Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Cytat:
Napisane przez katarzynka00
L też tak robi.Z resztą kogo ma kochać najbardziej na świecie jak nie mamę, hm?
Ja swoją kocham nad życie i też się do niej tulę i lubie z nią rozmawiać, spędzać czas itp
|
Zazdroszczę... 
Cytat:
Napisane przez Wojtusia
oj nocka była ciężka, bo nawet po podaniu czopka z paracetamolem to gorączka była 39, dawalismy jej pić co jakis czas, przed snem jeszcze zwymiotowała antybiotyk i nie chciała nic pic potem, dlatego w nocy na siłę jej dawałam. ( Boże jak ryczałam jak ona wymiotowała, bałam sie zeby sie nie zachłysneła tym, zrywało ją kilka razy i nie mogła zwymiotować, dopiero za któryms razem poszło)
(...)
Kto daje juz obiadek dwudaniowy??
Koleżanka moja daje zupkę mniej więcej o 11 i poźniej drugie danie o 14. też tak robicie? czy narazie wystarcza waszym maluszkom jedno danie?
|
Kurczę, mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej 
Ja się boję, że nie będę wiedziała co robić, jeśli się (odpukać) zdarzy Tymkowi jakaś choroba, a wcześniej czy później to nastąpi.. Tzn. poza pójściem do lekarza 
Ja miałam wielkie plany dwudaniowe, ale jakoś nie wyszło :P
Ja około 11 daję dopiero drugie śniadanie, a o 14 obiad 
Cytat:
Napisane przez UnholyOne
Żadnej staruchy tu nie znam 
|
<Zgłasza się>
Ale i tak za 2-2,5 roku są plany na Olgę lub/i Błażejka
Cytat:
Napisane przez UnholyOne
Krzesełko dotarło  , ale pisków było i wyrywania. Nie mogłam skręcić, tak Antoś chciał się bawić. Wszystko go interesuje, nawet nosi to krzesełko i telepie nim na wszystkie strony, właśnie położył je do góry nogami 
|
Dam radę się oprzeć czy nie... 
---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------
Cytat:
Napisane przez sylka79
Kurcze,jak nie urok to sraczka  jeszcze Damian mi się rozłożył  ma ponad 38 stopni gorączki i dreszcze,mówi że mu zimno,trochę kaszle,zwymiotował kolację-nie wiem czy czasem jakiejś anginy nie złapał  .Jutro z samego rana pojadę z nim do lekarza 
|
O, kurka Trzymam żeby nie angina.
Cytat:
Napisane przez p4w
moje dziecko zaszczepione Priorixem i teraz się zaczną moje nerwy 
|
To oby nie było żadnych reakcji poszczepiennych i zdawaj relację Codziennie 
Cytat:
Napisane przez magi77
Ola to może polecisz mi SUPER korektor, ale taki cement, że jak nałoże, to nic go nie zetrze  Już wyjaśniam o co mi chodzi. Mam przy nosie pęknięte naczynka, próbowałam kilku korektorów i jak nałoże to jest oki, ale po pół godzinie naczynka ponownie widać 
|
Ja co prawda nie Ola, ale sama przez lata szukałam "cementu" na sińce pod oczami i już dłuuuuugo mam swego idola - Dermacol Próbowałaś może? Na duże powierzchnie się nie nadaje, bo tworzy niezłą maskę, ale jako korektor na małe fragmenty jest idealnym cementem. W KWC jest mnóstwo recenzji starej wersji i nowej. Polecam 
---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------
Aha, zapomniałam 
wszystkim wczorajszym solenizantom rzecz jasna
Sto latek! |
|
---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------
Właściwie to złożę też dzisiejszym 
A zatem wszystkiego naj, naj dla Zuzi 
oraz roczniaczek - Weroniki , Oliwki i Mai .
Rośnijcie zdrowo Kobiety
.
Edytowane przez morska
Czas edycji: 2010-07-30 o 00:13
|