zazdrośnice cz. 39 :D - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-03, 22:24   #1681
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D

Dobranoc wszystkim
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:32   #1682
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Normalnie mam wspaniałego narzeczonego! Zabrał mnie dziś na sushi (oczywiście jak ten wieśniak nie umiałam jeść pałeczkami) i na drinka. Poza tym zaklepaliśmy wczasy więc jestem happy

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:44   #1683
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cześć wszystkim,
czytałam o tej dziewczynie z Krakowa. Normalnie Kraków się w Łódź zmienia - tam łowcy skór i inne takie historie co chwilę były, a w Krk bomby, morderstwa, "masowe" zaginięcia ostatnio. brr...

aleks, gdzie jedziecie?
mnie sushi brzydzi. parę razy chciałam spróbować, ale dochodziłam do wniosku, że nie warto wydawać stówy na dwie porcje czegoś, co jest surową rybą (srednio to pachnie w mojej wyobraźni), co nie wiem, jak się je, nie rozumiem tych nazw sosów, metod ich używania i innych takich. a najbardziej to, że to jest surową rybą - ble. ale jakby u kogoś było na przyjęciu (np. na weselu ), tobym spróbowała maleńki kawałek i może potem stałabym się tego fanką. choć wątpię

witam z domu. ryczeć mi się chce - łeb mnie boli, mam nudności i zamknęli mi bibliotekę na miesiąc. ja pier...

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2011-08-03 o 22:46
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:51   #1684
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
aleks, gdzie jedziecie?
mnie sushi brzydzi. parę razy chciałam spróbować, ale dochodziłam do wniosku, że nie warto wydawać stówy na dwie porcje czegoś, co jest surową rybą (srednio to pachnie w mojej wyobraźni), co nie wiem, jak się je, nie rozumiem tych nazw sosów, metod ich używania i innych takich. a najbardziej to, że to jest surową rybą - ble. ale jakby u kogoś było na przyjęciu (np. na weselu ), tobym spróbowała maleńki kawałek i może potem stałabym się tego fanką. choć wątpię

witam z domu. ryczeć mi się chce - łeb mnie boli, mam nudności i zamknęli mi bibliotekę na miesiąc. ja pier...
Na kretę.
Wiesz co ryba nie śmierdzi. Smakuje to ok ale jak dla mnie to raczej ciekawostka niż obiad bo za drogie to trochę.

Stary 2011-08-03, 22:54   #1685
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Na kretę.
oooo, pokaż hotel
fajnie, żałoszczę
Stary 2011-08-03, 23:01   #1686
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
oooo, pokaż hotel
fajnie, żałoszczę
Nawet nie wiem jaki to ani nie widziałam zdjęć Tż sam kupił bo ja byłam w pracy a nie było czasu na zastanawianie się.

Dobrej nocy

Stary 2011-08-03, 23:10   #1687
najfajniejsza
Zakorzenienie

Ważne, że wypoczniecie.

ja też idę spać. dobranoc

PS rozwiązała któraś z Was zagadkę Einsteina? Niech mi ktoś powie, że to się da rozwiązać bo się kurde nie poddam.
Cytat:
5 ludzi różnych narodowości zamieszkuje 5 domów w 5 różnych kolorach. Wszyscy palą papierosy 5 różnych marek i piją 5 różnych napojów. Hodują zwierzęta 5 różnych gatunków. Który z nich hoduje rybki?
  1. Norweg zamieszkuje pierwszy dom
  2. Anglik mieszka w czerwonym domu.
  3. Zielony dom znajduje się bezpośrednio po lewej stronie domu białego.
  4. Duńczyk pija herbatkę.
  5. Palacz Rothmansów mieszka obok hodowcy kotów.
  6. Mieszkaniec żółtego domu pali Dunhille.
  7. Niemiec pali Marlboro.
  8. Mieszkaniec środkowego domu pija mleko.
  9. Palacz Rothmansów ma sąsiada, który pija wodę.
  10. Palacz Pall Malli hoduje ptaki.
  11. Szwed hoduje psy.
  12. Norweg mieszka obok niebieskiego domu.
  13. Hodowca koni mieszka obok żółtego domu.
  14. Palacz Philip Morris pija piwo.
  15. W zielonym domu pija się kawę.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 23:21   #1688
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Ważne, że wypoczniecie.

PS rozwiązała któraś z Was zagadkę Einsteina? Niech mi ktoś powie, że to się da rozwiązać bo się kurde nie poddam.
[/LIST]
O, fajne! Spróbuję jutro w pracy

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 01:25   #1689
Ilsa Lund
Zakorzenienie

cześć dziewczyny

- dostałam się na zaoczne zarządzanie z drugim wynikiem na liście na dzienne też bym się dostała ino na pewno bym nie pogodziła dwóch kierunków dziennie do 17. mam czas oddać im dokumenty a chcę jeszcze wziąć od rodziców kasę i zrobić sobie nowe zdjęcia do indeksu

- puścili mnie godzinę wcześniej więc zrobiłam sobie małe spotkanie z koleżankami i chłopakiem jednej z nich było naprawdę szalenie, dużo gadałyśmy i fociłyśmy

---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ----------

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
a6w jest dobra dla wyrzeźbienia brzucha, ale pod warunkiem, że nie mamy na nim tłuszczu, bo w takim wypadku mięśnie będą niewidoczne. Na zrzucenie tkanki tłuszczowej najlepsza jest dieta plus bieganie, rower, pływanie itp.
no ale ćwicząc stopniowo spala się cały tłuszcz więc i tak daje efekty
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam pokręcony i dłuuuuugi dzień, nie mam siły opisywać, ale strzeliłam pierwszego focha Czarkowi, dziś przeprosił szczęśliwie, i uwaga poczyniamy postępy - pocałował mnie dziś w usta - 3 tyg. czekania, a wczoraj po mieście chodziliśmy pod rękę
cieszę się że coraz odważniej się z Tobą obchodzi
Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Ja np. nie mogę czasami opanować drżenia rąk, tym bardziej, jak ktoś mi na nie patrzy. Ostatnio była rodzinka z królikiem (mama, tato, dziecko)... W momencie wyjęcia królika z transportera, dziecko zaczęło tak sie wydzierać, że aż w mózgu coś świdrowało, bo myślało, że chcemy zabrać tego królika. M. go zbadał, po czym pani pyta, czy możemy obciąć pazurki, a M. do mnie że on potrzyma a ja będę cięła. Dziecko płacze, krzyczy, piszczy, rodzice stoją nade mną, dziecko u taty na rękach, królik się rusza, a ja mam w głowie jedną myśl "przecież jak źle utnę i krew poleci to zginę marnie".
Obcięłam dobrze.
Oni wyszli a M. śmieje "trochę ci się łapki trzęsły przy obcinaniu".
Ja "wyobrażasz sobie co by sie stało jakby mu krew poleciała?"
On "no tak, dziecko by cię zabiło"
Ja "więc domysl się pod jaką presją byłam"
On "a ty myślisz że czemu ciebie prosiłem żebyś to zrobiła? lepiej w razie czego powiedzieć, że dopiero sie uczysz nie?".
Dziękuję
dziwne że z Twoim usposobieniem nie kazałaś uciszyć dzieciaka
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Normalnie mam wspaniałego narzeczonego! Zabrał mnie dziś na sushi (oczywiście jak ten wieśniak nie umiałam jeść pałeczkami) i na drinka. Poza tym zaklepaliśmy wczasy więc jestem happy
mmmm ja strasznie lubię sushi, u nas jest w Sushi77 promocja all you can eat za 49
Cytat:
rozwiązywała Jutro Ci to rozpiszę bo padam z nóg

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2011-08-04 o 01:41
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 06:49   #1690
magda2109
Zakorzenienie

Dzień dobry

Nie wiem co mi jest, chodzę wcześnie spać, a rano nie umiem wstać.. Wczoraj położyłam się o 21, dziś o 5.45 ledwo wstałam... Chyba brak ruchu spowodował u mnie zastój całkowity... Nie mogę się już doczekać powrotu na aerobik...
Stary 2011-08-04, 07:36   #1691
Stefannia
Wtajemniczenie

HeJ

A ja mam stosunkowo bardzo dobrze zaczęty dzień więc mi się cieszy ryjek

Aleks, fajnie że lecicie i że masz kochanego narzeczonego
Naj, wypróbuj sushi z ryba pieczoną, pyszne i nie jest to surowa ryba
Ilsa, gratuluje drugiiego wyniku
Magda, ja jakbym wstawała o 5:45 to chyba bym się musiała kłaść o 19

I dziś wybieram się na TBC, żeby rozruszać członki a potem na obiadek do rodziców
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 07:45   #1692
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Ważne, że wypoczniecie.

PS rozwiązała któraś z Was zagadkę Einsteina? Niech mi ktoś powie, że to się da rozwiązać bo się kurde nie poddam. [/LIST]
oczywiście, że da się rozwiązać - mi wystarczyło 15 minut i kartka papieru
a tak poza tym jest sushi bez surowej ryby - więc możesz takie spróbować. Ale faktycznie sushi normalnie jest za drogie, dlatego trzeba załapać się na promocję

Magda ze mną jest identycznie - chociaż jak znowu świeci słonce to jest już trochę lepiej z tym wysypianiem
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 07:46   #1693
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

- dostałam się na zaoczne zarządzanie z drugim wynikiem na liście na dzienne też bym się dostała ino na pewno bym nie pogodziła dwóch kierunków dziennie do 17. mam czas oddać im dokumenty a chcę jeszcze wziąć od rodziców kasę i zrobić sobie nowe zdjęcia do indeksu

- puścili mnie godzinę wcześniej więc zrobiłam sobie małe spotkanie z koleżankami i chłopakiem jednej z nich było naprawdę szalenie, dużo gadałyśmy i fociłyśmy

rozwiązywała Jutro Ci to rozpiszę bo padam z nóg
jaaa, gratuluję!
i zazdroszczę miłego dnia

i nie rozpisuj chodzi mi tylko o to, że się da, tak? bo wczoraj straciłam na to prawie godzinę i w końcu się poddałam
Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Naj, wypróbuj sushi z ryba pieczoną, pyszne i nie jest to surowa ryba
to w ogóle nazywa się sushi jeszcze?
a jak Ci się dzień zaczął?

bo mój dzień zaczął się o 3 nad ranem - mdłości skończyły się w toalecie. a ze ostatni raz jadłam koło 19, to nie bardzo miałam czym zwracać. aż mnie gardło boli...

i myślę, czy rowerem do pracy nie pojechać, ale nieeee.... bo jeszcze do tesco muszę zajść, a to za dużo przypinania
Stary 2011-08-04, 07:47   #1694
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Capri zamawiaj te mini OPIki! Sa przeurocze A ten przezroczysty z drobinkami jest przesliczny 2 kolory sa dosyc podobne, ale te buteleczki sa dosyc male i napewno Ci sie kolory nie znudza zanim je zuzyjesz.
Chyba mamy ten sam zestaw U mnie też rewelka w ogóle paczuszkę dostałam niecałą dobę po zakupie
Cytat:
Napisane przez Anuszka89 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z poczty z moim cycnikiem i jest po prostu genialny Idealnie pasuje, super podtrzymuje i co najważniejsze jest wygodny I już wiem że nigdy nie kupię innego stanika jak uświadomiony Dziękuję za uwagę
No, a u mnie nie ma nic, ani cycnika ani awizo też się już zaczynam denerwować...
Cytat:
ja pierniczę... Teraz strach się ruszyć gdziekolwiek..
Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Nie wiem co mi jest, chodzę wcześnie spać, a rano nie umiem wstać.. Wczoraj położyłam się o 21, dziś o 5.45 ledwo wstałam... Chyba brak ruchu spowodował u mnie zastój całkowity... Nie mogę się już doczekać powrotu na aerobik...
O jaaaa, mam to samo... Ale ja teraz muszę do oporu odespać po tym malowaniu.

Dzień dobry nie lubię dzisiejszego dnia. Najpierw wyrżnęłam biodrem o framugę, potem o mało nie zwichnęłam nogi w kostce, potem przyjechał klient po zamówioną piłę i młot, a na młot nie było rezerwacji (okazało się, że zrobiłam ją 2.08. jak dzwonił, ale nie na 4:08. tylko właśnie na 2.08. ... a teraz kto inny go wypożyczył). No i dostałam ochrzan od klienta, wydałam mniejszy młot i obiecałam dostarczyć z filii ten duży na nasz koszt w razie, gdyby mniejszy nie dał rady... Normalnie masakra jakaś

Stary 2011-08-04, 07:50   #1695
carmelova
Zakorzenienie

Cześć

Naj robiłaś w końcu ten test?
Ilsa gratuluję!
Aleks ale Wam super z tymi wakacjami Ale Ty chyba szukałaś czegoś taniego, a Kreta nie jest tania. Mam nadzieję, że trafiliście na fajną ofertę
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 07:53   #1696
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
oczywiście, że da się rozwiązać - mi wystarczyło 15 minut i kartka papieru
a tak poza tym jest sushi bez surowej ryby - więc możesz takie spróbować. Ale faktycznie sushi normalnie jest za drogie, dlatego trzeba załapać się na promocję
15 minut, serio? wow!
ale ja jestem głupia w takim razie ale nie sama - robiłyśmy to we trzy razem mamy pewnie IQ delfina

no u mnie w zacnym wielkim mieście są dwa sushi bary - ceny powalają...

Jusia - złe dobrego początki, na pewno

swoją drogą śniło mi się, że byłam w Warszawie i spotkałam koleżankę z gimnazjum, która pracuje w jakiejś klinice tam i pozazdrościłam jej życia i poczułam, że też chcę tam zamieszkać. ja - w Warszawie! myślałam, że nawet mój mózg nie jest w stanie czegoś takiego wymyślić
aha - żeby dostać się na odpowiednie piętro kliniki, trzeba było jechać windą (te windy w moich snach to zawsze są upiorne - stały motyw). ta winda strasznie szybko jechała i były turbulencje w niej
a potem, już obudzona, pobiegłam do toalety i turbulencje się skończyły.

masakra.

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Cześć

Naj robiłaś w końcu ten test?
dziś drugie podejście
Stary 2011-08-04, 07:54   #1697
carmelova
Zakorzenienie

Justyna oby reszta dnia była już ok Pomyłki się zdarzają.

To chyba jakies fatum.... http://www.mmbydgoszcz.pl/381460/201...?category=news
Stary 2011-08-04, 07:59   #1698
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
jaaa, gratuluję!
i zazdroszczę miłego dnia

i nie rozpisuj chodzi mi tylko o to, że się da, tak? bo wczoraj straciłam na to prawie godzinę i w końcu się poddałam

to w ogóle nazywa się sushi jeszcze?
a jak Ci się dzień zaczął?

bo mój dzień zaczął się o 3 nad ranem - mdłości skończyły się w toalecie. a ze ostatni raz jadłam koło 19, to nie bardzo miałam czym zwracać. aż mnie gardło boli...

i myślę, czy rowerem do pracy nie pojechać, ale nieeee.... bo jeszcze do tesco muszę zajść, a to za dużo przypinania
Kąpiel, seks i spóźnienie do pracy My rano jesteśmy tak zaspani, że rzadko kiedy nam się chce. A ja zapomniałam jak to robi dzień

Ponoć to jescze sushi I w dodatku bardzo fajne

I powodzenia w testowaniu
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 08:03   #1699
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Kąpiel, seks i spóźnienie do pracy My rano jesteśmy tak zaspani, że rzadko kiedy nam się chce. A ja zapomniałam jak to robi dzień

jej, to ja uwielbiam seks zaraz po przebudzeniu to chyba moja ulubiona pora!
wieczorem zdarza mi się, że jestem zbyt zmęczona, a jak ja jestem zmęczona, to nie ma zmiłuj

ooo, to takie bym nawet spróbowała. ale - jak na emowsiura przystało - nie umiem jeść pałeczkami ani nie znam się na tych sosach

jeszcze dziś dam sobie na wstrzymanie z testowaniem. w poniedziałek dostanę "okres". a jak nie, to potestuję.
edit: ale to w sumie takie dziwne. w obecnej sytuacji ciąża to armagedon dla mnie (magisterka, brak mieszkania itp. - P. ma do tego inne podejście twierdzi, że ciąża to nie jest koniec świata, tylko chwilowa przeszkoda lub motywator, by zrobić coś szybciej), a ja jakoś dziwnie spokojna jestem i nie panikuję na myśl o ewentualnym dziecku.
ale idąc za Gwizdakiem - nie wiem, czy "wiem", że zaciążyłam. myślę, że racjonalnie rzecz biorąc to niemal niemożliwe (zwłaszcza z moim jajnikiem), może dlatego taka spokojna jestem

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2011-08-04 o 08:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 08:07   #1700
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
wieczorem zdarza mi się, że jestem zbyt zmęczona, a jak ja jestem zmęczona, to nie ma zmiłuj

ooo, to takie bym nawet spróbowała. ale - jak na emowsiura przystało - nie umiem jeść pałeczkami ani nie znam się na tych sosach

jeszcze dziś dam sobie na wstrzymanie z testowaniem. w poniedziałek dostanę "okres". a jak nie, to potestuję.
Jest z tym tylko jeden problem - ja nie potrafię tego robić z nieumytymi zębami :P Więc najczęściej idę do łazienka, tam poranna toaleta, układam włosy, robię mejkap i w samej bieliźnie wracam do łóżka budzić Tżta Tak samo nie potrafiłabym się kochac bez odświeżenia się tu i ówdzie
Stary 2011-08-04, 08:07   #1701
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
j
ja wczoraj też próbowałam to rozpisać ale już była 3 w nocy więc myślałam że umrę ale jak koleś nam dał kartkę na zajęciach z logiki na zadanie domowe to zanim skończył wyznaczanie go to już miałam rozwiązanie więc trzeba iść po kolei a za pierwszym razem w podstawówce to ślęczałam nad tym długo i się strasznie wściekałam że to niemożliwe
Cytat:
rodzice muszą być wstrząśnięci :/

Stary 2011-08-04, 08:09   #1702
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:

edit: ale to w sumie takie dziwne. w obecnej sytuacji ciąża to armagedon dla mnie (magisterka, brak mieszkania itp. - P. ma do tego inne podejście twierdzi, że ciąża to nie jest koniec świata, tylko chwilowa przeszkoda lub motywator, by zrobić coś szybciej), a ja jakoś dziwnie spokojna jestem i nie panikuję na myśl o ewentualnym dziecku.
ale idąc za Gwizdakiem - nie wiem, czy "wiem", że zaciążyłam. myślę, że racjonalnie rzecz biorąc to niemal niemożliwe (zwłaszcza z moim jajnikiem), może dlatego taka spokojna jestem
O rany, ale Cię wymęczyło, biedactwo trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku.

Siadłam do tej zagadki... No i mam kilka faktów, a reszta dupa muszę to rozrysować jeszcze raz ale to zaraz, bo robota czeka

Stary 2011-08-04, 08:10   #1703
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
15 minut, serio? wow!
ale ja jestem głupia w takim razie ale nie sama - robiłyśmy to we trzy razem mamy pewnie IQ delfina

no u mnie w zacnym wielkim mieście są dwa sushi bary - ceny powalają...

Jusia - złe dobrego początki, na pewno

swoją drogą śniło mi się, że byłam w Warszawie i spotkałam koleżankę z gimnazjum, która pracuje w jakiejś klinice tam i pozazdrościłam jej życia i poczułam, że też chcę tam zamieszkać. ja - w Warszawie! myślałam, że nawet mój mózg nie jest w stanie czegoś takiego wymyślić
aha - żeby dostać się na odpowiednie piętro kliniki, trzeba było jechać windą (te windy w moich snach to zawsze są upiorne - stały motyw). ta winda strasznie szybko jechała i były turbulencje w niej
a potem, już obudzona, pobiegłam do toalety i turbulencje się skończyły.

masakra.

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

dziś drugie podejście
eee co Ty gadasz trzeba się po prostu skupić i dobrze rozrysować wszystko może przez to, że sama nie robiłaś to tak ciężko było
a co do snu

Cytat:

no to fantastyczny początek dnia
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 08:10   #1704
carmelova
Zakorzenienie

Naj jedzenie sushi to żadna filozofia. Dopuszczalne jest nawet jedzenie rękami. Moje ulubione maki to te z wędzonym łososiem, serkiem philadelphia i zielonym ogórkiem, ale z surową rybą tez sa smaczne. Ryba jest tak delikatna, że jej prawie nie czuć. A co do "sosów" to przeważnie jest tylko wasabi - zielony ostry chrzan i sos sojowy - tyle.
Stary 2011-08-04, 08:11   #1705
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Jest z tym tylko jeden problem - ja nie potrafię tego robić z nieumytymi zębami :P Więc najczęściej idę do łazienka, tam poranna toaleta, układam włosy, robię mejkap i w samej bieliźnie wracam do łóżka budzić Tżta Tak samo nie potrafiłabym się kochac bez odświeżenia się tu i ówdzie
O jaaaa, mam tak samo!!! Jak przychodzi co do czego, a ja jeszcze danego dnia nie miałam styczności ze szczoteczką do zębów, to nie potrafię i od razu lecę do łazienki

Stary 2011-08-04, 08:13   #1706
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
my to samo! wstajemy, wspólny prysznic i voila! ewentualnie ja napalona budzę lubego i wyciągam do szybkiej kąpieli

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ja wczoraj też próbowałam to rozpisać ale już była 3 w nocy więc myślałam że umrę ale jak koleś nam dał kartkę na zajęciach z logiki na zadanie domowe to zanim skończył wyznaczanie go to już miałam rozwiązanie więc trzeba iść po kolei a za pierwszym razem w podstawówce to ślęczałam nad tym długo i się strasznie wściekałam że to niemożliwe
/
ok, wpadam w kompleksy

jestem tak wyjątkowym emowsiurem, że tylko ja nie jadlam sushi?

spadam do pracy
Stary 2011-08-04, 08:14   #1707
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
my to samo! wstajemy, wspólny prysznic i voila! ewentualnie ja napalona budzę lubego i wyciągam do szybkiej kąpieli

ok, wpadam w kompleksy

jestem tak wyjątkowym emowsiurem, że tylko ja nie jadlam sushi?

spadam do pracy
Też nigdy nie jadłam sushi...

Stary 2011-08-04, 08:17   #1708
carmelova
Zakorzenienie

no to na następny zlot zrobię sushi Może nie będzie perfekcyjne, ale zawsze jakaś namiastka.
Stary 2011-08-04, 08:18   #1709
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Naj jedzenie sushi to żadna filozofia. Dopuszczalne jest nawet jedzenie rękami. Moje ulubione maki to te z wędzonym łososiem, serkiem philadelphia i zielonym ogórkiem, ale z surową rybą tez sa smaczne. Ryba jest tak delikatna, że jej prawie nie czuć. A co do "sosów" to przeważnie jest tylko wasabi - zielony ostry chrzan i sos sojowy - tyle.
ja kocham z rybą maślaną, awokado, Philadelphią itd.
Cytat:
ok, wpadam w kompleksy
no ale mówię Ci że długo ślęczałam nie jestem nawet pewna czy wtedy mi wyszło

Stary 2011-08-04, 08:21   #1710
kasia0912
Zakorzenienie

Hej byłam na pobraniu krwi ał.

Stygmatek. Fakt,ale to rodzice jej kupią, poza tym kto jak kto,ale Ona uwielbia zwierzaki i to nie będzie dla niej męczarnia tylko będzie zachwycona

jestem nie wyspana.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości