Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-26, 14:41   #2241
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Nawet 6 i 12 m-cy...ciekawe

My tez!
Odzywka do wlosow wzbudzila zywe zaiteresowanie.. .a powiedz, bo dziewczyny sie pytaly - czy cos typowo na koncowki bys miala? Np. z olejkiem jojoba..?
wiec typowo na koncowki to nie, chociaz moglabym polecic maske, ktora ma w sobie olej jojoba, rycynowy, awokado, Sanddorn i jeszcze pare innych skladnikow. Ja to stosuje juz od dluzszego czasu, raz na tydzien (jakies 30 min przed umyciem) i wlosy mi szybciej rosna, a rozdwojonych koncowek, to juz wieki nie widzialam

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
wow, jesteś prawdziwym kosmetykowym expertem sama nie wiem jeszcze o jaki efekt mi chodzi, moja koleżanka studiuje wizaż i poleciła mi ten gosha właśnie, a cena jest przystępna bo 70zł a ja jestem z tych co za dużo na kosmetyki wydawać nie lubią

a co do wydawania/inwestowania... ostatnio był u nas kolega, doradca finansowy,ubezpieczyciel itd. I pytał czy ja coś robię w kwestii inwestowania itd a ja -taaak, dużo inwestuje w hiszpanską markę Zara, a on - tak? masz jakieś akcje? teraz przecież Hiszpania ma kryzys to nie wartomyślałam,że padne głupol nie zrozumiał