|
|
#1711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
może z czasem będzie więcej ![]() mi wydawało się że był jeszcze jakiś krem do twarzy z serii Planet Spa w któryms ostatnim katalogu był hmmmm zaraz poszukam chybaedit: chodziło mi o ten w kat.2
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-17 o 23:45 Powód: dopisek |
|
|
|
#1712 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Też miałam żółtą kropę i jest na fakturze. Cytat:
Treselle i Rare Gold pozostały w moich łaskach na długo A tak to lubię zmieniać zapachy.Mam fakturę i wszystko jest pomimo żółtych kropek (przy supershocku i kremie przeciwzmarszczkowym for men). Kalusia, ty zdaje się pytałaś krem przeciwzmarszczkowy dla meżczyzn przychodzi.
|
|
#1713 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może źle się wyraziłam, ja uważam, że dobry balsam powinien nawilżać. Pomijam takie specyfiki, które wiadome, że mają za zadanie ujędrniać, czy też wygładzać ciało ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." Edytowane przez Agatheska Czas edycji: 2011-03-17 o 23:52 |
||
|
|
|
#1714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapach miętowo-mentolowy/eukaliptusowy ogólnie dobryciekawe czy powróci chyba zaraz napiszę do Avonu maila z zapytaniem szkoda ,że juz go nie ma w katalogu a powinien byc , bo był to jeden z ich najlepszych produktów , który zamawiałam na zapas ![]() aha Resscue21 wysłałam Ci Pw jakiś czas temu ![]() |
|
|
|
|
#1715 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No właśnie siostra mi mówiła że te do temperowania są lepsze niż wysuwane i nie wiem w końcu jak to jest, bo nie miałam żadnej w ręku. Aktualnie mam jedną z mary kay wygraną w jakimś konkursie na FB, ale kiepsko maluje po cieniach muszę ją moczyć, oczyszczać po każdym namalowanym centymetrze, no nie leży mi... Cytat:
Ta z netto ma nie takie kolory dla mnie jednak, dziękuję za pomoc ![]() Cytat:
I jest mocno napigmentowana?
|
|||
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Ja tam nie patrze na to czy kredka jest wysuwana czy trzeba ją temperować , ważne jest aby dawała ładny efekt i była trwała
|
|
#1717 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy zauważyłyście ale od dziś na strefie można już "wklepywać" zamówienia z kat. 5
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już tam sobie zamówiłam co nie co
|
|
#1719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tą z kat.5 dopiero będę sobie zamawiać (chyba fiolet) 24 marca ale wiem ,że dziewczyny chwalą sobie te kredki i polecają |
|
|
|
|
#1720 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1721 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() To już wiem, że sobie zamówię pewnie ze dwie - czarną i śliwkę, mam nadzieję, że będą dobrze współpracować z paletką sleeka.
|
|
|
|
#1722 |
|
Raczkowanie
|
Nadrobiłam Was czytając już wpółprzytomna
Dziś poszło zamówionko małe.. ciekawa jestem jak katalog 7 wyjdzie. i korcą mnie z demo strasznie perfumki od reese.. bo te hawajskie seozonowki biore na 100% Bali Bliss przypadly mi do gustu bardzo ![]() Resscue, myślę, że nie będziesz żałować zamówienia tych mleczek tzn. jak wyczytałam masz bardzo wymagającą skórę, a one raczej nie aż tak długotrwały efekt nawilżenia dają ale mają zaj...stą konsystencję pięknie pachną i bardzo ładnie się wchłaniają.. u mnie dziewczyny się rzuciły na nie w katalogu ![]() Dziewczyny, wiem, że już była wspominana torebka Abigail.. ale czy któraś robiła może jej zdjęcia na ramieniu? wybaczcie, że nie przetrzepię katalogowego ale już nie mam siły, więc po cichu liczę na pomoc tych żywszych jeszcze.. Szczerze mówiąc jeszcze nie zamówiłam chyba ani jednej torebuni z Avonu i rozważam nad Abigail i Tirana.A co do kolczyków, to moje uszy zaczęły się kłuć w przedszkolu .. a teraz 9 dziurek w uszach i dwa kolczyki poza uszami.. ![]() Mam pytanie co do tej odżywki z natualsa w sprayu do włosów..bodajże z aloesem..migdałem..(?) dobrze nawilża? odżywia? mam na myśli w miarę długotrwały porządny efekt , ponieważ zauważyłam,że końcówki me wołają o pomstę do nieba i w górę też mam podsuszone włosy trochę.. a jeśli nie to co możecie polecić innego Kochaniutkie? ![]() Dobrej nocy niech Wam się przyśnią wielkie zamówienia!
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tej drugiej nie znalazłam |
|
|
|
|
#1724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja go wprawdzie nie używam, ale moja znajoma fryzjerka zamawia po 10 sztuk, jak są w tej cenie (9,90 zł) i aplikuje je klientkom, a większość z nich potem zamawia, więc musi być dobre
|
|
|
|
|
#1725 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() [QUOTE=veloute;25795429]Mnie pasuje ten musik, może to zależy od upodobań? Dobrze że mam zapas, jakby mieli zamiar wycofać szybko [QUOTE]I jak? dobry jest? pachnie ładnie? ![]() Cytat:
Ja też straciłam dziewictwo z uszami w przedszkolu mam dwie dziury plus marzy mi się w nosie kolczyk![]() Lecę do pracy,piszcie żebym po powrocie miała co czytać do obiadu
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-03-18 o 06:47 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech cię korcą te perfumiki z demo mnie wykorciły hehe biorę na dwa zamówienia w jednym resse a w drugim outspoken ![]() Co do mleczek , no to zobaczymy jakie będę , mam nadzieje też że zapach nie jest jakiś mdły ![]() KURDĘ mam jakieś przeczucie że będę żałować kupna torebki abigail :/
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-18 o 08:32 |
|
|
|
|
#1727 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, nie bijcie jeśli już było (wydaje mi się, że nie...)
Jest gdzieś skład nowości dla liderów, który można zamówić w kat. 5 za mianowanie w kat. 4? Daaaawno nie zamawiałam, a widzę w strefie tylko ten stary (obecny )
|
#1728 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Resscue21;25794478]generalnie ten do pudru , aczkolwiek możesz powiedzieć swoją opinię o pędzlu do różu . włosie wychodzi czy się trzyma ?
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- szczerze polecam wszytkie pedzle z avonu. Mam ten do pudru i do rozu juz ponad pol roku i zaden wlosek mi nie wypadl. Teraz poluje na kabuki bo mam puder mineralny a do niego podobno kabuki jest najlepszy. Zreszta mam kolezanke wizazystke ktora pracuje tylko na pedlach avonu i bardzo sobie je chwali
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
tak pedzi ten watek przez ostatni czas, ze nie da sie nadążyć
codziennie tyle stron przybywa, ze ja wymiekam ![]() pisalyscie ,ze super shock ma zolta krope - jest nadal dostepny czy moze juz nie?
|
#1730 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- [QUOTE=amigagdynia;2579692 0] Cytat:
zaryzykowawszy i zamówiłam z avonu jeden i ten do pudru i ten do różu
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-18 o 08:44 |
|||
|
|
|
#1731 |
|
Rozeznanie
|
Nova reese love zielona jak dla mnie zbyt duszaca chyba to dzrewo sandalowe tak przycmiewa ta nute kwatow. Zapach napewno nie dla mnie w przeciwienstwie do zoltej i rozowej ktore sa piekne.
---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Bedziesz zadowolona z pedzli na 100 %!! Maja wyjatkowo delikatne wlosie. Uwielbiam je i wszystkim polecam gdy sa w atrakcyjnej cenie. |
|
|
|
#1732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobitki a co z outspoken ? bo w demo jest tak przyjemnie taniej .
|
|
#1735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1737 |
|
Wtajemniczenie
|
znalazłam ten tusz w necie - zdjęcie.
Super sprawa, polecam, nie kupiłaym sobie sama nigdy, bo dziwną ma szczoteczkę. Dostałam od Wizażanki Cholerka nie wiem czy mogę wkleić już dostałam punkty za wklejanie linków.....ale co tam zaryzykuje![]() polecam
|
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny...mi się na zielona Witerspoon też nie za bardzo podoba...nie mogę się więc doczekać dwóch pozostałych...:P Jak na wiosnę to rzeczywiście jakaś przyciężkawa....:rolleyes : Myślę też nad zakupem torebki Abigail...choć waham się bo wydaje się ona taka miękka jak worek...a cena nie zachęca...
![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Mam dwa pędzle z Avonu- do pudru i kabuki...z pierwszego jestem średnio zadowolona(trochę za maly i łaskocze... )a ten drugi jest super...właśnie do podkładu mineralnego czy kulek...
|
|
|
|
#1739 |
|
Raczkowanie
|
Otworzyłam tajski mus.. nie powala mnie. Dużo lepszy balsam z Morza Martwego
![]() Mam jeszcze pytanie są jakieś inne kremy do cery mieszanej bo ten z Solution na noc mi nie pasuje;/ Co powiecie o kuracji do twarzy 3w1 z masłem shea i imbirem?? |
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapachy Resee są chyba trzy. Najpierw wchodzi zielony, w AM 7 wejdzie pomarańczowy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

hmmmm zaraz poszukam chyba
przydałby się peeling do włosów (skóry głowy) 
ogólnie dobry

a teraz 9 dziurek w uszach i dwa kolczyki poza uszami..
Daaaawno nie zamawiałam, a widzę w strefie tylko ten stary (obecny
już dostałam punkty za wklejanie linków.....ale co tam zaryzykuje