Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-11, 09:07   #2011
celi25
Rozeznanie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
heh nadrabiam Wam już czwarty dzień i nie skończyłam jeszcze...

ostatnio prawie w ogóle nie ma nas w domu, to z Julką ciągle gdzieś jadę, to moje sprawy i wracamy na noc tylko

co do mojego biznesu to du** wyszła... lokal , który miał się zwolnić już jest zajęty i po moim biznesie....

teraz jeszcze z mała po lekarzach się ciągam, jutro mam nadzieje już ostatnia wuzyta, trzymajcie kciuki, bo obawiam się o te wizyte

heh...czy ja kiedyś znów będę z Wami na bieżąco ...

buziaki dla wszystkich
szkoda, że lokal nie wypalił
i trzymam kciuki za Julkę

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Bzyczko super, że lila dobrze zniosła szczepionkę. Wczoraj byłam u znajomych i się dopytałam jak tam mała czy dalej tak dobrze śpi (ma 3,5 m-ce) i mówią, z jeszcze lepiej. Zasypia o 22 i budzi się po 8 na karmienie i potem śpi do 10-11.... takie życie to raj normalnie
ja zamawiam takie dziecko

Madzialenka gratulacje dla męża

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witajcie!
Moja córka nie przestaje mnie zadziwiać. Spała od 20 do 5.25 Myśleliśmy, ze nie uśnie potem, ale gdzie tam zasnęła migiem i tak do 9.20. Zaczynam się zastanawiać czy ją jakieś tse-tse nie ugryzło, bo od 10.30 spała do 13 i potem 2 godziny zabawy i od 15.10 znowu śpi Aż mi sie nudzi
hehe nie chwal się głośno

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
U mnie są ruchawe
u mnie też za to w domu nie mam ikonki "odpowiedz" i przez to nie mogę pisać, nie widzę też avatarów

ania dziękuję za zaproszenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

apropo palenia .. to moj TZet juz 10 dni nie pali
no to brawo

wczoraj mi przyszedł stanik ale za mały eee..muszę go wystawić to może ktoś kupi

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:09   #2012
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
hej ho
od razu mówie pieczątek z biedro nie polecam bo ten tusz im szybko wysycha - ale te w mazakach tak - są tanie
ooo takie stempelki http://allegro.pl/stemple-pieczatki-...728197988.html
dzieciakom na rękę dawałam w trzy latkach jak były grzeczne zjadły posprzątały etc (super sprawa polecam bardzo)potem wprowadziłam medale czy kropki na tablicy ale pieczątki dalej lubiłam przydają się jako szybka nagroda za...

dziurkacze ozdobne do rogów są fajne do dekoracji kartek
a nożyczki z faolwanymi bokami uwelbiam
No właśnie napisałam, ze je oglądałam i się nie zdecydowałam
Stempel w nagrodę a za kare co?

Mazaki, flamastry, pieczątki, nożyczki, dziurkacze!!! GÓRĄ!!! hahaha

Cytat:
To nie jest straszne, to jest urocze Pamiętam jak kiedyś pisałam tu o długopisach z brokatem i któraś z dziewczyn (nie pamiętam kto) skomentował to z lekkim przekąsem A dzięki Wam nie czuję się głupio, bo nie jestem sama

Widzisz faceci kochają samochody, paintball i różne takie "dorosłe" zabawy, to my możemy kochać mazaki i kolorowe długopisy
Haha na moje notatki na studiach też się dziwnie patrzą ale kiedyś spotkałam się z pochwałą jak wykładowca podniósł je do góry i wszystkim pokazywał z jednej strony fajnie ale z drugiej poczułam się jak w podstawówce, gdzie pani podnosiła ładny zeszyt
choć nie powiem, że na przerwach przed egzaminami ludzie lubią zerkać w moje kolorowe bazgroły ramki, rameczki, a nawet rysunki przedstawiające trudny wyraz
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:10   #2013
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
hej ho

od razu mówie pieczątek z biedro nie polecam bo ten tusz im szybko wysycha - ale te w mazakach tak - są tanie
ooo takie stempelki http://allegro.pl/stemple-pieczatki-...728197988.html
dzieciakom na rękę dawałam w trzy latkach jak były grzeczne zjadły posprzątały etc (super sprawa polecam bardzo)potem wprowadziłam medale czy kropki na tablicy ale pieczątki dalej lubiłam przydają się jako szybka nagroda za...

dziurkacze ozdobne do rogów są fajne do dekoracji kartek
a nożyczki z faolwanymi bokami uwelbiam

no ba!! szantaż

zapraszam!!!!!
ale właśnie trzeba do właściciela dzwonić żeby arbuzy kupił bo mówił że coraz ciężej o dobrego
No to cieszę się, że nie kupiłam stempelków, właśnie jakoś tak "jednorazowo" wglądały, lepsze właśnie te w długopisie.
Marta piszesz o trzylatkach i pieczątkach u nas to w sumie pomoc wpadła na pomysł z tym, żeby dzieci nagradzać pieczątkami, ale też upominać.
Nie uwierzysz jakie były cuda, maluchy wpadły na genialny pomysł i jak dostały pieczątkę za złe zachowanie to fru biegiem do łazienki ręce myć
pomoc zorientowała się dopiero jak rodzice niektórych "ananasów" indywidualnie pytali czy ich dziecięciu się odmieniło spryciarze, ja u siebie miałam tablicę z minami, codziennie analizowaliśmy wspólnie zachowanie każdego

Cytat:
Ja też O własnie przypomniałaś mi, że musze sobie zeszyty kupić na studia

To nie jest straszne, to jest urocze Pamiętam jak kiedyś pisałam tu o długopisach z brokatem i któraś z dziewczyn (nie pamiętam kto) skomentował to z lekkim przekąsem A dzięki Wam nie czuję się głupio, bo nie jestem sama
(...)
Ktosiu ja swego czasu mialam fazę na zbieranie smyczy, takich do kluczy, ale przy ostatnim remoncie musiałam je schować bo za dużo hałasu robiły przy otwieraniu szafki
Stary 2011-08-11, 09:12   #2014
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj i widziałam takie stemple bodajże drewniane z gąbeczka... myslałam, że to takie jak mówiła Madzia w mazaku...
ja w biedronce też widziałam te drewniane z gąbką i ich nie polecam
ale jak dorwiesz mazakowe takie jak wkleiłam w poście wyzej to tak
Stary 2011-08-11, 09:13   #2015
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Widzisz faceci kochają samochody, paintball i różne takie "dorosłe" zabawy, to my możemy kochać mazaki i kolorowe długopisy
to ja mam tak z akcesoriami do kuchni , zwłaszcza do pieczenia - ostatnio sobie kupiłam zestaw wykrawaczy serduszka - taka mała pocieszka hehe

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:14   #2016
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:16   #2017
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Laski bo mi sie przypomnialo :P kiedy te nasze lody w silesii?? :P teraz to zamawiam zwykle na galki bo ten deser byl mega mulacy mozemy tez umowic sie w Tychach na lody arbuzowe ale to musimy sie pospieszyc bo za niedlugo wszystkie arbuzy wykupia
ja chciałam również po cichu zaznaczyć, że Kraków piękny jest! Bożżż jaki on piękny!!!! i lody też są! I całkiem dobre są! Także zapraszam! (i znam miejsce, gdzie dają najlepsze MOHITO na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!)

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
duże dziurkacze widziałam w empiku

co do alkoholu kiedy dziecko zaczyna już być związane z matką od razu od zagnieżdżenia czy jak?od razu wtedy już łączy się z krwią?

czy ktoś widział w sklepie taki wynalazek?? http://allegro.pl/nawadnianie-kropel...735920342.html bo w CASTORAMIE patrzył sprzedawca na mnie jak na idiotkę jakbym o ufo pytała
Sprawdź w OBI. Ja tam widziałam! nie identyczne, ale zastosowanie to samo!

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

Sliwenko nie tak od razu. Matka natura jakos madrze to wymyslila ze wiadomo ze kobieta nie od razu wie ze jest w ciazy wiec kilka tyg-nie pamietam tylko ile jest takich ze dziecko nie jest jeszcze zwiazane z matka. Ooo chyba od tej pory jest zwiazane krwia jak powstaje pepowina i lozysko-to sobie sprawdz kiedy nastepuje, wtedy skladniki przenikaja razem z krwia.
z tego co ostatnio wyczytałam to do 20 (któregoś) tygodnia

Cytat:

ej! ej! jaka amerykanka?
ja to POLKA z krwi i kosci jestem
jedynie lepsze zycie mnie tu trzyma
wiedziałam, że się oburzysz! miało być w " "
Ale wiesz, Ty amerykanka z wyboru, jak ja krakuska

Cytat:
apropo palenia .. to moj TZet juz 10 dni nie pali
gratki! Mój nadal pali e papierosa... (ostatnio wypalił troszkę normalnych, bo był na imprezie, ale teraz znowu się trzyma)

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Dziełochy ze slunska - tylko teraz fotki zrobcie

gucia dzisiaj moze odstawie zuzke w getry to Ci obfoce

zrobilam wczoraj te mufinki ale bez malin
http://mojewypieki.blox.pl/2011/08/M...-malinami.html
druga partia wyszla lepsza bo pieklam w nizszej temperaturze
skladniki owczywiscie lecialam ciut na oko
musze sobie wage kuchenna sprawic, bo wkurza mnie to odmierzanie na oko.
albo szukac przepisow gdzie skladniki sa podane prosto - typu szklanka maki szklanka cukru pol szkzlanki oleju to zawsze wyjdzie, bo nie wazna jaka szklanke sie wezmie
czekam

Cytat:
ale mozna kupic stempelki jak beda tanie [ bo teraz 10zl kosztuja] a tusz i tak kupic swoj w papirusie
ja sie na nie czaje, ale czekam az stanieja

sliwenka hihihih no maz sie mnie dzis pyta - moge mufinke do pracy [i oczy ze shreka robi] a ja mu na to nawet dwie sobie wez [laskawie] hahahaha
czy ja Ci już mówiłam, że Cie uwielbiam??

witajcie! U mnie słońce!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:17   #2018
kliwia
Zakorzenienie

marta mazakowe nieeee - drewniane sa w biedronce
chyba ze sie zle przyjrzalam, i tam nie ma gumki na gorze

gucia
ostatanio pilam drinka z butelki mojito i byl obrzydliwy!! moze dlatego ze nie lubie miety - tylko w gumie do zucia toleruje.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-08-11 o 09:18
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:20   #2019
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
No to cieszę się, że nie kupiłam stempelków, właśnie jakoś tak "jednorazowo" wglądały, lepsze właśnie te w długopisie.
Marta piszesz o trzylatkach i pieczątkach u nas to w sumie pomoc wpadła na pomysł z tym, żeby dzieci nagradzać pieczątkami, ale też upominać.
Nie uwierzysz jakie były cuda, maluchy wpadły na genialny pomysł i jak dostały pieczątkę za złe zachowanie to fru biegiem do łazienki ręce myć
pomoc zorientowała się dopiero jak rodzice niektórych "ananasów" indywidualnie pytali czy ich dziecięciu się odmieniło spryciarze, ja u siebie miałam tablicę z minami, codziennie analizowaliśmy wspólnie zachowanie każdego
hahaha a za karę jaki stempel? ja wiem że dzieciaki kombinują bo u nas jak robiłam medale - z uśmiechem albo smutną minką to dzieciaki zmieniały minki na nich chowały bo rzekomo nie dałam (na szczęście uprzedziłam rodziców że CODZIENNIE daje więc jak nie ma to znaczy że coś chcą ukryć) jeden tata nawet nosił zapasowy uśmiechnięty coby synowi podmienić żeby mama nie widziała buhahahhahaha a my się dziwimy że dzieci kombinują...
tak robiłam w 4 latkach (w trzy te pieczątki w nagrode brak pieczątki tzn że nie zasłużył) ale koleżanki dawały za jedzenie jak była pieczątka 1 to jedno danie zjadł 2 to oba
a w 5 latkach miałam tablice i jak dostało kolorową wyciętą kropke to ok a jak czarną to źle. tablica była koło drzwi w sali my byliśmy na parterze koło wejścia wiec zawsze jak rodzic wchodził do przedszkola i sam wołał dziecko no bo miał taką możliwośc bo jak pisze my przy drzwiach byliśmy to patrzył jaka kropka bynajmniej nieściemniali

Cytat:
No właśnie napisałam, ze je oglądałam i się nie zdecydowałam
Stempel w nagrodę a za kare co?
no i dobrze że nie wzięłaś za karę u mnie nie było nic przy stemplach potem smutny medal a potem czarna kropa

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Treść usunięta
u nas są takie hmm sypkie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
ja chciałam również po cichu zaznaczyć, że Kraków piękny jest! Bożżż jaki on piękny!!!! i lody też są! I całkiem dobre są! Także zapraszam! (i znam miejsce, gdzie dają najlepsze MOHITO na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!)
lubie mohiyo ale bez alko

Cytat:
marta mazakowe nieeee - drewniane sa w biedronce
chyba ze sie zle przyjrzalam, i tam nie ma gumki na gorze
właśnie te biedronkowe stemplowe były tandetne koleżanka takie miała i tak szybko wysychały że tragedia na miesiac.. max bo wysychało bardzoooo jak już to tylko w mazakach
Stary 2011-08-11, 09:20   #2020
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
kochana to u nas za złe zachowanie była czarna kropka markerem na ręce wiadomo markera ciężej zmyć, ale były ewenementy, które siedziały potem pół dnia z ręką w buzi i wysysały kolor to dopiero hardcore
N-ka się wkurzała i mówiła, że jak będzie "lizać" to mu na czole postawi i w sumie trochę to pomagało (nie stawiała tylko straszyła )
Stary 2011-08-11, 09:21   #2021
aniaaa84
Zadomowienie

Ana to właśnie nad tymi drewnianymi się zastanawiałam, ale wolę takie jak mazak.

Celi nie ma za co

Rossi powinno pomóc, a jak nie pomoże to jakby to powiedział mój B. z przedszkola "(...) biedny totek (...)"

Kliwia w biedronce są właśnie takie z gumką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 09:21   #2022
martucha84
Zakorzenienie

aaaaaaa i my jeszcze stempelek dawałyśmy na karcie pracy tudzież w książce jak coś zrobili dobrze to w nagrodę za dobrze wykonane zadanie
albo się szóstke w koronie rysowało albo stempel
Stary 2011-08-11, 09:21   #2023
kliwia
Zakorzenienie

matucha no wodzisz, ale w mazaku tusz tez ise kiedys skonczy :d a drewnaine to leza i leza
ania no to dobrze widzialam czekam az przecenia

szostki z korona i usmiechem tez dostaawalam w zerowce
Stary 2011-08-11, 09:28   #2024
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ja w biedronce też widziałam te drewniane z gąbką i ich nie polecam
ale jak dorwiesz mazakowe takie jak wkleiłam w poście wyzej to tak
Mam jedną taką mazakową haha ale nie wypróbowana, bo nie było gdzie

Cytat:
hahaha a za karę jaki stempel? ja wiem że dzieciaki kombinują bo u nas jak robiłam medale - z uśmiechem albo smutną minką to dzieciaki zmieniały minki na nich chowały bo rzekomo nie dałam (na szczęście uprzedziłam rodziców że CODZIENNIE daje więc jak nie ma to znaczy że coś chcą ukryć) jeden tata nawet nosił zapasowy uśmiechnięty coby synowi podmienić żeby mama nie widziała buhahahhahaha a my się dziwimy że dzieci kombinują...
tak robiłam w 4 latkach (w trzy te pieczątki w nagrode brak pieczątki tzn że nie zasłużył) ale koleżanki dawały za jedzenie jak była pieczątka 1 to jedno danie zjadł 2 to oba
a w 5 latkach miałam tablice i jak dostało kolorową wyciętą kropke to ok a jak czarną to źle. tablica była koło drzwi w sali my byliśmy na parterze koło wejścia wiec zawsze jak rodzic wchodził do przedszkola i sam wołał dziecko no bo miał taką możliwośc bo jak pisze my przy drzwiach byliśmy to patrzył jaka kropka bynajmniej nieściemniali

no i dobrze że nie wzięłaś za karę u mnie nie było nic przy stemplach potem smutny medal a potem czarna kropa
Fajnie mieć tablice na korytarzu, bo rodzice widza, a dzieci nie kombinują i stemple za jedzenie też fajne, bo chciały je utrzymać i starały nie zmazać
a jeszcze jedno pytanie? te stemple są przystosowane do użycia na ciele? nie uczulają?

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
matucha no wodzisz, ale w mazaku tusz tez ise kiedys skonczy :d a drewnaine to leza i leza

Ja też
Stary 2011-08-11, 09:29   #2025
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no ale musisz dokupywać tusz w pojemniczku w papirusie, wtedy masz wszystkie w jednym kolorze, więc wolę kupić w promocji ze 2 zestawy i mieć na cały rok kolorowe
uwierz koleżanka miała i była wściekła potem miała dokupić tusz i co szła szła i nie doszła bo nie po drodze
moze w domu do zabawy to tak, ale uwierz w przedszkolu jest taki przerób że mazakowe bardziej się opłaca, zresztą są poręczniejsze bo wrzucisz do torebki ze 2 mazaki jak idziesz na spacer i już a nie musisz nosić woreczka pudełeczka z całą resztą..... bo znając mnie rozleci mi się to w torebce i zabrudzi
Stary 2011-08-11, 09:31   #2026
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
lubie mohiyo ale bez alko
tam jest też takie mohito bez alko, że byś padła!!! genialne!

No i jest malinowe, standardowe i jeszcze jakieś jedno, tylko teraz nie pamiętam i wszystko w wersji bez alko i z alko...

Stary 2011-08-11, 09:32   #2027
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ja też miłe wspomnienia

Cytat:
Fajnie mieć tablice na korytarzu, bo rodzice widza, a dzieci nie kombinują i stemple za jedzenie też fajne, bo chciały je utrzymać i starały nie zmazać
a jeszcze jedno pytanie? te stemple są przystosowane do użycia na ciele? nie uczulają?
ale tablica była przy drzwiach ale w sali więc rodzice tylko wsadzali głowę i widzieli nie na korytarzu w przedszkolu - wtedy by wszyscy w przedszkolu widzieli a po co

u nas dzieci nie uczuliły i nie było rodzica który sobie nie życzył

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
tam jest też takie mohito bez alko, że byś padła!!! genialne!

No i jest malinowe, standardowe i jeszcze jakieś jedno, tylko teraz nie pamiętam i wszystko w wersji bez alko i z alko...
kiedy się widzimy :
Stary 2011-08-11, 09:44   #2028
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ja też miłe wspomnienia

ale tablica była przy drzwiach ale w sali więc rodzice tylko wsadzali głowę i widzieli nie na korytarzu w przedszkolu - wtedy by wszyscy w przedszkolu widzieli a po co

u nas dzieci nie uczuliły i nie było rodzica który sobie nie życzył

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

kiedy się widzimy :
No to wypróbowałam zrobiłam sobie stempelek na łapce powiem mężowi, że błam dzisiaj grzeczna mam takiego http://www.fibracolor.pl/czw.html mazaki stamp niestety tylko jedną sztukę, bo to próbka fioletowy kwiatuszek (bozzee stary głupi koń )
Stary 2011-08-11, 09:46   #2029
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

kiedy się widzimy :
zapraszam! Przyszły weekend należy do nas!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 09:51   #2030
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

dziękujemy za kciuki na razie mam obserwować i zaczekać aż mała zacznie chodzić

hehe jak patrzę na te Wasze bajery panie przedszkolanki to aż czasem żałuję, że nie poszłam na pedagogikę

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:52   #2031
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
aaaaaaa i my jeszcze stempelek dawałyśmy na karcie pracy tudzież w książce jak coś zrobili dobrze to w nagrodę za dobrze wykonane zadanie
albo się szóstke w koronie rysowało albo stempel
U nas zamiast stempelków były minki, ocen jako takich nawet szóstki w koronie dyr. zabroniła stawiać

Cytat:

To były czasy ja gdzieś jeszcze mam swoje prace
tak jak porównouje co proponuje lidl a co biedronka do szkoły, to zdecydowanie w biedronce większy wybór
Stary 2011-08-11, 10:05   #2032
kliwia
Zakorzenienie

martucha jak Wy jako nauczycielki to uzywacie to wam wygodniej w pisakach
ale do robotek recznych w domu [ bez skojarzen ] typu scrapbookign etc, to na dluzsza mete mysle ze drewanine fajniejsze
a tuszu wcale nie trzeba :d wystarczy mocna gerbata hahahaha w warunkach czytso domowo-zabawowoych
Stary 2011-08-11, 10:12   #2033
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-11, 10:13   #2034
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
martucha jak Wy jako nauczycielki to uzywacie to wam wygodniej w pisakach
ale do robotek recznych w domu [ bez skojarzen ] typu scrapbookign etc, to na dluzsza mete mysle ze drewanine fajniejsze
a tuszu wcale nie trzeba :d wystarczy mocna gerbata hahahaha w warunkach czytso domowo-zabawowoych
albo sok np. jagodowy swoją drogą ciekawe czy by się sprawdziło, bo to palnęłam na poczekaniu

k.
Stary 2011-08-11, 10:16   #2035
kliwia
Zakorzenienie

ana hahahahaa z herbata to widzialam cieniowanie, ale o soku jagodkowym nie pomyslalam :d
Stary 2011-08-11, 10:17   #2036
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

hej
ja mam dzisiaj wolne, ale pogoda beznadziejna:/
widzę ,ze szykujecie spotkanie? niestety ja do Krakowa mam trochę za daleko

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:22   #2037
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-11, 10:26   #2038
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
hej
ja mam dzisiaj wolne, ale pogoda beznadziejna:/
widzę ,ze szykujecie spotkanie? niestety ja do Krakowa mam trochę za daleko
Kochana, na Kraków to ja je namawiam, ale nieugięte są, także może będziesz miała bliżej!

A co do pieczątek, to robiłyście z ziemniaków pieczątki?? ale był czad!

Stary 2011-08-11, 10:29   #2039
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Treść usunięta
Ja od siebie polecam bananowy gwarantuję, że zostawia ślad

Cytat:
Kochana, na Kraków to ja je namawiam, ale nieugięte są, także może będziesz miała bliżej!

A co do pieczątek, to robiłyście z ziemniaków pieczątki?? ale był czad!
Ja z ziemniakowymi pieczątkami nie tak dawno miałam do czynienia, na studiach pieczątkowałyśmy
Stary 2011-08-11, 10:31   #2040
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości