Konto usunięte
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Essence, Mac, Deborah, Maybelline, sporo nowych + dodatki
NIEAKTUALNE zapraszam do nowego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post24498639
rozmowę prowadzimy w wątku, w którym się zaczęła
TRAKTUJMY SIĘ POWAŻNIE - JEŻELI COŚ NEGOCJUJEMY A TY SIĘ ROZMYŚLISZ, TO PROSZĘ DAJ MI O TYM ZNAĆ, BYĆ MOŻE INNA WIZAŻANKA MA OCHOTĘ NA DANĄ RZECZ...
nie reaguję na wpisy "odpisz u mnie" - jeśli składasz mi propozycję - śledź mój wątek, jeśli ja jestem zainteresowana czymś u Ciebie wtedy ja śledzę Twój...
kosmetyki oznaczone różową gwiazdką * to włoska średnia półka
na szaro - wymienione
zdjęcie 1.
- NOWY brązowy eyeliner Miss Sporty, Faboulous Glam 3,5 ml, cienki pędzelek
- NOWY eyeliner Essence srebrny brokatowy
- NOWA kredka do oczu Maybelline Expert Eyes Crayon Oriental Khol, czarna, miękka, dobrze się rozciera, brakuje odrobiny farby przy końcu kredki , bo oderwałam naklejkę, ktorą były połączone dwie kredki
- czarny ołówek Mac, 14 cm
- NOWY błyszczyk Essence Into The Wild, kolor Heart Chakra
- * bezbarwny błyszczyk z drobinkami Giory 10ml, raz użyty
- * perłowy pigment w kolorze jaśniutkiego błękitu Pink Generation, tylko testowany
- kulki rozświetlające Avon, UWAGA kulki mają ok 1,5 roku, jednak nadal są miękkie
zdjęcie 2.
- NOWY włoski słodzik w proszku, bez aspartamu, 200g, ważny do 07.2013
- balsam nawilżający Kylie Minogue Pink Sparkle, zostało ok 80% ze 150 ml
- * pianka do stylizacji włosów Garnier Fructis, najmocniejsze utrwalenie, połowa ze 150 ml (naprawdę dobrze utrwala nie sklejając, oddaję, bo przerzuciłam się na profesjonalne kosmetyki do włosów)
zdjęcie 3.
- * paletka cieni The Color Workshop, trzy kolory maźnięte pędzlem do przetestowania, reszta nietykana
- wyżej opisany pigment Pink Generation
zdjęcie 4. i 5.
- * NOWA paleta do makijażu Deborah - 9 cieni, 9 błyszczyków, mini maskara, dwa pierwsze cienie lekko sprawdzone kolory - niestety absolutnie nie moje, paleta ma około roku, wizualnie wszystko bez zmian
zdjęcie 6.
- bransoletki
zdjęcie 7.
- NOWE, z metkami, kupione we Włoszech getry, czarne ze złotą nitką i cappucino ze złotą nitką, pasują na rozmiar od S do L, zainteresowanym podam dokładne wymiary
D O K Ł A D K A 18.01.2011
zdjęcie 8.
- sypki puder Inglot Loose Powder, kolor 05, połowa opakowania czyli jakieś 15 gram z 30, otwarty ok miesiąca temu, gąbeczka nieużywana
- żelowy eyeliner Elizabeth Arden Color Intrigue, kolor Brown (ciemny brąz), użyty kilka razy, otwarty ok dwa tyg temu, pędzelek nieużywany, jest kartonik
- puder brązujący Essence, matowy, bez drobinek, zużycie ok 5%
- kredka do brwi Essence Eyebrow Designer, kolor Light Brown, 11cm
- błyszczyk Revlon Super Lustrous, kolor Nude Lustre, zostało 3/4 opakowania
szukam:
- balsamów i błyszczyków do ust w metalowych puszeczkach
- wszelkiego rodzaju pudrów i balsamów rozświetlająco- nabłyszczających
- brązowych kredek do brwi
- kremu do stóp Avon Wanilia i Brązowy Cukier
- kremu do rąk Avon Planet Spa Afrykańskie Masło Shea
Edytowane przez 4a76f9601d26f07fbd1341d93bf1dac994330f1e_6420ce72cabf7
Czas edycji: 2011-01-20 o 11:43
|