Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -lato 09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-09, 20:45   #672
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

Miałam Wam napisać, że robię Kubie pastę z ryby (łososia/dorsza/soli) - rybę gotuję w parowarze, dodaję jajko, jogurt naturalny i blenderuję. Do tego szczypiorek/koperek - już na kanapkę i/lub ogórek kiszony. Pycha
brzmi pysznie
i Ty mówisz że nie umiesz gotowac
Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Zagłosujcie na Mamę Laurki (chyba że chcecie na kogoś innego)
głosowałam juz
Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Byłam już w piątek, ale widziałam, że gdzieś zniknęłaś, to nie pisałam
A zatem - okazało się, że już od jakiegoś czasu nie jestem farbowana Matrixem, tylko Renee Blanche
Dałabym sobie rękę uciąć, że ciągle Matrixem, nie wiem dlaczego nie dosłyszałam zmiany, może dlatego, że to jest moja fryzjerka od kilku lat i już Jej tak nie kontroluję, bo Ona wie, czego pragnę
W każdym razie wstyd, że nie byłam świadoma
Oczywiście wcześniej - jakieś 2 lata temu - rzeczywiście farbowała mnie Matrixem, ale nie z tej serii SoRed Widziałam paletę i one wyglądają przeokropnie, faktycznie Wiśniewski... Próbowałam zrobić zdjęcia telefonem, ale o - Załącznik 3806895 nie udało się, też jest przekłamane, tak jak tamte zdjęcia na aukcji - jest kolosalna różnica między zdjęciem z netu, a paletą. W każdym razie mogę sobie tą paletę pożyczyć do domu i zrobić zdjęcia w lepszym świetle - tak mi zaproponowała. Powiedziała, ze tą serię Sored lepiej użyć przy pasemkach czy baleyagu, bo tak same to głowa płonie No i najważniejsze - powiedziała, że Matrix był świetny, ale zaczął się psuć jakościowo, szybko wymywać i dlatego przerzucili się na Renee Blanche
Najbardziej prawdziwe zdjęcie tych SoRed Matrixowych wydaje mi się, że jest tutaj - są strasznie żarowiaste, także ja miałam te inne, zwykłe, czerwienie matrixowe, tylko już zdążyłam zapomnieć numerek, musiałabym znowu zapytać
Aaa, i też powiedziała, że te małe tubki Matrixa na raz i to na niedużo włosów - tak jak na moje średnio gęste i niedługie, a tak to 2 tubki małe lub jedna duża.
.
dzieki za sprawdzenie
to w takim razie chyba dobrze że się nie skusiłam
ciekawe ile ten mój kolorek bedzie się trzymał to wtedy będe mogła cos powiedziec
ale mój kolorek tez bije po oczach ale do słońca tylko, na zdjęciu nie jest taki intensywny

fotki w albumie + bonusik
czekam na szczere opinie
Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość

a propo śniadań, czy wasze dzieci nadal piją mleko na śniadanie. tzn normalne śniadanie pewnie jedzą, ale czy mleko też obowiązkowo?
Zuzia na śniadanko je kaszkę więc mleko jest a wieczorkiem tez zawsze, ale ona lubi mleczko więc nie ma problemu