Wtajemniczenie
|
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
Cytat:
Napisane przez aja1
Cześć kobiety.
Ja to bym najchętniej napiła się dziś kawy takiej świeżo zmielonej, mocnej, ech.......
Niewyspana jestem totalnie. Młoda poszła spać o 00.30, ja zasnęłam o 1.00, o 4.30 obudził mnie małż, musiałam go wziąć na hol, bo sam, nie chciał odpalić, zasnęłam o 7.00, a za chwilę młoda przyszła i takie dupa nie spanie 
Nie poleżę nawet, na 12,30 muszę być w mieście.
Potem zakopię się w papierach firmowych, a jutro urodziny Tż, prezent kupiony i tort lodowy skamuflowany 
|
imprezka za imprezką tort lodowy, mniam mniam!
ten Twój TŻ to Cię często budzi, ja bym zatłukła taki mi się agresor włącza, jak mnie ktoś budzi ze snu, że hej
Cytat:
Napisane przez Montii
Ale jestem szczęśliwa, dostałam plan na nowy semestr
to studia dzienne a mam zajęcia 3x w tygodniu tylko
w tym wtorek typu: 8.30 - 11.30
środa 8.30 - 15
czwartek 8.30 - 17.00
nic tylko opijać  tyle wolnego i dość luźni wykładowcy, szczęście mi sprzyja 
|
no to super, można wysiedzieć nawet z brzuchem, tylko ten czwartek strasznie długi...
ja będę miała tylko jedne ćwiczenia w przyszłym semestrze i po porodzie nie zamierzam raczej na nie chodzić, bo w ciągu dnia TŻ w pracy, dogadam się jakoś pewnie z wykładowcą, a na wykłady nie trzeba chodzić - ktoś mi może notatki podeśle i dam radę
ale na wykładach czasem mi ciężko wysiedzieć, te krzesła niewygodne, wiercę się strasznie
Cytat:
Napisane przez zaba5
wiesz  znam takich co brali specjalnie ślub kościelny aby ochrzcić dziecko, moja znajoma zbiegała pół Warszawy aby znaleźć parafię w której zgodzą się ochrzcić dzieciaki bez naciskania na ślub kościelny. Dwa dni temu miałam cały wykład (co pisałam wcześniej) o tym jak to zyję w cięzkim grzechu itd
Ostatnio słyszałam w wiadomościach ja kto maja zaostrzyć dopuszczanie do ślubu kościelnego bo bardzo dużo wpływa podań o rozwody  .
Reasumując - z jednej strony nacisk na ślub bo grzech itd (nie patrzac na to że mogą byc powody dla których nie powinny dane osoby go brac ) a z drugiej pretensje że tyle rozwodów  . Bądź tu madrym i pisz wiersze ..... 
|
no właśnie... a już wykłady o tym że grzech ciężki NAWET jak ktoś ma ślub, ale cywilny, to mogliby sobie darować jednak
no fakt że mają jakoś zaostrzyć te przepisy, dokładniej przepytywać przy wypełnianiu protokołu czy coś, ale nie wiem, jak oni to sobie wyobrażają, przecież to i tak kwestia sumienia ludzi, chyba szpiegów nie będą wysyłać, żeby sprawdzić, czy ktoś całą prawdę mówi
Cytat:
Napisane przez zaba5
co za kusicielki nooo  az mi  leci po brodzie 
|
to ja Ci jeszcze powiem że zaraz po pączki idę
Cytat:
Napisane przez miamore999
a ja mam dziś dzień lęków... chyba wahania nastrojów mi się włączyły...  jakoś mi się wydaje, że nie dam rady urodzić, że nie będę miała wystarczająco dużo siły...
to chyba przez tę pogodę jakiś marazm mam 
|

mnie ostatnio naszło na żale, że to koniec wyjść wieczorem na jakiś czas, że na imprezę z TŻ nie pójdę, że winka bym się teraz napiła z koleżankami a ja to tylko herbatkę mogę ech te hormony, pomarudziłam trochę mężowi i mi przeszło
Cytat:
Napisane przez emila28101987
Witam mamusieńki w tym szaro-burym dniu
Śliczne wszytskie brzusie - jescze takie malutkie. Mój też cały czas był malutki ale ostatnio podskoczył no ale co się dziwić w końcu 38tc zaczęty  - z tej okazji wrzuce Wam foty mojego brzucholinka  (wreszcie zrobiłam sobie - oczywiście samowyzwalaczem)
|
śliczny brzuszek! a to wybrzuszenie takie z boku to maluch pozuje?
Cytat:
Napisane przez trzyrazyi
Teraz jak tak czytam co piszesz o tym jak sie usmiaals i mala szalala to przypomnialo mi sie jak kolezanka byla w 9 miesiacu ciazy i opowiadalismy takie glupoty a ona sie smaial jak szalona po jakiejs godzince dostala skurczy a po paru na swiat przyszedl mikolaj  do tej pory sie z tego smiejemy hihihih
|
hmm, mówisz, to zaciągnę męża w razie czego na jakąś dobrą komedię i lecę rodzić w kwietniu
tylko żebym w marcu nie urodziła, bo do teatru na farsę idziemy, hehe
|