|
|
#1681 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
to była paletka 8 cieni Tempting Tones (są w kat.4 na str.54 u góry) o te chodziło? a kod na nie był taki : 73817 a zamawiałam ją za 4,90 w katalogu nr 2 ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
przeciez jest krem do twarzy z Planet Spa ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
a ja się domyślam : pewnie niektórzy sprzedawcy z ALL.. co mieli zakupionych no np 1000 szt Slip into z naszyjnikiem to mieli na nie duzy upust (45) + do każdych zakupionych 5 szt. wód Slip dostawało się gratis (teoretycznie za 50 gr) właśnie tą wodę Perceive Dew
|
|||
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytałaś czy prezent można odebrać w coku więc tylko to przyszło mi do głowy
bo ten drugi prezent z avon club można zamówić dopiero w następnym katalogu
|
#1683 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, potrzebuje szybkiej pomocy
Wklepałam wszystkie numerki produktów. Naniosłam również numerki produktów demo, które chciałam. Kliknęłam dalej i wyskoczyła mi ofera demo, zdjęcia i opisy produktów plus "zamów". Mogę to pominąć skoro sama wklepałam co chcę? I oczywiście przyjdzie mi to? Czy mam tego nie wpisywać a później zaznaczyć co chcę? |
|
|
|
#1685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
klikasz DALEJ i pojawią Ci sie dodatkowe oferty, a gdy Cie nie interesują znowu DALEJ / wyślij zamówienie |
|
|
|
|
#1686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przyjdzie Ci to co zamówiłaś
|
|
#1688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
|
|
#1689 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serum od razu daje efekt po nałożeniu- bo skóra jest aksamitna, a krem to ciut później jakiś da efekt, ( o ile nie zatka porów- ale wtedy też efekt będzie widoczny) |
|
|
|
|
#1691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
Ma balsam po goleniu do skóry wrażliwej ale jakoś go nie używa .
|
|
#1692 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
zaciekawiła mnie natomiast seria lawenda-jaśmin,zwłaszcza mus do ciała![]() Co do kredek,to żelowej jeszcze nie miałam (ją trzeba strugać,prawda?),ale wysuwaną kredkę używam i da się ją normalnie stosować na cień,ja tak robię zarówno tą zwykłą jak i diamentową,i nie trzeba temperować,ja polecam
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zarówno ta z kat.5 na str 61 jak i ta z netto Jedwabista (ZŁOTE OPAKOWANIE) jest żelowa fotki żelowej (tej z netto)możesz zobaczyć tu : #2181 #2029 |
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ryż i sake jeszcze jest jako tako wporządku Ja żelową będę testować pierwszy raz dopiero w przyszłym tygodniu Wiecie co zamówiłam sobie w ciemną naszą nową wodę Reese Witherspoon Expressions Love To The Fullest ciekawe czy będę żałować
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używałam ten pędzelek tylko z początku. Nie mam cierpliwości, bez szybciej.
|
|
|
|
#1697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś nie umie trafić na dobry pędzel ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
w demo są owocowe mleczka do ciała one już kiedyś były w katalogu co nie , czy się mylę ?
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-17 o 23:05 |
||
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
tak temperuje się, ale ta temperówka nasza avonowa świetnie sobie z nią radzi.. zwykłą nie da się zrobić tego dobrze. Ta żelowa lepiej sie natomiast nanosi na powiekę niż ta wykręcana
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1700 |
|
Raczkowanie
|
ja właśnie w drogerii trafiłam na badziewie i zamówiłam ten do różu, bo był w promocji, szczerze to byłam zaskoczona jakością naszego avonowego
|
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
No to piontka
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
a później jej już dostać nie umiałam
|
|
#1702 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Kurcze....ciekaweA w tym roku to chyba już mu kupię avonowe... dziewczyny tu zachwalały tę kulkę ![]() Cytat:
Obejrzę w Coku i może ją sobie nabędę ![]() Cytat:
nie lubię takich słodkich.a co ci zrobiły? W sensie jaki był efekt?
|
|
#1703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedyś były ale inne tzn nie mleczka tylko balsamy i galaretki do ciała a co do dobrego pędzla mogę Ci polecić jakiś na Pw ,żeby nie robić offa
|
|
|
|
|
#1704 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie jest w katalogu ten pędzel do różu o którym piszecie?
|
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
czytaj uważniej koleżanka wyżej pisała gdzie on jest
str 47 ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]() co do owocowych mleczek , zamówiłam sobie je z demo na wypróbowanie , ciekawe co to będzie ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- ja te ampułki tez ostatnio skonczyłam , dla mnie efekt jest ale krótko trwały mi nawilżyły rozświetliły i napięły lekko skórę . Czekam teraz na ampułki z białej herbaty
|
|
#1706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie będę się wykłócać o fakty, bo negatywne opinie świadczą same o sobie. Ty zdaje się, wnioskując po Twoich wypowiedziach oczekujesz tylko zapachu od wszelkich specyfików do skóry ... Także tego Wybacz, ale moja skóra potrzebuje czegoś więcej, aniżeli "boskiego zapachu"
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." Edytowane przez Agatheska Czas edycji: 2011-03-17 o 23:38 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1707 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
po pachnącej stronie w AM zalatywała mi troszkę Far Away Dreams,albo mi się wydaje dlatego jestem zainteresowana,a kiedy masz święto paczki?
|
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opiszę tylko mi przypomnij Na drugie zamówienie postanowiłam zmówić sobie Outspoken by Fergie hmmm ten zapaszek też mnie korci
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wiem, ale tylko z 1 serii.
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Balsamy antycellulitowe i wyszczuplające zawierają L-karnityne, i kofeine czyli napiecie skóry . Nie ma mowy o nawilżaczach. ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- mogli by stworzyć z sake i ryż oraz z MM
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-17 o 23:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

: pewnie niektórzy sprzedawcy z ALL.. co mieli zakupionych no np 1000 szt Slip into z naszyjnikiem to mieli na nie duzy upust (45) + do każdych zakupionych 5 szt. wód Slip dostawało się gratis (teoretycznie za 50 gr) właśnie tą wodę Perceive Dew

i dziękuję :P
)) Taka fajna szczoteczka była
mówisz o jakimś tuszu z Avonu czy jak? bo nie czaje Cię

ryż i sake jeszcze jest jako tako wporządku
a później jej już dostać nie umiałam