Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
bourjois effet lumiere i inne
1.pianka do demakijażu l’oreal happyderm, oczyszczająca dawka szczęścia, skóra sucha i wrażliwa, pozostało ok. połowy (sądząc po wadze opakowania, trudno stwierdzić jednak precyzyjniej, bo opakowanie jest pod ciśnieniem – wymieniam, bo nie odpowiada mi taka forma demakijażu - nieaktualne
2.lakier do paznokci inglot, biały nr 38, idealny do malowania końcówek przy frenchu, praktycznie cały – wymieniam, bo mam już swój ulubiony zestaw do frencha
3.woda toaletowa yves rocher neonatura, pozostało ok. 5ml – wymieniam, bo to nie jest zapach dla mnie - wymienione najnikar
4.puder w kamieniu yves rocher luminelle, nr 51 porcelaine, użyty 2 razy – wymieniam, bo ten odcień jest dla mnie za ciemny - wymienione Maxima25
5.Cienie bourjois effet lumiere, fiolety zużycie ok 10% najjaśniejszego odcienia, 2 ciemniejsze odcienie ledwie wyprobowane. Jest to odcien nr 49 violet imperial - wymieniam jednak wole naturalny makijaż.
6. Krem tonujący nivea visage, odcień naturalny, użyty 2 razy, a więc praktycznie cały, daje ładny efekt, ale cóż z tego skoro dla mnie jest dużo za ciemny?
7. Odżywka do paznokci nail control spa, alessandro, o zapachu róży – zostało ok. 2/3 buteleczki, wymieniam bo mi nie pomaga
8. Tusz do rzęs Nivea Maximpact – użyty kilkakrotnie, wymieniam, bo wole l’oreala volume shocking
dokładka
9. krem brązujący do twarzy johnson holiday skin wersja dla skóry suchej, zostało ok. 60% z tubki 50ml - wymieniam bo musiałabym używać razem z balsamem brazujacym dla całego ciała (a mi się nie chce), więc leży i szuka nowej właścicielki
dokładka 2:
10. szampon l'oreal elseve, intensywne wygładzanie, nutrileum - praktycznie całe opakowanie - wymieniam, zupełnie mi nie przypadł do gustu
11. pianka do włosów, l'oreal studio line hot volume, technologia termowygładzanie, utrwala objętość, do stosowania z suszarką (ma system termoochrony) - opakowanie 200 ml, uzyta kilka razy, - wymieniam ostatnio nie mam czasu wogóle na modelowanie włosów, a i fryzura tego nie wymaga
zapraszam
poszukuje w zamian
1. wszelakich kosmetyków do nabłyszczania i regenerowania włosów
2. z kolorówki raczej nie chyba, że coś mi się bardzo spodoba albo ew puder do jasnej karnacji
3. kosmetyków do pielegnacji suchej skóry i cery
4. szamponu do włosów suchych - mile widziany profesjonalny
5. żele pod prysznic
lub coś co po prostu mi wpadnie w oko
Edytowane przez Rena
Czas edycji: 2006-09-14 o 20:17
Powód: dokładka
|