|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV
Cytat:
Napisane przez Gmyrelka
dusiaka Ty pracujesz w korporacji - pewnie nazwy firmy podać nie możesz/nie chcesz ale możesz powiedzieć jaka branża??
|
Gmyrelka- pracuję w finansach. Z socjalu mamy dofinansowanie do prywatnych świadczen medycznych (dzieci opłacam osobno). Na stanowiskach mendżerskich auta służbowe, opłacony pozdziemny parking strzeżony. Dla szeregowych - lapki, telefony, gadżety firmowe.
Daj znać, jak poszło na dzisiejszym spotkaniu i jaką podjełas decyzję.
Cytat:
Napisane przez anakazar
Coś mam do napisania nam tutaj smutnego,ale nie mam czasu,może pózniej.
|
anakazar- minęło już trochę czasu. Dawaj tu, o co chodzi? możemy jakoś pomóc?
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa
moja mala dzis wstala pare min przed 8 i teraz obok mnie tworzy fikolki na wyrku.
A ja dzia pojde kupic dwa misie tvn-owskie . Truskawka chyba kupie Olinkowi, albo Mile i jeszcze corce chrzestnego kupie 
|
Darusiaaa- o bosh, dlaczego moja Ola się zepsuła W zasadzie od kilku nocy wogóle nie śpimy, chyba, że powinnam zliczyć 6 razy po 20 minut Zazdraszczam
My też kupujemy misie fundacji TVN - już od wielu lat. Mamy misie zdobywane wielkim trudem sprzed trzech lat - było ich duuuużo mniej i można je było kupić wyłącznie na aukcjach allegro. Jedna aukcja trwała kilka sekund, a wjej trakcie rozchodziło się kilkadziesiąt pluszaków. To była radość zdobycia - całe dnie czatowałam w allegro i klikała "odśwież".
Od ubiegłego roku można miśki kupić w Rossmannie. Kupuję bo wspieram fundację, ale to już nie ta sama radocha. W tym roku kupiliśmy na razie Milę, w przyszłym tygodniu wezmę Truskawka.
A pamiętacie tak a propos wspierania różnych akcji- o akcji dla piesków?
Ja codziennie aktualizuję ogłoszenie w korporacyjnym intranecie, żeby moje ogłoszenie było na pierwszym miejscu.:
http://szerlok.pl/nakarm_psa/
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa
tez wstawie troszke Olinka  w tym jedno za zgodą tż:P
|
Super niunia rośnie 
Cytat:
Napisane przez izazula
A to moja mała gaduła
1. pierwsze sanki (na dworze -7)
2. sanki z bratem
3. moje ulubione drzewo
4. konkursowa szopka do szkoły - wytwór własny 3 osób 
5. po kąpieli
|
Izazula- najładniejsze zdjęcie, do zjedzenia- po kapieli. Śliczna Zosia.
Brawa za inwencję twórczą 
Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23
Cześć dziewczynki.
czasem was podczytuję jak mi czas na to pozwala a z tym ciężko ostatnio. Raczej nie chcę pisac bo nie chce dołować. I tak juz jestem z tego znana więc już spasowałam. najlepiej nie jest a do tego mała przestala mi ładnie sypiać i bywały noce ze zasypiała o 4.30, wcześniej męcząc nas bardzo. dziąsła popuchnięte a zęby wyleźć nie chcą. Także jak widzicie... nie chce psuć miłej atmosfery...
Pozdrowienia dla Was i ucałujcie wszystkie nasze sliczne dzieciaczki... 
|
Asiulek - a może pocieszę Cię- moja Ola płacze całe noce. Wyszły jej górne jedynki, a i tak w nocy nie śpi. Całe noce nosimy ja na zmianę na rękach, bujamy w łóżeczku, tulimy. Skubana nie chce w nocy spać, gada po swojemu. Ja się dziś aż poryczałam - bo ile można sypiać po 3-4 godziny na dobę. Rano wygladałam jak zombie. Niestety Ola też, miała całe czerwone oczka. I z tego co mi TŻ mówił przez telefon spała w ciągu dnia tylko godzinę...
Do tego przypałętał się katar.
Na zwolnienie na małą iść nie mogę bo formalnie jest osoba sprawująca nad nią opiekę- tatuś na wychowawczym. A ja zasuwam jak naćpana do pracy, w południe oczy same się już zamykają, od raportów i cyferek czuję się jak w matrixie, i wogóle nie mam już siły.
Asiulek - o cokoliwek by nie szło, pamiętaj, bedziemy ze wszech miar starały sie pomóc. Nie jesteś sama, masz nas 
Cytat:
Napisane przez izazula
To trzymam kciuki żeby ząbki wylazły wreszcie. Nie martw się sporo z nas nie sypia z powodu zębów
|
O proszę, witam w klubie
Cytat:
Napisane przez pl_madzia
Erwi ma nową misję, co go na ziemi postawie to raczkuje pędem aż nogi myli, do Eryka pokoju, tam stoi koszatniczka w dużej klatce, no i ten się przy niej stawia i ją palcem smera. Aż dziw że go nie gryzie, taka zadowolona, a go nie idzie odciagnąć bo ryczy. Zamknelam drzwi od pokoju to jak zobaczył o się poryczał, i matka słaba otworzyła. Mały terrorysta 
|
pl_madzia - widać dzieci nasze już nie tylko zachowują się instynktownie, ale też zaczynają kombinować. Jak pokrzyczę to dostanę. U nas tez tak jest. ola tak łazi za psem. Biedny się chowa pod stół, ale tam też nie zazna spokoju.
|