NIEAKTUALNY !!
WYMIENIAM SIĘ DO 25 LISTOPADA!! Więc rzeczy pozbędę się jak najszybciej, nie będę wybredna byle tylko wasze rzeczy mi się przydały
Dodatkowo posiadam trzy książki ze zdjęć w zał. Dla chętnych opis i zdjęcia realne.
I kilka męskich ubrań, prosić o zdjęcia. (jutro powinnam wstawić do wątku)
Najchętniej:
Książki z serii Dom nocy, szczególnie "Kuszona" i "Spalona"
Cykl "Dom nad rozlewiskiem"
H.Potter i komnata tajemnic, więzień azkabanu i czara ognia
rozmówki polsko angielskie, kieszonkowe słowniki j.ang
krzyżówki, wykreślanki
ubrania : S XS, małe M, buty 38 wkładka 24,25
rajstopy 2, czarne grafitowe
leginsy czarne grafitowe, szare
czarna mini
czarne szorty
grube rękawiczki jedno palczaste,
paski na talie
torba a4 do ręki i z paskiem
botki czarne
kosmetyki:
szampon clear
farby do włosów (super jasny blond, platyna, srebrzysty blond)
tusze miss sporty extra black
fluid aa kość słoniowa
peeling do ciała/ twarzy
pomadki ochronne bezbarwne
Zasady:
Przed wymianą przeczytaj !
Nie kłócąc się z zasadą pierwszą: Większość z tych rzeczy oddam za drobiazgi, ponieważ już długo zalegają mi w szafach i chciałabym się ich pozbyć jak najszybciej
!!!CZYTAJCIE OPISY, KAŻDA RZECZ MA TAKOWY, NIE BĘDĘ GO POWTARZAĆ W ODPOWIEDZI NA WASZE PYTANIA !!!
*Głowna zasada to : nie wymieniam się na siłe, chętnie wymienię się za coś co wpadnie mi w oko
Nie jestem wybredna, i myślę że się dogadamy
*Staram się opisywać moje rzeczy takimi jakimi są - zaznaczam ewentualne wady, ale nie jestem ideałem więc czasem przy pakowaniu przesyłki zauważam coś czego wcześniej nie widziałam - wtedy informuje o tym
*Zgodnie z nowym regulaminem odmieniam się, ale tylko wtedy kiedy rzecz jest niezgodna z opisem !! Jeśli, źle przeczytałaś opis, nie dopatrzyłaś na zdjęciu lub nie miałaś czasu i chęci zapytać/ poprosić o dodatkowe zdjęcia to już nie moja wina, ale twój problem. W takim wypadkach nie będę tracić kasy na wysyłki przez twoje zaniedbanie.
Zresztą uważam, że zawsze można się dogadać.
* Wysyłam rzeczy czyste ale nie piorę i nie prasuje przed wysyłką - mogę wyprać na ew. prośbę. !!! Jeżeli nie poprosiłaś o upranie nie miej pretensji.
*Proszę,ODPISUJ U MNIE zawsze, nawet gdy nic nie znajdziesz.
Nie lubię być ignorowana, tak jak chyba każda z was.
*Bardzo proszę o zachowanie potwierdzenia nadania...
Przy każdej wymiance po wysłaniu paczki w ramach możliwości preferuje wysyłanie sobie skanów lub zdjęć potwierdzeń dla pewności.
*Wysyłam niekoniecznie w kopercie bąbelkowej, ale to nie znaczy że źle zapakowane!
*Rzeczy wymienione usuwam z wątku
*Na wyraźną prośbę mogę zarezerwować, poza rezerwacją kto pierwszy ten lepszy
!!!!WYMIENIAJĄC SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ SIĘ NA MOJE ZASADY !!!!