Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zazdrośnice cz. 39 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-08-04, 01:25   #1689
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D

cześć dziewczyny

- dostałam się na zaoczne zarządzanie z drugim wynikiem na liście na dzienne też bym się dostała ino na pewno bym nie pogodziła dwóch kierunków dziennie do 17. mam czas oddać im dokumenty a chcę jeszcze wziąć od rodziców kasę i zrobić sobie nowe zdjęcia do indeksu

- puścili mnie godzinę wcześniej więc zrobiłam sobie małe spotkanie z koleżankami i chłopakiem jednej z nich było naprawdę szalenie, dużo gadałyśmy i fociłyśmy

---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ----------

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
a6w jest dobra dla wyrzeźbienia brzucha, ale pod warunkiem, że nie mamy na nim tłuszczu, bo w takim wypadku mięśnie będą niewidoczne. Na zrzucenie tkanki tłuszczowej najlepsza jest dieta plus bieganie, rower, pływanie itp.
no ale ćwicząc stopniowo spala się cały tłuszcz więc i tak daje efekty
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam pokręcony i dłuuuuugi dzień, nie mam siły opisywać, ale strzeliłam pierwszego focha Czarkowi, dziś przeprosił szczęśliwie, i uwaga poczyniamy postępy - pocałował mnie dziś w usta - 3 tyg. czekania, a wczoraj po mieście chodziliśmy pod rękę
cieszę się że coraz odważniej się z Tobą obchodzi
Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Ja np. nie mogę czasami opanować drżenia rąk, tym bardziej, jak ktoś mi na nie patrzy. Ostatnio była rodzinka z królikiem (mama, tato, dziecko)... W momencie wyjęcia królika z transportera, dziecko zaczęło tak sie wydzierać, że aż w mózgu coś świdrowało, bo myślało, że chcemy zabrać tego królika. M. go zbadał, po czym pani pyta, czy możemy obciąć pazurki, a M. do mnie że on potrzyma a ja będę cięła. Dziecko płacze, krzyczy, piszczy, rodzice stoją nade mną, dziecko u taty na rękach, królik się rusza, a ja mam w głowie jedną myśl "przecież jak źle utnę i krew poleci to zginę marnie".
Obcięłam dobrze.
Oni wyszli a M. śmieje "trochę ci się łapki trzęsły przy obcinaniu".
Ja "wyobrażasz sobie co by sie stało jakby mu krew poleciała?"
On "no tak, dziecko by cię zabiło"
Ja "więc domysl się pod jaką presją byłam"
On "a ty myślisz że czemu ciebie prosiłem żebyś to zrobiła? lepiej w razie czego powiedzieć, że dopiero sie uczysz nie?".
Dziękuję
dziwne że z Twoim usposobieniem nie kazałaś uciszyć dzieciaka
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Normalnie mam wspaniałego narzeczonego! Zabrał mnie dziś na sushi (oczywiście jak ten wieśniak nie umiałam jeść pałeczkami) i na drinka. Poza tym zaklepaliśmy wczasy więc jestem happy
mmmm ja strasznie lubię sushi, u nas jest w Sushi77 promocja all you can eat za 49
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
PS rozwiązała któraś z Was zagadkę Einsteina? Niech mi ktoś powie, że to się da rozwiązać bo się kurde nie poddam.
rozwiązywała Jutro Ci to rozpiszę bo padam z nóg

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2011-08-04 o 01:41
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora