Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-08, 11:17   #1258
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość

Dziewczyny,
pytanie do PAŃ po cc
jak u Was wygląda sprawa upławów? Jak długo macie?
U mnie dziwnie... W poniedziałek upłynie 3 tyg. a ja, powiedzmy raz dziennie, raz na dwa dni, mam krwawienie. Cisza, cisza i nagle chlust ... i cisza. Zazwyczaj podczas karmienia (tak jakbym czuła obkurczanie macicy). Kolor - ciemna czerwień.
ja juz jestem 3 i pol tyg po cc i tez mi sie tak czasem zdarzy raz na kilka dni wiec mysle ze to nic nie nie pokojacego

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość

maść - cepan - śmierdziel okrutny ale ponoć z bliznami czyni cuda.. a rozstępy to nic innego jak blizny
Wodę gotuję źródlaną - nie mineralną - tak poleciła położna i pediatra. Kranówa nasza ma tyle kamienia, że prawie gruz wywalam z czajnika po każdym gotowaniu!
Polecam wodę z Lidla - baniaki 5litrów kosztują całe 1,45 czy 1,49!
Woda nazywa się Saguaro.
ta wode wlasnie malemy kupujemy ale wlasnie nie wiedzialam czy dobrze robie dajac mu ja czy nie czy nie lepiej kranowke
kupilam ten cepan zobaczymy czy przyniesie jakis rezultat

Cytat:
Napisane przez Morgana le Fay Pokaż wiadomość
też potrzebuję czegos dobrego na rozstępy. A kremy Musteli ??? mam na brodawki i do regeneracji po ciąży. Ten po ciązy to poki co nie wiem jakie sa efekty a ten do brodawek to bajka

Anoxa co do wody, to może zalezy kto jaką wode w kranie ma ??? np jeśli wiesz, że masz twardą i brzydką, to może lepsza mineralka. A jesli np masz studnie pod domem to wiadomo
ja mialam w ciazy mustele teraz tez mam i vichy uzywalam i w sumie nic mi to nie dalo brzuch jak zebra ale domyslalm sie ze to za sprawa mojego gigantycznego synusia

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
ale sliczna i jaka sniada i jakiego ma misia pieknego a na tym zdjeciu wydaje sie byc podobna do ciebie choc nie wiem jak tatus wyglada

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

siala kupilam te pieluchy dada ale wzielam roz 3 choc niby sa od 4 kg a Hubert wazy juz dobre 5 to sa za duzye ale mam dwie jumbo paki (po 94szt) z pampersa do zuzycia wiec te beda nastepne wygladaja przyzwoicie aa i pisalas cos kiedys ze masz herbatki na laktacje do odsprzedania jesli aktualne to mozemy sie dogadac bo musze kupic a tobie sa zbedne wiec zawsze ci sie pare zl zwroci

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

poskarze sie wam ze maz dzisiaj wyjechal a ja placze jak bobr strasznie mi przykro ze go nie ma i jemu tez bylo przykro wyjezdzac tym bardziej ze wroci za 3 tyg i doskonale wiemy ze maly sporo sie zmieni do tego czasu i tak mnie strasznie wkurza ze ten pie.pszony swiat kreci sie w kolo zas.ranych pieniedzy i jak ktos mowi ze pieniadze szczescia nie daja grubo sie myli bo gdy ich nie ma to same konflikty wychodza bo sie zaczynaja problemy i ludzie sie kluca ech... to sie troche wyzalilam przepraszam ze marudze ale mi smutno jest do tego mama tez wyjechala w czwartek tez do gl.upich niemiec przez jeszcze glupsze pieniadze

i zazdroszcze wam tego ze wasze maluszki robia kupki bo moj Hubert dalej sam nie moze

mam pytanie czy ktoras z was uzywa podgrzewacza??? jesli tak to jakiej firmy i czy polecacie?
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora