2011-08-11, 10:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
Laski bo mi sie przypomnialo :P kiedy te nasze lody w silesii?? :P teraz to zamawiam zwykle na galki bo ten deser byl mega mulacy  mozemy tez umowic sie w Tychach na lody arbuzowe ale to musimy sie pospieszyc bo za niedlugo wszystkie arbuzy wykupia 
|
ja chciałam również po cichu zaznaczyć, że Kraków piękny jest! Bożżż jaki on piękny!!!! i lody też są! I całkiem dobre są! Także zapraszam! (i znam miejsce, gdzie dają najlepsze MOHITO na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!)
Cytat:
Napisane przez śliweńka
duże dziurkacze widziałam w empiku
co do alkoholu kiedy dziecko zaczyna już być związane z matką od razu od zagnieżdżenia czy jak?od razu wtedy już łączy się z krwią?
czy ktoś widział w sklepie taki wynalazek?? http://allegro.pl/nawadnianie-kropel...735920342.html bo w CASTORAMIE patrzył sprzedawca na mnie jak na idiotkę jakbym o ufo pytała 
|
Sprawdź w OBI. Ja tam widziałam! nie identyczne, ale zastosowanie to samo!
Cytat:
Napisane przez Katunia:)
Sliwenko nie tak od razu. Matka natura jakos madrze to wymyslila ze wiadomo ze kobieta nie od razu wie ze jest w ciazy wiec kilka tyg-nie pamietam tylko ile jest takich ze dziecko nie jest jeszcze zwiazane z matka. Ooo chyba od tej pory jest zwiazane krwia jak powstaje pepowina i lozysko-to sobie sprawdz kiedy nastepuje, wtedy skladniki przenikaja razem z krwia.
|
z tego co ostatnio wyczytałam to do 20 (któregoś) tygodnia
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
ej! ej! jaka amerykanka?  
ja to POLKA z krwi i kosci jestem 
jedynie lepsze zycie mnie tu trzyma 
|
wiedziałam, że się oburzysz! miało być w " "
Ale wiesz, Ty amerykanka z wyboru, jak ja krakuska 
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
|
gratki! Mój nadal pali e papierosa... (ostatnio wypalił troszkę normalnych, bo był na imprezie, ale teraz znowu się trzyma)
Cytat:
Napisane przez kliwia
Dziełochy ze slunska - tylko teraz fotki zrobcie
gucia dzisiaj moze odstawie zuzke w getry to Ci obfoce
zrobilam wczoraj te mufinki ale bez malin
http://mojewypieki.blox.pl/2011/08/M...-malinami.html
druga partia wyszla lepsza bo pieklam w nizszej temperaturze
skladniki owczywiscie lecialam ciut na oko
musze sobie wage kuchenna sprawic, bo wkurza mnie to odmierzanie na oko.
albo szukac przepisow gdzie skladniki sa podane prosto - typu szklanka maki szklanka cukru pol szkzlanki oleju  to zawsze wyjdzie, bo nie wazna jaka szklanke sie wezmie 
|
czekam
Cytat:
Napisane przez kliwia
ale mozna kupic stempelki jak beda tanie [ bo teraz 10zl kosztuja] a tusz i tak kupic swoj w papirusie 
ja sie na nie czaje, ale czekam az stanieja
sliwenka hihihih no maz sie mnie dzis pyta - moge mufinke do pracy [i oczy ze shreka robi  ] a ja mu na to nawet dwie sobie wez [ laskawie] hahahaha
|
czy ja Ci już mówiłam, że Cie uwielbiam??
witajcie! U mnie słońce!
|
|
|