Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-04, 08:05   #4270
Legionistka23
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Dzień dobry szaloneee

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
przed wakacjami chodziłam na latino ladies styling i regeatton, teraz chcę dalej na regg i chciałam jeszcze na zumbę, ale troche mi godziny nie pasują:/ na pewno bedę 3x w tyg chodzić tylko mało która godzina mi pasuje plus jeszcze hh jak kupię
Agatko no proszę..fajnie, że chodzisz sobie na takie kursy..zazdroszczę bo ja kompletnie nie umiem tańczyc tylko tak jak Roksi napisała 2 na 1

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
właśnie tak mówiłyście o tych kalendarzach co roku sobie obiecuje, że kupie taki kalendrarz-notes w emiku widziałam fajne do gazet też dołączają musze taki upolowac już w tym roku na pewno
Kropelka ja też właśnie patrzę na kalendarze..w empiku bo teraz jak mi się studia zaczęły..to muszę sobie notowac wszytskie daty..ect bo ja mam łeb z cyca
Martuś proszę mi nie smutac..może jakies właśnie maseczki, odrzywki balsamym..zrobic sobie taki dzień SPA..może spamopoczucie Ci się poprawi..? udało Ci się spotkac z siostrą..?Tulę Cię mocniutko..

Cytat:
Napisane przez sun in the winter Pokaż wiadomość
nawet dzisiaj nie mam jak ;/ bo przyszła znajoma do babci z wnuczka ... - jedyne dziecko którego nie trawie :O hehe...

ja mam skakanke zakupiona hh i rowerek na mnie czeka ;D wiec od jutra sie zacznie ;P jeszcze mysle o tym BBL .. do nast wakacji musze pozbyc sie brzuchaa i boczków;D jak narazie waga spada .. musze zaczac sie mierzyc i porównywać ;p

powtórka Gesslerowej;p
Roksia to widzę, że Ty sobie cwiczysz..ja też bym chciała miec taką motywację..ale ja leń jestem a co do hh to ja nie potrafie tym kręcic.. ja też oglądam Magde Gssler fajna kobitka z niej a jakie ma włosy...

Kasiu i jak tam lokatorka..? i jak humorek..

Maryś pierdołko dzień dobry trzymam kciuki żeby działał ten iplusa a jak to zbijesz na tym że masz niby nadwage 340 zł..?uważajcie w drodze na siebie.

Lala, Mysia

witam nową dziewczynę Madziu miło mi

Tak jak Wam pisałam byłam na studiach..i było bardzo fajnie, jak to na studiach 1wsze zjazdy to takie drętwe..ale mysle, że z zkażdym zjazdem będzie lepiej.. byłam wczoraj u mamy na obiedzie a pózniej na lodach..aha i kupiłam sobie torebkę w hausie
a jak Wam minął weekend..?

Asia kiedy do Nas zaglądniesz..?

Gosiu dzień dobry słoneczko...

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora