Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-25, 09:40   #4311
the_sania
Wtajemniczenie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

dzień dobry
też pochwalę się, że na siusiu tylko raz wstawałam! i nawet dziś troszkę mnie boli biodro. może dlatego, że z domu wyszłam wczoraj...

jak zdjęłam wczoraj skarpetki, to nad linią gumki normalnie jakbym guza miała, takie spuchnięte te łydy

są ładne bodziaki z disneya z kubusiem puchatkiem w intermarche ale za 12,99/szt śliczne

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Sania, ale fajny wozek!!! Super wygladacie z Brzuszkiem i furka kozakami sie nie przejmuj! Ja mam takie Pumki do kostki i chodze w rozwiazanych, bo nie mam sily sie schylac by je wiazac, a brzucha nie przesune na plecy przeciez Podoba mi sie Twoja koszulaaaaaa

Dziewczyny ja wszytskim Wam dziekuje za te mile slowa.. to chyba jakis dzien dobroci dzisaj dla mnie, bo nawet maz przed chwila, jak sie przebieralam, powiedzial ze wcale nie jestem taka gruba tylko nogi mi sie ''powiekszyly'' milo to bylo slyszec, bo jedyne co od niego slyszalam to ''moja bambarylka'', ''moj grubasek'', ''ile juz przytylas'', ''ale masz pupcie'' i najlepsze ''GDZIE SA TWOJE MAJTECZKI????''
dziękuję a koszula lindex z second handu oczywiście
powiem Ci, że ja też słyszę od mojego często "moja bambaryłka" itp. ale mi to się śmiac chce z tego
Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
My z Bąbelkiem zaczynamy dziś 27 tydzień
I za 5 dni idziemy do ginekologa

I znowu trzeba sie zastanawiać co to na obiad robić
ja chyba ocipieje w tym domu!!!
Może pierogi...
nooooooo mnie też to wkurza i wypisałam sobie na kartce całą listę obiadów, jakie mogę robic i wybieram. dziś akurat rosół.
7m-c czyli III trymestr zaczynasz, gratuluję
Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to witam mamuśki
W końcu się wyspałam, tylko!! 2 razy wstawałam na siusiu
o to super a ja tylko raz
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
nie spie juz chyba od 4 rano;( niestety przeziebienie znowu mnie zlapalo mialam jechac na morfo dzisiaj ale stwierdzilam ze skoro taki ziąb a ja sie kiepsko czuje to pojade po weekendzie
mam tylko katar ale jest okropny ciagle mi leci, nos mnie boli i co najgorsze brzuch od smarkania. W pon mam wizyte u internistki w sprawie ekg i przy okazji jej powiem ze przeziebiona jestem, moze cos doradzi lub przepisze. Ciagle mysle czy mojej stokrotce to nie zaszkodzi fika sobie caly czas ale ja sie o nia strasznie martwie w czwartek wizyta u gina, ciekawe.........jakos nie mam ochoty

ja tam widze piekny wozek, sliczny brzuszek i fajnego bobaska w tle

32 tydzien ciazy
gratuluję 32 tygodnia coraz bliżej do porodu
oj Ty to się masz bidulko z tymi chorobami ale na pewno Stokrotce to nie zaszkodzi już na tym etapie ciąży. spokojnie
i dziękuję za komplementy w tle jest Oluś, od którego mamy wózek
Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
H
Coraz gorzej czuje się z moją wagą i opuchlizną. Podobnie jak sania czasami nie mogę dopiąć oficerek jak jestem w legginsach, a wcześniej spokojnie zakładałam je do jeansów! Do tego jak leżę na plecach to ciężko mi się oddycha, a budzę się tak połamana, że to jakiś koszmar... Mój kręgosłup nie radzi sobie z taką masą! Całe szczęście, że nie musimy w 30 stopniowych upałach chodzić w takim stanie...
no zawsze to jakieś pocieszenie. ale dobijające to jest. mam tak samo jak Ty już mam dośc tego stanu, a teraz nie będzie lepiej, tylko gorzej, bo dzidziusie sporo urosną do porodu
Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
the_sania bryka bardzo fajna i z tego co widać to nie zniszczona , no i jak ładnie się prezentujesz przy tym wózku

ja dzisiaj po ciężkiej nocy, ból bioder się chyba skumulował , nad ranem to juz nie wiedziałam na której stronie spać nawet jak położyłam się na tyłku to gdzieś tez całą miednicę czułam, masakra, jak tak dalej będzie to będę musiała spać na stojąco
no i już wiem co to znaczy jak mówiłyście że bolą was pachwiny , mnie przy chodzeniu boli jedna, tyle że z mojej własnej niezdarności ( skończył mi się wczoraj szampon pod prysznicem i chciałam sobie wziąć z wanny, wylazłam tą mokrą noga na płytki no i się trtoszkę rozjechałam
dobrze, że nic Ci się nie stało !!ból bioder- masakra też to mam. najgorzej, że nie ma jak sobie z tym radzić
dziękuję za miłe słowa

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
the_sania świetna okazja Ci się trafiła z tym wózkiem

powiem Wam - nie ma to jak swoje łóżeczko
bioderka dziś nie bolały tak bardzo (bo czuć było)
siusiu tylko raz i to z rozsądku, żeby nie wstawać o 5 bo już bym nie zasnęła
ja już trochę ogranęłam dom, ale jeszcze sporo zostało
jutro znajomi na obiad przychodzą więc trzeba zachować pozory czystego mieszkania

siebie też już ogarnęłam
ogolić się to już cud dla mnie, niestety nie umiem z lusterkiem
jeszcze w trakcie mężu wszedł z Zosią do łazienki umyć jej tyłek a tam mama na wannie z maszynką i lusterkiem widok przepiękny !

wizyta na 12.00 (trochę się boję jak zwykle)
proszę o dobre fluidy
hihi musiał byc fajny widok
fluidy wysyłam jestem pewna na 100%, że jest dobrze!
Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Już mam dziwne wrażenie, ze nie zdążę ze wszystkim, co sobie zaplanowałam...
ojjjj myślisz, że urodzisz dużo wcześniej

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora