|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Heh ja w sumie mam moja walizke(powiekszona wersja
), torba ogromna podrozna, pudła trzy , torba z posciela...I nie wiem czy to wszystko..
|
|
|
|
#4172 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Dzieńdoberek
![]() dziękuje za przepis jak tylko jakims trafem zostane sama w domu to sie za niego wezme ;Dejj tak sie wczoraj zdenerwowałam ..poszlismy wczoraj na impreze.. ja typowo nastawiona na szalone pląsy ;d a tam tyle ludziiii ze sie ruszyc nie dało wiekszosc imprezy spedzilismy przy barze :Pa dzisiaj juz od 7 nie spie.. jak tam plany na niedziele? ;***ale mi sie słonka chce;(( i temp powyzej 25 stopni ;((
Edytowane przez sun in the winter Czas edycji: 2010-10-03 o 08:47 |
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
ja spac nie moglam.
na niedziele? wyprowadzka, wypakowanie, integracja z sasiadka i jej facetec za ktorym srednio przepadam. |
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Ja dziś też powtórzę post z wczoraj- u mnie grzeje słoneczkoooo ![]() planów nie mam marzy mi się dłuuuugi spacerek...
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Agat poszłabym z Tobą... długi, jesienny spacer to jest to
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- ps. Słonce w LU? super ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- ide pod prysznic
|
|
|
|
#4176 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() też mam słonko, mogę się z kimś podzielić, ale tylko trochę ![]() A plany na niedziele to wyszywanie, tak jak przez dwa ostatnie dni. Tż mi wymyślił zajęcie bym się nie nudziła, ambitne
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka masz przynajmniej jakieś pożyteczne zajęcie
ja nigdy nie miałam takiego hobby, a z wyszywania to tylko umiem zaszyć dziurę i przyszyć guzik![]() Kaś- przygrzewa tak, że mam żaluzje zasłonięte ale jest zimne powietrze... uwielbiam taką pogodę
|
#4178 |
|
Zadomowienie
|
a ja własnie nie lubie bo te słonko takie zdradliwe jest.. ;p niby świeci i zimno niesamowicie..
ja dzisiaj sobie poćwicze conieco ..pojade do h&m ..a wieczorem pouczyc brata tż angielskiego .. ide sobie machnąć jakieś śniadanko i kawusie - któraś chętna? chociaż marzy mi sie takie kokosowe latte <marzyciel> ... ;D
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
ooo ja już piłam kawusię
a kokosowego latte nigdy nie piłam
|
#4180 |
|
Rozeznanie
|
Agata, wiesz na początek przyszywanie guzika to już coś
też lubię taką pogodę chociaż nigdy nie wiem jak się wtedy ubrać ![]() Roxi, ja bym się na kawę pisała, od tygodnia chyba nie piłam i nie mam pojęcia jak udało mi się do tej pory bez niej funkcjonować
|
|
|
|
#4181 |
|
Zadomowienie
|
kokosowe jest mega dobre no o ile ktos lubi kokos - ja ubóstwiam
normalne latte tylko ze z jakimiś syropem barmańskim ![]() ja je odkryłam pare miesięcy temu .. bo okazało się ze w centrum mamy bardzo fajną kawiarnie ;D a poza kawami .. pyszne czekolady.. koktajle itp .. a odkrycie tego miejsca wiąże sie z dodatkowymi kg i wydawaniem kasiury :P Myszko to zapraszam na śląsk ;D i wyskoczymy na kawke )
Edytowane przez sun in the winter Czas edycji: 2010-10-03 o 10:49 |
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
hej lasencje
melduję się!
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Lala
![]() mniamm kokos plus karmel, toffi i smak kawowy
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
przestańcie już!! takie smaki, to mrrr
![]()
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
lala tak patrze na Twoj opis... Wymyslilam,ze chce zdawać mature znowu z polskiego. ciekawe co na to moja polonistka
![]() kurcze, wlasnie zdalam sobie sprawe ze mi lampke zabrali dla pajakow bo mam dwuzarowkowa i dobra do ocieplania terrarium jest. Trzeba jechac po drugą
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś, Ty jakieś pająki hodujesz? brrr
![]() Ja jeszcze uwielbiam taki mocny waniliowy smak
|
#4187 |
|
Rozeznanie
|
Roxi, gdyby nie to, że mam do Ciebie tak daleko to bym przyjechała, bo nigdy na Śląsku nie byłam
może jak prawko zrobię ![]() Hej Lala Ale mi smaka na coś dobrego zrobiłyście
|
|
|
|
#4188 |
|
Zadomowienie
|
zapraszam zapraszam
![]() pająki ? brrrrrrr ja w panike wpadam na widok takiego małego ;D a co dopiero 3mac to w terrarium br ;D Myszko obejrzałam bloga -śliczne rzeczy tam tworzysz ) ja bym nie miała cierpliwości ;plece do wanny :p
Edytowane przez sun in the winter Czas edycji: 2010-10-03 o 11:24 |
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
mi pająki nie przeszkadzają, ale nie chciałbym ich mieć jako zwierzątka domowe
![]() ja też na Śląsku nie byłam w Częstochowej byłam ale nie wiem czy to już Śląsk
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
to nie Kaś hoduje
jej brat![]()
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
aha
![]() ja jednak wolę tradycyjne zwierzątka![]() robię zieloną herbatę, która się pisze?
|
#4192 |
|
Zadomowienie
|
ygerna miłośniczką zielonej herbaty też jestem
hihia jaką pijesz? ja ost kupiłam sobie liściastą z opuncją .. dobra i jaki ma zapach dzisiaj 4 dzien bez fast foodów ;D - smiejecie sie ze 4 ale ost czasy takie ilosci tego pochłaniałam z tż ze masakra ;/ i postanowiłam koniec! a ze tz tez sie dołączył to sie razem wspieramy ;D
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem czy miłośniczka...po prostu od jakiś 2 lat prawie nie piję żadnej innej herbaty
lubię taka zwykłą, bez żadnych opuncji, cytryny czy cukru... kupuję taką najzwyklejszą w biedronce za 2 zł uwieeeeeeelbiam jej cierpki gorzki smak![]() mnie ostatnio naszła ochota na fast foody w mc donaldzie byłam jakieś 2 tyg temu i miałam ochotę też wczoraj iść, dobrze że koleżanka nie chciała
|
|
#4194 |
|
Zadomowienie
|
te fast foody to jest najgorsze badziewie .. nie dość ze sie tyje .. to cera sie niszyczy itp .. dla mnie najgorsze bedzie pozbycie sie pizzy ;p ale dam rade
jak narazie detox ;p nic mi sie nie chce;( miałam ćwiczyc;/ ale nogi mnie cholernie bolą .. i chyba od jutra zaczne porządny wysiłek ;p
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
najczęściej pizze jem
dobrze że jakoś mnie odrzuca od hamburgerów![]() już ćwiczyć! ![]() ja nie mogę się doczekać aż mi się tańce zaczną
|
#4196 |
|
Zadomowienie
|
nawet dzisiaj nie mam jak ;/ bo przyszła znajoma do babci z wnuczka ... - jedyne dziecko którego nie trawie :O hehe...
ja mam skakanke zakupiona hh i rowerek na mnie czeka ;D wiec od jutra sie zacznie ;P jeszcze mysle o tym BBL .. do nast wakacji musze pozbyc sie brzuchaa i boczków;D jak narazie waga spada .. musze zaczac sie mierzyc i porównywać ;p powtórka Gesslerowej;p
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobilam was troszki. Moja mama jest milosniczka herbat ale to juz wiecie
![]() a pajaki mam 2 a trzeci w planach sa slodkie, uwielbiam je![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Kochane moje... Ja znosze juz rzeczy Odezwe sie z samochodu,ok? (bo oczywiscie komp w samochodzie musi być )
|
|
|
|
#4198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4199 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marys to początki do wszystkiego się przyzwyczaisz kwesiat czasu poza tym jesteś tam z Tż hmm może da się coś z tą winda zrobic w sensie zgłosić do ajkies administracji czy coś do kogos dlaczego ona tak jeżdzi skrzypi jak nikt nią nawet nie jeździ przeciez tak nie może być z sąsiadami może być przerąbane czasem nie można się powstrzymać, ale już bez przesady na cały blok ![]() Cytat:
jakoś idzie musze ogarnać wszystko do jutra miałam jechać do siostry tyle się nie widziałysmy, ale chyba nic z tego nie wiem czy zdążę samopoczucie hmm w sumie codziennie tak samo niby ok, ale do końca nie ok wiecie ![]() aa to dzisiaj robisz co chcesz ja jak mam tak więcej wolnego czasu jestem sama w domu to ulubiona muzyka, robie sobie rózne maseczki nie maseczki, paznokcie , salon kosmetyczny poprostu Cytat:
![]() Natalka zaszalalas z tymi zeszytami o ale rozumiem dziecko to ma się nie skupia tak bardzo tylko łapie byle szybciej Cytat:
![]() Cytat:
rany jak ja dawno nie bylam na imprezie tylko, że nawet mnie nie ciągnie nie chce mi się iść ![]() moje plany na niedziele: nauka: systemy terapeutyczne właśnie tak mówiłyście o tych kalendarzach co roku sobie obiecuje, że kupie taki kalendrarz-notes w emiku widziałam fajne do gazet też dołączają musze taki upolowac już w tym roku na pewno
|
|||||
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
popieeeeeeram
co kto lubi![]() też myślałam o hula hop bo chyba ładnie rzeźbi brzuch i biodra?? a ja mam na ich punkcie fioła musze poszukać w Lublinie![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

), torba ogromna podrozna, pudła trzy , torba z posciela...I nie wiem czy to wszystko..

jak tylko jakims trafem zostane sama w domu to sie za niego wezme ;D
wiekszosc imprezy spedzilismy przy barze

chociaż nigdy nie wiem jak się wtedy ubrać 

Marys to początki do wszystkiego się przyzwyczaisz kwesiat czasu poza tym jesteś tam z Tż
jakoś idzie musze ogarnać wszystko do jutra miałam jechać do siostry tyle się nie widziałysmy, ale chyba nic z tego nie wiem czy zdążę