2011-03-29, 07:30
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Cytat:
Napisane przez koralik_1982
Kiszony kalafior?
Pierwsze słyszę  Jak to się robi.
Kuleczki na bank zrobię sobie!!!!

|
Kalafior dzieli się na małe różyczki i zalewa się wodą (na 1l wody 2 czubate łyżki soli) do tego koper do kiszenia lub tak jak teraz nie ma kopru to można kupić w marketach gotowe mieszanki do kiszenia ( w torebce jak przyprawa). Zalewa się przykrywa talerzem i czeka 4-6 dni. Ukiszony kalafior pokroić do tego pokrojone ugotowane jajo i straty ser żółty i majonez. Sałatkę można zrobić dzien przed imprezą aby się przegryzła.
Cytat:
Napisane przez Miliana23
Witajcie tak sobie pomyślałam że i ja się przyłączę do was,czytam od jakiegoś czasu ale jakoś trudno sie wbic w rozmowę ehhe mam nadzieję ze mnie przygarniecie mam córcie Natalie 2 latka w kwietniu skończy,pozdrawiam.
|
Witamy
Cytat:
Napisane przez 22Kamila22
Dziewczyny dziś rano był alarm... Majka nie chciała od wczoraj południa jeść, dziś stan podgorączkowy.. Poszliśmy do lekarza ale nas zbyła... Powiedziała żeby obserwować i tak sobie czytam i wszystkie objawy pasują mi na ząbkowanie... Rzadsze kupki, rozdrażnienie, brak apetytu, podwyższona temp... Ale chyba to nie możliwe... Maja ma 3,5 miesiąca 
|
A masz jakiś żel na ząbkowanie? zrób test -posmaruj i zobacz czy jest efekt-jeśli to ząbki to efekt znieczulający jest po ok minucie i najmocniejszy jest przez pierwsze 10 min.
Jak córce wychodziły ząbki to na dziąsełkach miała najpierw takie białe podłużne plamki-wyglądają jak pleśniawki ale nie da się ich zetrzeć wacikiem i są dokładnie w miejscu zęba.
A mam pytanie-Maja wyciąga już rączki do czegoś? bo Kacper cały czas macha rączkami bez sensu
|
|
|