Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-29, 23:54   #4489
morska
Zadomowienie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
L też tak robi.Z resztą kogo ma kochać najbardziej na świecie jak nie mamę, hm?
Ja swoją kocham nad życie i też się do niej tulę i lubie z nią rozmawiać, spędzać czas itp
Zazdroszczę...

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
oj nocka była ciężka, bo nawet po podaniu czopka z paracetamolem to gorączka była 39, dawalismy jej pić co jakis czas, przed snem jeszcze zwymiotowała antybiotyk i nie chciała nic pic potem, dlatego w nocy na siłę jej dawałam. ( Boże jak ryczałam jak ona wymiotowała, bałam sie zeby sie nie zachłysneła tym, zrywało ją kilka razy i nie mogła zwymiotować, dopiero za któryms razem poszło)

(...)

Kto daje juz obiadek dwudaniowy??

Koleżanka moja daje zupkę mniej więcej o 11 i poźniej drugie danie o 14. też tak robicie? czy narazie wystarcza waszym maluszkom jedno danie?
Kurczę, mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej
Ja się boję, że nie będę wiedziała co robić, jeśli się (odpukać) zdarzy Tymkowi jakaś choroba, a wcześniej czy później to nastąpi.. Tzn. poza pójściem do lekarza

Ja miałam wielkie plany dwudaniowe, ale jakoś nie wyszło :P
Ja około 11 daję dopiero drugie śniadanie, a o 14 obiad

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Żadnej staruchy tu nie znam
<Zgłasza się>
Ale i tak za 2-2,5 roku są plany na Olgę lub/i Błażejka

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Krzesełko dotarło , ale pisków było i wyrywania. Nie mogłam skręcić, tak Antoś chciał się bawić. Wszystko go interesuje, nawet nosi to krzesełko i telepie nim na wszystkie strony, właśnie położył je do góry nogami
Dam radę się oprzeć czy nie...

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
Kurcze,jak nie urok to sraczka jeszcze Damian mi się rozłożyłma ponad 38 stopni gorączki i dreszcze,mówi że mu zimno,trochę kaszle,zwymiotował kolację-nie wiem czy czasem jakiejś anginy nie złapał.Jutro z samego rana pojadę z nim do lekarza
O, kurka Trzymam żeby nie angina.

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
moje dziecko zaszczepione Priorixem i teraz się zaczną moje nerwy
To oby nie było żadnych reakcji poszczepiennych i zdawaj relację Codziennie

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Ola to może polecisz mi SUPER korektor, ale taki cement, że jak nałoże, to nic go nie zetrze Już wyjaśniam o co mi chodzi. Mam przy nosie pęknięte naczynka, próbowałam kilku korektorów i jak nałoże to jest oki, ale po pół godzinie naczynka ponownie widać
Ja co prawda nie Ola, ale sama przez lata szukałam "cementu" na sińce pod oczami i już dłuuuuugo mam swego idola - Dermacol Próbowałaś może? Na duże powierzchnie się nie nadaje, bo tworzy niezłą maskę, ale jako korektor na małe fragmenty jest idealnym cementem. W KWC jest mnóstwo recenzji starej wersji i nowej. Polecam

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Aha, zapomniałam
wszystkim wczorajszym solenizantom rzecz jasna
Sto latek!

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Właściwie to złożę też dzisiejszym

A zatem wszystkiego naj, naj dla Zuzi
oraz roczniaczek - Weroniki , Oliwki i Mai .
Rośnijcie zdrowo Kobiety

.

Edytowane przez morska
Czas edycji: 2010-07-30 o 00:13
morska jest offline Zgłoś do moderatora