Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-10-08, 19:29   #2146
wiolek1
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

dziękuje dziewczyny kochane jesteście

vette ja też nie widze mojej synowej

aniaa22 co do rechabilitacji oglądnij sobie co nieco o rowzoju dziecka zawitkowskiego bo z tego co pamiętam to dużo rzeczy mam własnie " stosować" tych co są pokazane w tym filmie musze go jeszcze raz oglądnąć i przypomnieć sobie
mam nadzieję, że skończą się wam problemy z jedzonkiem i będzie to dla miśka przyjemnością wkońcu a nie męką

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
witam
wiolek
kochana jakie cudne wiesci, myslalam o was cieplo, mam nadzieje, ze juz lepiej a wygladacie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Mój skarbek. To juz jak sie tak chwalimy
ale on strasznie urósł już naprawde tak "dorośle" wygląda

bajka ale blanka ma śliczne włoski i już takie dłuugie
ja idę na wychowawczy ale tylko do listopada bo właśnie wtedy mi się umowa kończy a wiem, że mi szef nie przedłuży bo stanowisko pracy ( czyli sklep) został zlikwidowany więc mogę się cieszyć, że to nie firma została zamknięta a jedynie "mój" sklep.
ale ja kombinuje do listopada być w 2 ciąży
iść na chorobowe i potem chyba macieżyński mi się będzie należeć ? nie wiem heh ale na to liczę
bo chciałabym żeby odstęp między małymi nie był dłuższy niż 2 lata

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
U mnie nie ma tego problemu, bo jestem tylko ja i Łukasz :P. Ale potrafię ją tak rozśmieszyć, że się zapowietrza, jakby chciała wydać jakiś dźwięk ale jeszcze nie idzie .
już nie długo na pewno mój tak się na głos cieszy,że ja wymieńkam

kinia656 ja mam tą płytke zieloną chyba ok 15 zł kosztowała i na początku śmierdziała strasznie przez 2 tygodnie potem wywietrzała i po tygodniu mrówki zjadło a miałam faraonki. i stoi mi ona w kuchni a mrówek nie ma nigdzie w calym mieszkaniu ( mieszkanie 50 m ) a łaziły mi też w pokojach po łóżeczku nawet

alutka nie pocieszę ale mi dieta kompletnie nic nie dała krostki jak były tak są a miałam naprawdę bardzo ścisłą przez miesiąc do wczoraj

i tuu jestem w szoku !!! zalało mnie dzisiaj mlekiem !!!!
i mały w nocy jadł tylko raz
od 2 dni nie jestem na tej ścisłej diecie a moje mleko od razu się poprawiło i ilość i jakość
no bo jak wcześniej ściągałam 160 ml przez cały dzień z obu cycków po trochu a tu dzisiaj to 160 ml ściągnęłam z 1 cycka na raz
i to, że mały znowu raz tylko w nocy jadł też sobie tym tłumaczę ale zobaczymy dzisiaj
tyle, że oczywiście od razu go wysypało jeszcze bardziej :/
a z nowych rzeczy zjadłam w sumie jajka, mięso mielone i pieczarki

ale jestem dzisiaj śpiąca ehhh

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-10-08 o 19:31
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora