2010-08-08, 11:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Cytat:
Napisane przez hd2005
Dziewczyny,
pytanie do PAŃ po cc
jak u Was wygląda sprawa upławów? Jak długo macie?
U mnie dziwnie... W poniedziałek upłynie 3 tyg. a ja, powiedzmy raz dziennie, raz na dwa dni, mam krwawienie. Cisza, cisza i nagle chlust ... i cisza. Zazwyczaj podczas karmienia (tak jakbym czuła obkurczanie macicy). Kolor - ciemna czerwień.
|
ja juz jestem 3 i pol tyg po cc i tez mi sie tak czasem zdarzy raz na kilka dni wiec mysle ze to nic nie nie pokojacego
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala
maść - cepan - śmierdziel okrutny ale ponoć z bliznami czyni cuda.. a rozstępy to nic innego jak blizny ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Wodę gotuję źródlaną - nie mineralną - tak poleciła położna i pediatra. Kranówa nasza ma tyle kamienia, że prawie gruz wywalam z czajnika po każdym gotowaniu! 
Polecam wodę z Lidla - baniaki 5litrów kosztują całe 1,45 czy 1,49!
Woda nazywa się Saguaro.
|
ta wode wlasnie malemy kupujemy ale wlasnie nie wiedzialam czy dobrze robie dajac mu ja czy nie czy nie lepiej kranowke
kupilam ten cepan zobaczymy czy przyniesie jakis rezultat
Cytat:
Napisane przez Morgana le Fay
też potrzebuję czegos dobrego na rozstępy. A kremy Musteli ??? mam na brodawki i do regeneracji po ciąży. Ten po ciązy to poki co nie wiem jakie sa efekty  a ten do brodawek to bajka
Anoxa co do wody, to może zalezy kto jaką wode w kranie ma ??? np jeśli wiesz, że masz twardą i brzydką, to może lepsza mineralka. A jesli np masz studnie pod domem  to wiadomo 
|
ja mialam w ciazy mustele teraz tez mam i vichy uzywalam i w sumie nic mi to nie dalo brzuch jak zebra ale domyslalm sie ze to za sprawa mojego gigantycznego synusia
Cytat:
Napisane przez eleonoremio
|
ale sliczna i jaka sniada i jakiego ma misia pieknego a na tym zdjeciu wydaje sie byc podobna do ciebie choc nie wiem jak tatus wyglada
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------
siala kupilam te pieluchy dada ale wzielam roz 3 choc niby sa od 4 kg a Hubert wazy juz dobre 5 to sa za duzye ale mam dwie jumbo paki (po 94szt) z pampersa do zuzycia wiec te beda nastepne wygladaja przyzwoicie aa i pisalas cos kiedys ze masz herbatki na laktacje do odsprzedania jesli aktualne to mozemy sie dogadac bo musze kupic a tobie sa zbedne wiec zawsze ci sie pare zl zwroci
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------
poskarze sie wam ze maz dzisiaj wyjechal a ja placze jak bobr strasznie mi przykro ze go nie ma i jemu tez bylo przykro wyjezdzac tym bardziej ze wroci za 3 tyg i doskonale wiemy ze maly sporo sie zmieni do tego czasu i tak mnie strasznie wkurza ze ten pie.pszony swiat kreci sie w kolo zas.ranych pieniedzy i jak ktos mowi ze pieniadze szczescia nie daja grubo sie myli bo gdy ich nie ma to same konflikty wychodza bo sie zaczynaja problemy i ludzie sie kluca ech... to sie troche wyzalilam przepraszam ze marudze ale mi smutno jest do tego mama tez wyjechala w czwartek tez do gl.upich niemiec przez jeszcze glupsze pieniadze
i zazdroszcze wam tego ze wasze maluszki robia kupki bo moj Hubert dalej sam nie moze 
mam pytanie czy ktoras z was uzywa podgrzewacza??? jesli tak to jakiej firmy i czy polecacie?
|
|
|