|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Essence, E. Arden, Inglot, Deborah, bransoletki
NIEAKTUALNE
zapraszam do wymiany ![]() rozmowę prowadzimy w wątku, w którym się zaczęła TRAKTUJMY SIĘ POWAŻNIE - JEŻELI COŚ NEGOCJUJEMY A TY SIĘ ROZMYŚLISZ, TO PROSZĘ DAJ MI O TYM ZNAĆ, BYĆ MOŻE INNA WIZAŻANKA MA OCHOTĘ NA DANĄ RZECZ... nie reaguję na wpisy "odpisz u mnie" - jeśli składasz mi propozycję - śledź mój wątek, jeśli ja jestem zainteresowana czymś u Ciebie wtedy ja śledzę Twój... kosmetyki oznaczone różową gwiazdką * to włoska średnia półka na szaro - wymienione zdjęcie 1. - puder brązujący Essence, matowy, bez drobinek, zużycie ok 5% - sypki puder Inglot Loose Powder, kolor 05, połowa opakowania czyli 15 gram z 30, otwarty ok miesiąca temu, gąbeczka nieużywana - kulki rozświetlające Avon, UWAGA kulki mają ok 1,5 roku, nadal są miękkie zdjęcie 2. - żelowy eyeliner Elizabeth Arden Color Intrigue, kolor Brown (ciemny brąz), użyty kilka razy, otwarty ok dwa tyg temu, pędzelek nieużywany, jest kartonik - NOWY brązowy eyeliner Miss Sporty, Faboulous Glam 3,5 ml, cienki pędzelek - NOWA kredka do oczu Maybelline Expert Eyes Crayon Oriental Khol, czarna, miękka, dobrze się rozciera, brakuje odrobiny farby przy końcu kredki , bo oderwałam naklejkę, ktorą były połączone dwie kredki - czarny ołówek Mac, 14 cm - kredka do brwi Essence Eyebrow Designer, kolor Light Brown, 11cm - * perłowy pigment w kolorze jaśniutkiego błękitu Pink Generation, tylko testowany - błyszczyk Revlon Super Lustrous, kolor Nude Lustre, zostało 3/4 opakowania, bez drobinek, brokatu - * bezbarwny błyszczyk z drobinkami Giory 10ml, raz użyty zdjęcie 3. - NOWY włoski słodzik w proszku, bez aspartamu, 200g, ważny do 07.2013 - * pianka do stylizacji włosów Garnier Fructis, najmocniejsze utrwalenie, połowa ze 150 ml (naprawdę dobrze utrwala nie sklejając, oddaję, bo przerzuciłam się na profesjonalne kosmetyki do włosów) zdjęcie 4. i 5. - * NOWA paleta do makijażu Deborah - 9 cieni, 9 błyszczyków, mini maskara, dwa pierwsze cienie lekko sprawdzone kolory - niestety absolutnie nie moje, paleta ma około roku, wizualnie wszystko bez zmian zdjęcie 6. - bransoletki zdjęcie 7. - NOWE, z metkami, kupione we Włoszech getry, czarne ze złotą nitką i cappucino ze złotą nitką, pasują na rozmiar od S do L, zainteresowanym podam dokładne wymiary zdjęcie 8. - Essence Matt Top Coat - matujący lakier nawierzchniowy, użyty raz na obie dłonie - Essence I Love Berlin, kolor 03 Green Grass, użyty raz na obie dłonie - * Piazza Navona, 15 ml, kolor granatowy metalik ze srebrnymi drobinkami, użyty dwa razy na obie dłonie - Miss Sporty, szybkoschnący, kolor miętowy, użyty dwa razy na obie dłonie - Joko Virtual, kolor 66 Dark Shine, użyty kilka razy na obie dłonie S Z U K A M: - lakieru do paznokci Essence I Love Berlin kolor 01 Love This City (róż) - balsamów i błyszczyków do ust w metalowych puszeczkach - wszelkiego rodzaju pudrów i balsamów rozświetlająco- nabłyszczających - brązowych kredek do brwi - kremu do stóp Avon Wanilia i Brązowy Cukier Edytowane przez 4a76f9601d26f07fbd1341d93bf1dac994330f1e_6420ce72cabf7 Czas edycji: 2011-02-14 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Essence, E. Arden, Inglot, Deborah, bransoletki
coś u mnie za:
- żelowy eyeliner Elizabeth Arden Color Intrigue, kolor Brown (ciemny brąz), użyty kilka razy, otwarty ok dwa tyg temu, pędzelek nieużywany, jest kartonik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
puder brązujący Essence, matowy, bez drobinek, zużycie ok 5% - żelowy eyeliner Elizabeth Arden Color Intrigue, kolor Brown (ciemny brąz), użyty kilka razy, otwarty ok dwa tyg temu, pędzelek nieużywany, jest kartonik - kredka do brwi Essence Eyebrow Designer, kolor Light Brown, 11cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Kochana, wpadł mi w oko tylko i wylącznie micel bioderma....... ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
powiedz mi, moja droga, co to za puder, ten z puszkiem w cętki..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
c-thru, edt mango fm i iNGLOT Freedo paletka 2 cieni odcienie brazu ... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Muciu, jednak wolę inglot amc face and body illuminator zamiast fm...co Ty na to.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
c-thru, inglot amc face and body illuminator
z tym niema problemu woda mango tez wolna ale paletka w negocjacjach
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a te getry są przezroczyste czy bardziej kryjące?
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, bo mi zależy na kryjących
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
niestety ale paletka sie nie zwolni
bede robic jutro nowy watek moze uda Ci sie wyszperac cos za słodzik i choc jedna pare leginsów
![]() |
#17 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Masz zdjecie gdzie widać kolor tego pudru INGLOT??
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie
![]() - * bezbarwny błyszczyk z drobinkami Giory 10ml, raz użyty oraz kolorowa w paski i obok bransoletkę? niedługo dokładka ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za poniższe?
Essence Matt Top Coat - matujący lakier nawierzchniowy, użyty raz na obie dłonie kulki rozświetlające Avon, UWAGA kulki mają ok 1,5 roku, nadal są miękkie Miss Sporty, szybkoschnący, kolor miętowy, użyty dwa razy na obie dłonie
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za - Essence Matt Top Coat - matujący lakier nawierzchniowy, użyty raz na obie dłonie ??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.