Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz. 18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-17, 23:56   #1715
veloute
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
A widzicie,a ja nie lubię tego zapachu tajskiego,tzn.mam maseczkę i nie razi mnie aż tak,ale nie wyobrażam sobie mieć całego ciała w tym zapachu,tak samo jak sake i ryż,bądź masło shea,nie dam rady po prostu,za słodkie dla mnie Jedynie lubię śródziemnomorską i białą herbatę,bo nie miałam dawnych greckich mórz i jagody goi-nie znam tych zapachów zaciekawiła mnie natomiast seria lawenda-jaśmin,zwłaszcza mus do ciała

Co do kredek,to żelowej jeszcze nie miałam (ją trzeba strugać,prawda?),ale wysuwaną kredkę używam i da się ją normalnie stosować na cień,ja tak robię zarówno tą zwykłą jak i diamentową,i nie trzeba temperować,ja polecam
Mnie pasuje ten musik, może to zależy od upodobań? Dobrze że mam zapas, jakby mieli zamiar wycofać szybko

No właśnie siostra mi mówiła że te do temperowania są lepsze niż wysuwane i nie wiem w końcu jak to jest, bo nie miałam żadnej w ręku. Aktualnie mam jedną z mary kay wygraną w jakimś konkursie na FB, ale kiepsko maluje po cieniach muszę ją moczyć, oczyszczać po każdym namalowanym centymetrze, no nie leży mi...

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
zarówno ta z kat.5 na str 61 jak i ta z netto Jedwabista (ZŁOTE OPAKOWANIE) jest żelowa

fotki żelowej (tej z netto)możesz zobaczyć tu : #2181
O właśnie chodzi mi o tą z katalogu ze strony 61 -- czy ona jest po raz pierwszy? Miałaś ją lub któraś z Was?
Ta z netto ma nie takie kolory dla mnie jednak, dziękuję za pomoc

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
tak temperuje się, ale ta temperówka nasza avonowa świetnie sobie z nią radzi.. zwykłą nie da się zrobić tego dobrze. Ta żelowa lepiej sie natomiast nanosi na powiekę niż ta wykręcana
A czyli jednak I jest mocno napigmentowana?
veloute jest offline Zgłoś do moderatora