2011-03-31, 18:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2
taaa.. u mnie chodził taki młody chłopak i zawsze chciał pieniędzy albo coś do jedzenia. Kiedyś wpakowałam mu do torby jakieś zamrożone mięso, napoczętą (nie miałam całej) paczkę kaszy czy ryżu, jakąś mąkę czy coś- nie pamiętam i coś jeszcze. I wiecie co? Następnego dnia rano jak wychodziłam do pracy to reklamówka z tym jedzeniem leżała obok zsypu. Ale się wkurzyłam  Od tamtej pory nie daję jedzenia domokrążcom- ja zawsze jestem taka naiwna i potem się przejadę.
ale właściwie to dlaczego w ciąży można jeść truskawki a jak się karmi to już nie?  No wiem, że niby uczulają ale nawet takie niepryskane z domowego ogródka? Jak nie pojem truskawek to się zapłaczę 
|
O Matko! To też bym się wkurzyła. I popatrz bądź tu dobra,a ktoś po prostu to wyrzuci Ja dzieciakom które podchodzą i proszą o pieniądze już nic nie daje, ponoć to jakaś mafia 
A co do truskawek to w sierpniu już jest po sezonie te które rosną na ogródku, potem są tylko pryskane
Cytat:
Napisane przez dziubek79
dziewczynki chwalę się  obkupiłam pepco na całego   
ale babcia się duuuuużo dołożyła więc szalałam 
załączam zdjęcia
|
Szalona!! Ja byłam dzisiaj z moim mężem w pepco i jak to facet, szybko i sprawnie, choć Ja chciałam pobaraszkować troszkę i dotknąć co nie co, no ale się nie dało.Cieszyłam się że wybrał butelki, jakaś promocja była żę druga gratis. Ja to się zastanawiałam czy takie mogą być a mój mąż butelka, jak butelka smoczki będziemy ewentualnie zmieniać uwielbiam jak nie raz jest taki nieświadomy, wtedy mi zapala takie światełko że po co mam się zastanawiać, bo będę stała, myślała, czas stracę a nic nie kupię.
No i oczywiście bodziaki z napisem "I <3 mam" i coś tam o życiu,
muszę zrobić zdjęcia 
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey
Melduje sie po wizycie...
Dziekuje za kciuki, ale cos slabo trzymalyscie  he he... No zartuje. Wszystko w porzadku, dzidzia zdrowa, wszystkie narzady w porzadku i na swoim miejscu, ale malenstwo siedzi na pupie tak, ze w zaden sposob nie dalo sie podejrzec co ma miedzy nozkami... wiec dalej male jest nieokreslonej plci. Dla mnie ok, bo to jednak daje mozliwosc ludzenia sie, ze moze jednak chlopczyk.
Male wazy cos ok 360 g i z wymiarow wychodzi, ze to jest 19t4d, czyli niemal dokladnie pokrywa sie z OM. Roznica tylko 2 dni.
Lozysko ok, na tylnej scianie.
Jutro wkleje mojego ufoludka.
Jeszcze raz dziekuje za kciuki, a teraz ide ponadrabiac dzisiejszy dzien.
|
No i super rozumiem że chcesz siusiaka?!
Mi stwierdziła ginekolog, że nic nie dynda wiec raczej dziewczynka,
ale pewności żadnej mi nie dała...
|