Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-26, 14:57   #3071
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cześć
Cytat:
Napisane przez verumka Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny Jestem również PM 2012 i chciałam dołączyć do Waszego grona mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
witaj
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Ale dziś się "popisałam" . Byłam u TŻ. TŻ ze swoim tatą oglądali mój samochód, bo znów coś się zdupcyło I TŻ do mnie z tekstem: "Kochanie, na moim biurku leży suwmiarka, przynieś mi ją". To se myślę, WTF? TŻ tłumaczy, że na biurku będzie leżeć czarne pudełko (z suwmiarką w środku) i mam je wziąć. No to ok. wchodze do jego pokoju. patrzę, na biurku leży jakieś czarne pudełko.... wzięłam je, przynoszę..... mieli ze mnie niezły polew, bo okazało się, że "przytargałam".... pudełko na płyty Zmylił mnie specyficzny wygląda tego pudełka i cyfry na nim Suwmiarka leżała oczywiście gdzie indziej, no co, skąd miałam wiedzieć Wydarzenia nas wzbogacają - od dziś wiem, co to suwmiarka, jak wygląda, do czego służy i jak się ją obsługuje

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Dzisiaj przyszła moja suknia

Fotka byle jaka, bo byłam sama i nie miał mnie kto sfotografować. Tak samo z ubieraniem sukni (nie mam dobrze zawiązanego gorsetu ) Jest idealna na rozmiar i jestem bardzo zadowolona z zakupu w ciemno
Ramiączka będą odprute (tamta dziewczyna je sobie przyszyła) i dekolt będzie troszkę niżej dzięki temu. Ogólnie suknia jest prześliczna
piękna

o jezuś ile sukni się narobiło wszystkie piękne
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Dziewczyny... Ale miałam zaskoczkę z rana! Dziś obchodzimy naszą 2 rocznicę związku I zobaczcie, co zobaczyłam, gdy rano weszłam do salonu nad moim biurkiem Po prostu kochać tego faceta to jest zdecydowanie za mało!!!!
(tekst napisał wzorując się na jednym z naszych ukochanych wspólnych seriali Pushing daisies )
ooooooooooooo ja pozazdrościć

a ja byłam wczoraj w domu weszłam powiedziałam cześć. Siostra nic mama powiedziała cześć. I mówi do mnie przestań się wygłupiać bo tata się źle czuje itd. (bardzo martwię się o tatę ale mój powrót nic nie da). A ja powiedziałam tak : mówiłam kiedy wróce do domu. A mama kiedy? a ja: jak wszyscy zrozumiecie co dla was robię, docenicie mnie i przestaniecie mnie gnoić. I wyszłam. Pod windą jka stałam to słyszałam jak coś się darła.

Dzisiaj byłam u mojej byłej szefowej w kwiaciarni i sobie poplotowałam
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora