|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
teraz jest ktos?
![]() eee widzę że nie ma to ja uciekam
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-03 o 19:16 |
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Teraz tez pustka...
Dziewczyny pewnie już śpią żeby jutro wstać o świcie.
|
|
|
|
#4263 |
|
Zadomowienie
|
wcale nie śpią ;D wróciły do domu ;D .. upolowałam bluzke w h&m .. i nic więcej :/ zawsze jak sie nastawie na jakies zakupki to nic w tych sklepach nie ma
(riave witam )też bym sie winka napiła ;>
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
oo ktos zyje. ja powinnam juz isc spac ale na romea czekam wiec wiadomo... nie zasne
|
|
|
|
#4265 |
|
Zadomowienie
|
to Romeo sie ucieszy
![]() nudzi mi sie :[
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Ucieszy? Znowu będę mu truła, że ma iśc spać. On już chyba ma mnie dość
|
|
|
|
#4267 |
|
Zadomowienie
|
a tam dość
a to długo już razem jesteście i mieszkacie? mi sie juz marzy wspólne gniazdko z tym moim tż :P .. ale cos czuje ze bym nerwicy dostała;D ..uciekam jednak do łózka miłej nocy kolorowych snów ;**
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe.
Małe sprostowanko: nie mieszkamy razem i tym bardziej ze soba nie jesteśmy ![]() a czekam na gg Wkoncu musi mi poopowiadać jak tam mecz...![]() Dobrej nocy |
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry moje śpiochy!
witamy Magda ![]() wyjezdzam dzisiaj.. lece zaraz do lekarza po zaswiadczenie, ze mam nadwage na czym zbije 340zł pozniej po mikego i poznan..![]() kocham was... ps. biore iplusa teraz tylko 3mac kciuki, zeby nam chodzil
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2010-10-04 o 06:49 |
|
|
|
#4270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry szaloneee
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Martuś proszę mi nie smutac..może jakies właśnie maseczki, odrzywki balsamym..zrobic sobie taki dzień SPA..może spamopoczucie Ci się poprawi..? udało Ci się spotkac z siostrą..?Tulę Cię mocniutko.. Cytat:
a co do hh to ja nie potrafie tym kręcic..Kasiu i jak tam lokatorka..? i jak humorek.. Maryś pierdołko dzień dobry trzymam kciuki żeby działał ten iplusa a jak to zbijesz na tym że masz niby nadwage 340 zł..?uważajcie w drodze na siebie.Lala, Mysia witam nową dziewczynę Madziu miło mi Tak jak Wam pisałam byłam na studiach..i było bardzo fajnie, jak to na studiach 1wsze zjazdy to takie drętwe..ale mysle, że z zkażdym zjazdem będzie lepiej.. byłam wczoraj u mamy na obiedzie a pózniej na lodach..aha i kupiłam sobie torebkę w hausie a jak Wam minął weekend..? Asia kiedy do Nas zaglądniesz..? ![]() Gosiu dzień dobry słoneczko...
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ech od godziny sobie leżę w łóżeczku i nie chce mi się wychodzić. Dziś mam na start dwie prośby do losu- brak kolejek po bilet i 15 minut języka max bo dłużej nie wytrzymam, musze sie powoli oswoić z powrotem na uczelnie ![]() Mialam sie spotkac z kolezanka ale chyba najpierw wrócę do domku ogarnąć tą kuchnię.Sama nie wiem. ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Ooo Natala Wspołlokatorka baaardzo sympatyczna, okazało się ze studiuje na moim wydziale ale inny budynek-studiuje psychologię 3 rok. Skonczyla ekonomie,w wakacje sie bronila wlasnie, w poprzednim roku konczyla ekonomie i robila 2 lata psychologii w rok szalona, mowila ze miala w zimowej sesji 12 egzaminow... Szalona. Ale czuję, że jakoś się dogadamy.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
heloł! ja już po ćwiczeniach
okaząło się że ma je z młodym panem mgr, który jest na 2 roku aplikacji a z nami miał dziś swoje pierwsze ćw... b. miły chłopak, szkoda ze od takiego trudnego przedmiotu:/ na kazdych ćw ma byc wejściówka a za tydz mam koło z całejk części ogółnej pr cywilnego:/ czyli muszę przerobić cały podr z 2go roku:/też kupiłam torbę, tyle że na targu/bazarku ale już mi się nie podoba...
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie probuje ogarnac..;D
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez
w pokoju mam burdel bo rano zawsze rzucam wszystko dookoła i wypadałoby zacząć cos powtarzać:/
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Heh a ja doszlam do wniosku ze mi tu nawet oswietlenie do malowania sie nie pasuje..
|
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
ja się dzis malowałam ok 6 i było ciemno więc modliłam się zeby tylko wszystko dokładnie rozprowadzić
dopiero wyjęłam lustereczko na dworze ale ufffff wyglądałam jak cżłowiek.....brrr a jak zimno było
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
HEh ja mam nadzieje, że nie zamarzne jak pójdę na spacera dziś po zajęciach.
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś jeszcze wychodzę 2 razy i się zastanawiam czy cieplejszego płaszcza nie wziąć...a rękawiczki obowiązkowo
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dobijaj. Czyli powinnam wziąć cos cieplejszego niż cieniutka kurteczka w sumie z jednej warstwy materiału?
![]() Mówiłam już, że nie lubię temperatur poniżej 15 stopni i powyżej 25-30?
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
nie przypominam sobie żebys mówiła
![]() no słoneczko świeci ale jest dość zimne powietrze...aaaa wiesz że po przeciwnej stronie 68 koło kwiatków rozdają dziś zniżkowe kupony do Dominium?
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Oo nie wiem, czy będę w Tamtych okolicach. Się zobaczy.
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz zawsze to jakas okazja
![]() no nic, ja uciekam uczyć się:/ wpadnę wieczorkiem paaaaaaaaa
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane moje
![]() ale ja za wami tęskniłam... czytałam wszystko o na chwilę udawało mi się kompa wywalczyć.. ale dalej na swoim nie mam neta.. ![]() też dziś zaczynam studia na szczęście tylko 20 min.. jutro ostatnie poprawki wiec może w końcu będe miała na coś czas ![]() czekajcie na mnie cierpliwie a niebawem wrócę i nie zapominajcie
|
|
|
|
#4284 | |||
|
Zakorzenienie
|
ufff aleśta się rozgadały!!! albo nic albo plotkują i plotkują. ledwo Was nadrobiłam!
![]() ![]() ![]() dla każdej po jednym![]() Cytat:
![]() wiem co czujesz w kwestii pracy-ja wysyłam sterty CV i cisza i cisza... dobija to ![]() WSB? co to za uczelnia? gdzie? Marta słodkości moje, ja to wypowiem się w klubie. a jak zaliczenie? bo ja kciuki trzymam ![]() ![]() aj Ty nasza pierdółko fajnie że zajrzałaś. ciekawa jestem po co Ci to zaś. o nadwadze? chcesz uniknąć wf?Maryś przyzwyczaisz się, daj sobie czas. I nie nastawiaj się do wszystkiego anty. Wiele zależy od naszego samopoczucia i właśnie nastawienia. Dasz rade Kochana ![]() Cytat:
![]() Kinia dupko nasza ręka sprawiedliwości Cię nie dostanie pod warunkiem że będziesz do nas zaglądać bo narazie to masz lekkiego minusa, no ale rozumiem, że zawirowań masz sporo. Zaskoczyłaś mnie z tymi studiami, ale kibicuje Ci i jeżeli uważasz że ta decyzji była słuszna i ukrainistyka bardziej Ci pasuje to nie warto studiować czegoś czego się nie chce.I co z tym kursem, odezwali się? też 3mam kciuki żeby Ci się to udało. Cytat:
kopniaka w tyłek masz jak w banku, mów tylko kiedy![]() baaaardzo potrzebuje w to uwierzyć i tego się trzymać.Kaś jak dzisiaj nastrój? nie mazgaimy się, do domciu niedługo pojedziesz ![]() pisałaś że niedaleko orkana mieszkasz, gdzie? najstarsza? Agata zapomniałaś o mnie/ ![]() ![]() a propos ćwiczeń to ja wkońcu zapisałam się na aerobik! zamierzam chodzić 2x w tygodniu + siłka. Właśnie dzisiaj się wybieram a potem na grzańca aaaaaa co by sobie trochę odbić te wysiłkiteż zaczęłam w ten weekend zajęcia i na szczęście mam ich troche mniej, ale nienawidze angielskiego o 8 rano w niedziele!!!! i cały weekend miałam nalot rodziców TŻ....bez komentarza....
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#4285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pewnie, własnie umieściłam sobie ten cytat w podpisie by się motywować, gdy potrzeba nie zawsze się udaje, ale jako wspomagacz jest dobryu mnie dziś piękna pogoda, mam nadzieje, że to straszenie zimą w październiku się nie sprawdzi
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
|
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, mówię że jedna z najstarszych:P a tak naprawdę naprawdę to z Nas młode dup..
![]() o mówisz że w PANI? to zaraz sobię zobaczę na dodatkach do gazet.... areobic ![]() ja już zaplanowałam sobie moje tańce w październiku kończę reggaeton, a od listopada dalej regg, salsa areobic i latino ladies styling oby się na planach nie skończyło![]() właśnie wróciłam od koleżanki, dała mi całą siatę teczek z notatkami... i postraszyła prawem handlowym:? ja się zachlastam w tym roku:/
|
#4287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a za 2 tygodnie ma 2 kolokwia:P chemia i matematyka ja miałam 6 z majzy w tamtym roku, a jak zobaczyłam co on tam ma to witam wszystkie wiem, że bardzo tęskniłyście
|
||
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
A ja włąśnie sobie korzystałam z pieknej jesieni. Po słowach agaty ubrałam się ciepło i momentami mialam wrazenie ze za ciepło ale było super... Poza tym ze jakas awaria bankomatow w lbn i dopiero z 4 mogłam wypłacic pieniązki żeby kupic bilecik MPK.
Goś koło Orkana czyli przy Kraśnickiej, konkretnie Romanowicza ![]() Wogole to na start sie wkurzyłam- wpadam na niemeicki ktory zaczal sie przed czasem a kobieta mnie uswiadamia ze moja grupa od przyszlego tygodnia ma na 9.40. Myślę ok, przeboleję. Tymczasem później doszlo do ozmowy jaki poziom realizujemy i tak zaczeła reklamowac certyfikaty... Ona chcialaby z nami robic certyfikat na B2 ale jak nam przeczytała to ja sie zalamalam. Po drugie to chcialam sie przepisac do troszke slabszej grupy ale niestety oni sa na poziomie tlumaczenia: Ala ma kotka. Po trzecie to jesli nie certyfikat i robienie semestrow jeszcze w ta strone to poziom B1/B2 i egzamin na koniec(ale tego to sie nie boje bo u niej ejst luuzik, 1 sem to była komedia). Ale jeśli wiekszosc zdecyduje sie na certyfikat to będą zajecia pod certyfikat kierowane a ja nie chce robic bo a)nie czuje sie na ilach jak zobaczylam przykladowy tekst b)nie mam 400zł ot tak narazie... I teraz nie wiem co robić :| ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Lalaaaa Ja też taki scenariusz zamawiam..
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanie! Nic prostszego
zagraj w otwarte karty z Twoim Romeo a nie zwodźcie się za nos:d
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe Lalka ja mówiłam o gólnym scenariuszu, nie o Romeo..
![]() Przyjaźni się nie niszczy dla związku..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

to ja uciekam

)

a co do hh to ja nie potrafie tym kręcic..

chcesz uniknąć wf?
nie warto studiować czegoś czego się nie chce.