|
Raczkowanie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Ciuszki od BuBu18 :>
WĄTEK NIEAKTUALNY --> zapraszam do nowego wątku - http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post2241083
Witam, to mój pierwszy wątek na targowisku,proszę więc o wyrozumiałość Postaram się, by wszystko było w porządku, gdyby jednak cos było nie tak, proszę mnie o tym informować
Jeśli jakiś ciuszek spodoba się Wam, piszcie, a wyślę więcej zdjęć, podam dokładne wymiary itd.
1. Bluzeczka biała Pimkie, rozciągliwy, gumowany materiał, założona dwa razy, rozmiar M, stan bdb
2. Oldschoolowa granatowa bluza, z żółtymi wstawkami, 'śliski' materiał, rozmiar S, uwaga! nie rozciąga się!
3. Bluzeczka sweterkowa, typu tuba, srebrna (ze srebrną nitką), rozmiar uniwersalny (bardzo dobrze się rozciąga)
4. Bluzka siateczka, czarna, z długimi rękawami, założona dwa razy, stan bdb, rozmiar M/L (na oko )
5. Długa (do kostek) , jeansowa spódnica, raz założona, z tyłu kieszenie, stan idealny, rozmiar z metki 36 ale jest to raczej 38
6. Philips GirlGlam 5 w 1 - prostownica, karbownica, lokówka duża, lokówka do trójkątnych loczków, nakładka do 'spiralek' + kosmetyczka i lusterko, NOWA! z gwarancją, powłoka ceramiczna, kolor ciemny róż, oddaję, ponieważ dostałam w prezencie, a nie używam lokówki, chętnię zamienię na prostownicę dobrej jakości
Szukam bluzeczek na lato, głównie w kolorach różu i bieli (ale nie tylko), bluz i bluzeczek w styli 'brazil' i 'jamaica' (wiecie na pewno o co chodzi - kolorystyka żółto-zielona), STROJU KĄPIELOWEGO, białych spodni z materiału, biodrówek w stylu militarnym, pasków itd
UWAGA! DOKŁADKI NA STR 2,3,4!!
Edytowane przez BuBu18
Czas edycji: 2006-07-07 o 00:11
|