![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Essence, Mac, Deborah, Maybelline, sporo nowych + dodatki
NIEAKTUALNE zapraszam do nowego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post24498639
rozmowę prowadzimy w wątku, w którym się zaczęła TRAKTUJMY SIĘ POWAŻNIE - JEŻELI COŚ NEGOCJUJEMY A TY SIĘ ROZMYŚLISZ, TO PROSZĘ DAJ MI O TYM ZNAĆ, BYĆ MOŻE INNA WIZAŻANKA MA OCHOTĘ NA DANĄ RZECZ... nie reaguję na wpisy "odpisz u mnie" - jeśli składasz mi propozycję - śledź mój wątek, jeśli ja jestem zainteresowana czymś u Ciebie wtedy ja śledzę Twój... kosmetyki oznaczone różową gwiazdką * to włoska średnia półka na szaro - wymienione zdjęcie 1. - NOWY brązowy eyeliner Miss Sporty, Faboulous Glam 3,5 ml, cienki pędzelek - NOWY eyeliner Essence srebrny brokatowy - NOWA kredka do oczu Maybelline Expert Eyes Crayon Oriental Khol, czarna, miękka, dobrze się rozciera, brakuje odrobiny farby przy końcu kredki , bo oderwałam naklejkę, ktorą były połączone dwie kredki - czarny ołówek Mac, 14 cm - NOWY błyszczyk Essence Into The Wild, kolor Heart Chakra - * bezbarwny błyszczyk z drobinkami Giory 10ml, raz użyty - * perłowy pigment w kolorze jaśniutkiego błękitu Pink Generation, tylko testowany - kulki rozświetlające Avon, UWAGA kulki mają ok 1,5 roku, jednak nadal są miękkie zdjęcie 2. - NOWY włoski słodzik w proszku, bez aspartamu, 200g, ważny do 07.2013 - balsam nawilżający Kylie Minogue Pink Sparkle, zostało ok 80% ze 150 ml - * pianka do stylizacji włosów Garnier Fructis, najmocniejsze utrwalenie, połowa ze 150 ml (naprawdę dobrze utrwala nie sklejając, oddaję, bo przerzuciłam się na profesjonalne kosmetyki do włosów) zdjęcie 3. - * paletka cieni The Color Workshop, trzy kolory maźnięte pędzlem do przetestowania, reszta nietykana - wyżej opisany pigment Pink Generation zdjęcie 4. i 5. - * NOWA paleta do makijażu Deborah - 9 cieni, 9 błyszczyków, mini maskara, dwa pierwsze cienie lekko sprawdzone kolory - niestety absolutnie nie moje, paleta ma około roku, wizualnie wszystko bez zmian zdjęcie 6. - bransoletki zdjęcie 7. - NOWE, z metkami, kupione we Włoszech getry, czarne ze złotą nitką i cappucino ze złotą nitką, pasują na rozmiar od S do L, zainteresowanym podam dokładne wymiary D O K Ł A D K A 18.01.2011 zdjęcie 8. - sypki puder Inglot Loose Powder, kolor 05, połowa opakowania czyli jakieś 15 gram z 30, otwarty ok miesiąca temu, gąbeczka nieużywana - żelowy eyeliner Elizabeth Arden Color Intrigue, kolor Brown (ciemny brąz), użyty kilka razy, otwarty ok dwa tyg temu, pędzelek nieużywany, jest kartonik - puder brązujący Essence, matowy, bez drobinek, zużycie ok 5% - kredka do brwi Essence Eyebrow Designer, kolor Light Brown, 11cm - błyszczyk Revlon Super Lustrous, kolor Nude Lustre, zostało 3/4 opakowania szukam: - balsamów i błyszczyków do ust w metalowych puszeczkach - wszelkiego rodzaju pudrów i balsamów rozświetlająco- nabłyszczających - brązowych kredek do brwi - kremu do stóp Avon Wanilia i Brązowy Cukier - kremu do rąk Avon Planet Spa Afrykańskie Masło Shea Edytowane przez 4a76f9601d26f07fbd1341d93bf1dac994330f1e_6420ce72cabf7 Czas edycji: 2011-01-20 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Essence, Mac, Deborah, Maybelline, sporo nowych + dodatki
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;23770538]
- * NOWA paleta do makijażu Deborah - 9 cieni, 9 błyszczyków, mini maskara, dwa pierwsze cienie lekko sprawdzone kolory - niestety absolutnie nie moje, paleta ma około roku, wizualnie wszystko bez zmian [/QUOTE] Witaj ![]() Bardzo mi się spodobały te cienie, zapraszam do mnie, może sobie coś za nie upatrzysz ![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2377191 7]- czarny ołówek Mac, 14 cm
- NOWY błyszczyk Essence Into The Wild, kolor Heart Chakra coś u mnie?[/QUOTE] kochana wpadł mi w oko tylko zapach yves rocher peach.......... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
[1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;23771336]fantasy, fantasy, fantasy!!!!!!!!!!
![]() dobierz coś jescze w razie czego ![]() Fantasy wolałabym wymienić za inny zapach........ ![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
toż to prawdziwy dramat, a ja mam tak wielką chrapkę na te perfumki....... niestety nie mam żadnych perfum na wymianę, jedynie mogę zrobić odlewki Lancome Hypnose, Boss Femme, Happy Spirit Chopard, Veryflower Fior di Thaiti Pupa.......... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
Niestety odlewek unikam
![]() To na razie zrezygnuję ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za kredkę MAC i błyszczyk Essence ?
---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Muszę się zastanowić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie paletka cieni ze zdjecia nr 3 i czarna kredka do oczu maybelline.
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
przepraszam, przeoczyłam Cię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
kochana, wymiary geterków na leżąco pas 31 cm biodra 32 cm długosć 85 cm po rozciągnięciu 55 cm 60 cm 90 cm rozciągają się bardziej, ale już nie chciałam nimi tak szarpac, są tak utkane, ze nie robią się "przezroczyste" po rozciągnięciu, mam te bezowe i sobie je chwalę, moja mamcia ma rozmiar 42-44 i się zmieściła w te moje bez problemu ( a ja mam 36-38) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
a za getry chociaz jedne a najlepiej 2 i slodzik cos znajdziez?
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2011-01-10 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Za komplet rzęs, niestety u Ciebie nic nie wypatrzyłam co mogłoby być mi potrzebne, ale będę śledzić, może coś dojdzie
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
mam poza watkiem balsamik do ust w metalowym pudeleczku o zapachu strudla jablkowego. jesli jestes zainteresowana to zapraszam. Dzis (11.01) robilam tez dokladke w watku
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
pod koniec tygodnia-lub w weekend zamierzam zrobic nowy watek bo sporo rzeczy mi podchodzilo a ich niepotrzebuje to moze lookniesz wtedy
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.