2011-05-11, 16:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Cytat:
Napisane przez margaret82
Hehe najśmieszniejsze jest to, że jak sie nie wie to sie jeździ a jak człowiek wie że ma cos nie podbite to sie stresuje i tylko patrzy czzy policja gdzieś nie stoi 
|
Oj tak.... chyba mnie nie pobijesz - w zeszłym roku po 6 miesiącach zorientowałam się że nie mam przeglądu.... żeby było lepiej, jeżdżąc codziennie po 100 km.... wierzcie mi że w momencie jak się zorientowałam to miałam stracha wrócić do domu, wcześniej luz - nie ma to jak nieświadomość 
Cytat:
Napisane przez Marina1
Na początek wtrące, że podziwiam Wasze talenty kulinarne, ja to mam lewe ręce do gotowania, pieczenia itp. ( a żeby było śmieszniej to powiem Wam, że skończyłam technikum gastronomiczne i jestem technikiem żywienia  ...)
|
Witaj w klubie ja po technikum żywienia jeszcze takie same studia zrobiłam 
gotować lubię, piec jeszcze bardziej, szkoda że rzadko mam okazję
Cytat:
Napisane przez brumek
No, dokładnie!
Ja sobie nie wyobrażam dzielenia domu z - bądź co bądź - drugą rodziną. Bo naet jeśli to własna matka, czy teściowa, to przecież każda dorosła kobieta chce chyba prowadzić dom po swojemu. A jak już dwie baby maja jedna kuchnię, patrzą sobie na ręcę, to nie może ise obyć bez zgrzytów i frustracji.
|
Nam się też marzy osobne mieszkanie, ale na razie nie ma szans...
co do kuchni do zgadzam się w zupełności, przy czym jeśli musi być razem to uważam że gorzej ma synowa z teściową, niż córka z matką we wspólnej kuchni. Może się mylę, ale jednak synowa będzie bardziej pod obserwacją, z własną mamą chyba łatwiej się dogadać. Oczywiście różnie może być, ale mówię ze swojego tylko doświadczenia. Mamy z TŻ osobną kuchnię, w ogóle osobne piętro, ale obiady są gotowane wspólnie i na razie obywa się bez zgrzytów a rodzice jak coś chcą to wołają z dołu czy w ogóle mogą przyjść 
Cytat:
Napisane przez agulaaabar
Zanka  no to musiał mieć listonosz minkę 
My w tamtym roku siedzimy w Kościele na święceniu pokarmów, podchodzi jakaś roczna dziewczynka do mojego tż, chwyciła się za kolana i z wielkiem uśmiechem na pół kościoła "tata!!" mina tż - bezcenna 
|

Cytat:
Napisane przez zanetaa88
Hallo kobiety!
Idę do endo dzisiaj,czy Ja mam wziąć moją książeczkę ciążową?!
|
Zawsze ją noś przy sobie! Niezależnie gdzie idziesz.
Cytat:
Napisane przez Stapelka
witajcie
Małopolanki - widzimy się w końcu jutro?
|
ja odpadam niestety ale na kolejnym będę!
Cytat:
Napisane przez dziubek79
Z Szymkiem wszystko ok, wody płodowe ok, łożysko ok , maluch cały czas główką w dól i już się nie przekręci wg gin. Z wagi wychodzi że jest o tydzień starszy-większy ale jajuszka jeszcze nie zeszły więc nadal się wacha między 33 a 34 tc skończonym . A teraz uwaga mój "szkrabek" waży już 2,3 kg  no to mam ciężarek w brzuchu 
a ja na jutro zaczynający się 34 tc mam niecałe 13kg na plusie 
|
:brawa:
Cytat:
Napisane przez jacieeeee
Dziewczyny to ja zadam teraz pytanie z serii głupich: jeśli chcę zamówić na allegro, u jednego sprzedawcy parę rzeczy, to jak?? Każdą osobno, czy można jakoś razem? Bo ja laik w tych sprawach, przeważnie zamawiałam pojedyncze sztuki i to tylko parę razy 
|
Można, jak kupisz jedno, to pojawia ci się kolejna strona, gdzie masz "płacę" a poniżej znajduje się opcja "kontynuuj zakupy u tego sprzedawcy"
|
|