Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-10, 18:39   #1951
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
No właśnie Sambuś to już nie chodzi nawet o mycie tych kibli, ale o to, że kiedyś trzeba będzie wrócić i znowu znaleźć pracę itp. i zacząć żyć, więc wolę popracować tu ile się da i robić to co lubię i w czym się spełniam, a jak los zdecyduje, że za rok zostanę bez pracy na lodzie to wtedy trzeba będzie pakowac manatki i sru

W pakiecie z uśmiechem masz jeszcze kwiatek, który według mnie może funkcjonować jako jaszczurka choć mój mąż tego nie widzi i jest jeszcze motyl
też brałam duże wzorki i chyba dziś jeszcze polecę coś dokupić, korcą mnie pieczątki
no wiem... mycie kibli to tylko taka moja przenosnia poetycka chodzi o to, że za granicą ciężko jest nam polaczkom znaleźć pracę w swoim zawodzie.... oczywiście są wyjątki, ale najczęściej pracuje się poniżej kwalifikacji... a potem znów trzeba wracać i znaczynac praktycznie od zera... tylko ta kasa jest w tym wszystkim kuszaca Ale nie wiem czy warto się dla kasy aż tak poswiecać... poki mam prace to jednak wole siedziec tutaj za mniejsza kase ale robic cos w czym sie spelniam... ale gdybym nie miala pracy to bym wyjezdzala, bo cos robic trzeba...i wtedy pewnie bym nie wybrzydzala

Laski bo mi sie przypomnialo :P kiedy te nasze lody w silesii?? :P teraz to zamawiam zwykle na galki bo ten deser byl mega mulacy mozemy tez umowic sie w Tychach na lody arbuzowe ale to musimy sie pospieszyc bo za niedlugo wszystkie arbuzy wykupia
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 18:47   #1952
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
no wiem... mycie kibli to tylko taka moja przenosnia poetycka chodzi o to, że za granicą ciężko jest nam polaczkom znaleźć pracę w swoim zawodzie.... oczywiście są wyjątki, ale najczęściej pracuje się poniżej kwalifikacji... a potem znów trzeba wracać i znaczynac praktycznie od zera... tylko ta kasa jest w tym wszystkim kuszaca Ale nie wiem czy warto się dla kasy aż tak poswiecać... poki mam prace to jednak wole siedziec tutaj za mniejsza kase ale robic cos w czym sie spelniam... ale gdybym nie miala pracy to bym wyjezdzala, bo cos robic trzeba...i wtedy pewnie bym nie wybrzydzala

Laski bo mi sie przypomnialo :P kiedy te nasze lody w silesii?? :P teraz to zamawiam zwykle na galki bo ten deser byl mega mulacy mozemy tez umowic sie w Tychach na lody arbuzowe ale to musimy sie pospieszyc bo za niedlugo wszystkie arbuzy wykupia
Dokładnie tak samo myślę, że kusi kasa, zobaczymy jak się wszystko potoczy, dobrze wiedzieć że na ten rok jest jakaś alternatywa

ja już w Silesii też nie biorę tych przesłodkich lodów, nie ma bata, ale arbuzowe jak najabradziej jestem zaaaaaaaaaaaaaa
Stary 2011-08-10, 19:40   #1953
klion78
Zadomowienie

Kochane z tą oszczędnością pieniędzy w związku z rzuceniem palenia to u nas się totalnie nie sprawdziło. Oboje rzuciliśmy palenie rok temu i powinnismy miec w związku z tym zaoszczędzonych dośc sporo pieniążków, ale u nas to było tak, że mówiliśmy sobie: a teraz nie palę to mogę sobie kupic zamiast tego to albo to i tak sobie coś ciągle kupujemy w nagrodę i oszczędnośc zerowa niestety Przynajmniej finansowa.
Stary 2011-08-10, 19:49   #1954
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Kochane z tą oszczędnością pieniędzy w związku z rzuceniem palenia to u nas się totalnie nie sprawdziło. Oboje rzuciliśmy palenie rok temu i powinnismy miec w związku z tym zaoszczędzonych dośc sporo pieniążków, ale u nas to było tak, że mówiliśmy sobie: a teraz nie palę to mogę sobie kupic zamiast tego to albo to i tak sobie coś ciągle kupujemy w nagrodę i oszczędnośc zerowa niestety Przynajmniej finansowa.
ale za to macie kasę na inne przyjemności
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:07   #1955
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

u nas przeludnienie
mecz Polska - Gruzja na naszym stadionie
Stary 2011-08-10, 20:11   #1956
śliweńka
Zakorzenienie

mój tata przestał palić trzy paczki dziennie ale za to teraz moja mama kupuje mu lekarstwa za 200-300zł miesięcznie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:20   #1957
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
chyba do nikogo bardziej, mieszaniec z Niej

Ja już się nie raz natarłam i teraz zawsze kopiuję
chociaz kiedyś nadrabiałam naraz forum i klub i skopiowałam z forum, a nie wkleiłam, a potem z klubu i to z forum przepadło w czarną otchłań

(...)
Ja też tak zawsze robię, ale tym razem jakoś sie zamyśliłam i zapomniałam i masz babo placek

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ana a ty wiesz jak dziewczyny fajczą na położniczym po porodzie normalnie nie można było wejść do toalety bo szaro było od dymu jedna babka, z pokoju obok ciągle zbierała baty za to palenie ale i tak paliła.
Ludzie to maja pomysły

Cytat:
(...)
Przejęzyczenie
a dziurkacze za taką cenę nie dziwię się, że schodzą jak świeże bułeczki
z alkoholem lepiej się wstrzymać, albo kontrolować w takim okresie
(...)
Jak sie staraliśmy o dziecko, to też po owu zawsze uważałam z alkoholem, a w tym cyklu, w którym zaszłam w ciążę piłam potem piwo kilka razy, bo bylam pewna że w ciąży nie jestem. Na szczęście nie przyniosło to negatywnych skutków.

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ktos miał mi załatwić robotę jako projektanta emotek na wizażu Nie będę pokazywać palcami i mówić kto, bo ja nie z tych co kablują, ale jak wyczochram po tej rudej głowie...

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
(...)

ktosia86; oj nie ma nic gorszego jak wywali, ja dlatego ZAWSZE przed wysłaniem posta robię ctrl+C, już mi to wyszło w nawyk po prostu Termin miałam 10.06 a urodziłam dokładnie 14 dni przed terminem. A Ty kiedy się rozpakowalaś ?
Dziś chyba taki dzień na spanie, Gabrysia spała nieprzerwanie od 11.30-16.oo w huśtawce. Pojadła i znów zasnęła ale tym razem na niecałą godzinkę.
A z czym ten makaron ?
(...)
Też tak zazwyczaj robię, a ten jeden raz zapomniałam
Ja miałam termin na 9.06 a urodziłam 4.06. To faktycznie śpiący dzień dzisiaj A makaron był z boczkiem, szynką, groszkiem, papryką i pieczarkami w sosie śmietanowym.

I jeszcze mam takie ogłoszenie do dziewczyn-nauczycielek przedszkola - kocham Was za tą Waszą fascynację dziurkaczami, obrazkami itp Przy Was z moim zamiłowaniem do kolorowych długopisów i nożyczek z falbankami nie czuję się samotna

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-08-10 o 20:23
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:24   #1958
india83
Zakorzenienie

sambadomek pieknie rosnie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam dylemat...ponad 2 tygodnie temu kupiłam router. Paczkę dostałam dopiero w ten poniedziałek co był ostatnio (kupiłam w czwartek dwa tygodnie temu). No ok, już myślałam że trafiłam na oszustkę, tym bardziej że na maile odpowiadała bardzo rzadko a i prosiłam ą skan potwierdzenia nadania albo chociażby numer to odpowiedzi nie dostawałam. Rozpakowuję go wczoraj a tam brakuje splittera i płyty ze sterownikami no ale poradziliśmy sobie bez tego i mam dylemat wystawiać jej pozytywny komentarz? jak wystawię neutrala to się pewnie pięknie odwdzięczy co jej napisać w tym komentarzu???

.
na pozytyw na pewno ten sprzedawca nie zasłuzył, wystaw neutral lub negatyw i opisz dlaczego. trudno jasli ci sie ktos zrewanzuje, ale przynjamniej dla innych bedzie to ostrzezenie a dla sprzedawcy nauczka, ze nalezy szanowac klienta. Ja niestety juz miałam takie przypadki mimo, ze zaplacilam od razu(zawsze korzystam z płace z allegro) dostałam negatywa tylko dlatego, że pierwsza go wystawiłam za szmate zamiast bluzki jaka dostałam. pozniej dostawałam maile, ze jak wycofam negatywa to ona wycofa mojego, ale nie dałam sie przekonac

Cytat:
ta pierwsza sukienka boska skąd i za ile? i jak to tunika za 1zł?
Moje zakupy oczywiście kolory nie są w pełni takie
a i przepraszam są niedopięte guziki, ale mam manię wieszania ubrań z zapiętym tylko jednym guzikiem...
Twoje zakupy tez imponujace
sukienka z pretty girl- sama koszt chyba ok.50zł. ale była promocja, ze kupujac 2 rzeczy 3 za 1zł

witaj daisy
mioo, ze znowu do nas zajrzałas

ania84 trudna decyzja przed Wami

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
niestety tak. Jeszcze dojazdy (130 km) + nocleg + jedzenie 9bo przecież nie będzie tam sobie gotował.

Misqa ojej szkoda, że z biznesu nic nie wyszło, ale jaki to miał być cinteres??
Madzia koszty sa do ogarniecia
przez moje studia w Poznaniu tez szarpnely nas po kieszeni, ale było mineło
wazne , ze TZ bedzie sie realizowal

Cytat:
I takie argumenty powinny trafić do ludzi, ja też mojemu Tż-etowi mówię ile przeepala, oczywiście ciut zawyżam
na mojego to nie działa
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:25   #1959
bzyczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Ana***; obiecuję poprawę i proszę o rozgrzeszenie

strippi; no właśnie miałam napisać to samo co Madzialenka, może ma zatkany kanalik ?? A robiłaś wymaz z oczka aby dobrać odpowiedni antybiotyk? Masuj jej ten kanalik, to powinno pomóc. Jakie dostałaś kropelki ?

bzyczka, helloooo Kochana
widzisz, gdzie ja jestem

ktosia86; oj nie ma nic gorszego jak wywali, ja dlatego ZAWSZE przed wysłaniem posta robię ctrl+C, już mi to wyszło w nawyk po prostu Termin miałam 10.06 a urodziłam dokładnie 14 dni przed terminem. A Ty kiedy się rozpakowalaś ?
Dziś chyba taki dzień na spanie, Gabrysia spała nieprzerwanie od 11.30-16.oo w huśtawce. Pojadła i znów zasnęła ale tym razem na niecałą godzinkę.
A z czym ten makaron ?

SAMBAdiJANEIRO

cześć Kochana

Gucia ja też się herbatką malinową rozgrzewam.
W nocy ma być ok 6-7 stopni ale weekend 30
Hmmm wolałabym tu zdjęć Malutkiej nie wklejać ani naszych z wakacji a widzę, że z klubu zostałam wymeldowana Co zresztą mnie nie dziwi bo nie zaglądałam tam rok ?
Widzę, widzę i to Ci się chwali

Klion po pierwsze macie kasę na co innego a po drugie zyskujecie zdrowie

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:30   #1960
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Katuniu decyzja jest taka, że zostajemy, nigdzie się nie wybieramy. Teraz mam umowę do 31.08 i od września mam nadal w tym przedszkolu pracować, tyle że idąc na urlop dziewczyny żegnały się ze mną tak jakbym miała tam już nie wracać - tak mnie życie nauczyło, że póki nie mam napisane czarno na białym to nie uwierze. Zobaczymy jak za rok będzie z moją pracą. Jeśli nie dostanę umowy, to wtedy taki krok i decyzję trzeba będzie podjąć, bo z wypłaty męża nie podołamy.

Katuniu będę robić z tego przepisu:
http://kulinarne.info/tagliatelle-z-...ietanowym.html

Martuś nie no jak o lodach mowa, to ja musowo zostaję choć po ostatnich w Silesii mam odrzut od lodów takie słodkie były, a ostrzegały mnie dziewczyny żeby nie brać bo mnie zasłodzi

dostałaś zaświadczenie o niekaralności...ja bym Ci nie dała
to dobrze ze nie wyjezdzacie
a z przespisu na pewno skorzystam

Cytat:
czesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak mi miło, że o mnie pamiętałyście !!!!
Myślałam, że dawno już o mnie zapomniałyście, więc się nawet nie odzywałam.
Dopiero bzyczka mi uświadomiła, że jednak ktoś jeszcze tu mnie wspomina !
Straaaaaaaaaaasznie się ucieszyłam.
Dobrze pamiętałyście, że miałam gdzieś daleko jechac... ano pojechałam... w 2 msc ciąży na drugi koniec świata, spędzając cudowne 3 tygodnie w tajlandii.
Wówczas byłam wściekła, że zostanę mamą a teraz świata poza Gabrysią nie widzę, która urodziła się 27.05.br
Jak wiecie, mieszkam u małza w Krakowie, za czestochowa niestety nadal okropnie tęsknie, ale cóz zrobić.. pozostają mi tylko weekendowe wizyty u rodziców.
Z pracy tutaj jestem meeeega niezadowolona, ze wgzl na przełożonych ale póki co nie zmieniam pracy
Super tu do Was wpaść i zobaczyć znajome nicki, fajnie, że niektóre z Was nie zmieniły avatarków Miło widzieć "znajome twarze"
Nie dam rady nadrobić pół roku albo i więcej zaległości ........... Mam nadzieję, że wszystko u Was dobrze ??
jeeeee czesc!!
jak fajnie ze zajrzalas-odzywac mi sie tu czesciej!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:32   #1961
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

mam dziurkacze Kupiłam te większe, choć mi się marzą jeszcze większe ale taki w biedronie nie ma. Mam te z uśmiechem i motylkiem i takie z różą.Czyli 2 opakowania. Więcej nie kupuję, bo czaję się na większe Moja koleżanka takie miała (z tej samej serii). Może na all znajdę.

aniaaa84 ja rok temu te pieczątki sobie kupiłam, są super. Baaardzo mi sie przydały.

Ktosiu ja kocham takie rzeczy. Jutro idę z meżem wybierac dla niego zeszyty na studia

india dokładnie, ważne , ze mąż sie będzie realizował. Nie każdemu juz po założeniu rodziny chce się iść na studia Więc trzeba wspierać.

ja w tym miesiącu szalałam z alkoholem (nad morzem) ale w ciąży na 99 % nie jestem.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:39   #1962
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
I jeszcze mam takie ogłoszenie do dziewczyn-nauczycielek przedszkola - kocham Was za tą Waszą fascynację dziurkaczami, obrazkami itp Przy Was z moim zamiłowaniem do kolorowych długopisów i nożyczek z falbankami nie czuję się samotna
ktosia ja wiem to straszne, że tak się rozwodzimy na temat tych dziurkaczy, ale cóż zrobić każdy ma jakiegoś bzika

Cytat:
mam dziurkacze Kupiłam te większe, choć mi się marzą jeszcze większe ale taki w biedronie nie ma. Mam te z uśmiechem i motylkiem i takie z różą.Czyli 2 opakowania. Więcej nie kupuję, bo czaję się na większe Moja koleżanka takie miała (z tej samej serii). Może na all znajdę.
u mnie takie wielkie kosztują 10 zł, ale fajne są nie powiem
Stary 2011-08-10, 20:39   #1963
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
To prawda
Marcelinka zazwyczaj też się budzi raz na jedzonko, ale od 2 dni nie. Fajni gdyby tak już jej zostało
to oby wam zostało
Julcia miała 6 tyg jak przesypiała noce
a teraz chodzi spać o 20:30-21:00 i wstaje o 8:30-9:30

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

trzymam kciuki za szybkie wyleczenie
dzięki )

Cytat:

strippi; no właśnie miałam napisać to samo co Madzialenka, może ma zatkany kanalik ?? A robiłaś wymaz z oczka aby dobrać odpowiedni antybiotyk? Masuj jej ten kanalik, to powinno pomóc. Jakie dostałaś kropelki ?
no właśnie mam zalecenie masować
nie robiłam wymazu z oczka
a krople podam jutro, bo czekam na antybiotyk
Stary 2011-08-10, 20:41   #1964
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

aniaaa84 ja rok temu te pieczątki sobie kupiłam, są super. Baaardzo mi sie przydały.

Ktosiu ja kocham takie rzeczy. Jutro idę z meżem wybierac dla niego zeszyty na studia

india dokładnie, ważne , ze mąż sie będzie realizował. Nie każdemu juz po założeniu rodziny chce się iść na studia Więc trzeba wspierać.

ja w tym miesiącu szalałam z alkoholem (nad morzem) ale w ciąży na 99 % nie jestem.
jak ja kocham wybieranie zeszytow zawsze przed kazdym rokiem szkolnym moglam godzinami sterczec w papierniczym i wybierac :P
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:42   #1965
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

duże dziurkacze widziałam w empiku

co do alkoholu kiedy dziecko zaczyna już być związane z matką od razu od zagnieżdżenia czy jak?od razu wtedy już łączy się z krwią?

czy ktoś widział w sklepie taki wynalazek?? http://allegro.pl/nawadnianie-kropel...735920342.html bo w CASTORAMIE patrzył sprzedawca na mnie jak na idiotkę jakbym o ufo pytała

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2011-08-10 o 20:44
Stary 2011-08-10, 20:46   #1966
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja kocham wybieranie zeszytow zawsze przed kazdym rokiem szkolnym moglam godzinami sterczec w papierniczym i wybierac :P
ja też więc już usiedzieć nie mogę na samą myśl. Mieliśmy dziś to zrobić, ale mąż się spieszył na meczyk bo w TV leci .

Baja no właśnie to duże są super. Bo można fajnie do dekoracji wykorzystać w sali, te są za małe do tego.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Sliweńko u mnie nie ma empiku a co do nawadniaczy to ja widziałam w kilku sklepach już takie (ale nie identyczne, troszke sie wyglądem różniły, ale funkcja ta sama.

Stary 2011-08-10, 20:53   #1967
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
czy ktoś widział w sklepie taki wynalazek?? http://allegro.pl/nawadnianie-kropel...735920342.html bo w CASTORAMIE patrzył sprzedawca na mnie jak na idiotkę jakbym o ufo pytała
takie cuś nie, ale dawno dawno temu widziałam same sznureczki do podlewania kwiatów- coś w tym stylu co pokazałaś, ale prostszy mechanizm bo tylko sznurki włożone do doniczki i do naczynia z wodą. Ale to było z 10 lat temu
Stary 2011-08-10, 20:53   #1968
śliweńka
Zakorzenienie

w jakich?jakiś ogrodniczych?czy typu OBI, Leroy??

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-08-10, 20:54   #1969
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
I takie argumenty powinny trafić do ludzi, ja też mojemu Tż-etowi mówię ile przeepala, oczywiście ciut zawyżam
Cytat:
szkoda tylko, że to do palaczy rzadko przemawia
Moi odkładają w słoiczek niestety mniej niż by przepalili, ale zawsze to coś

Cytat:
oki doki wypytam jak wroci...
Czekam na odp.

Cytat:
też mam nożyczki falbankowe i zygzakowate i mazaków, długopisów całe pudełka zdecydowanie więcej niż jak byłam młodsza dziecinnieje na stare lata

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Twoje zakupy tez imponujace
sukienka z pretty girl- sama koszt chyba ok.50zł. ale była promocja, ze kupujac 2 rzeczy 3 za 1zł
Dzięki chyba muszę zrobić listę sklepów do odwiedzenia
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:54   #1970
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
takie cuś nie, ale dawno dawno temu widziałam same sznureczki do podlewania kwiatów- coś w tym stylu co pokazałaś, ale prostszy mechanizm bo tylko sznurki włożone do doniczki i do naczynia z wodą. Ale to było z 10 lat temu

że sznurki można użyć to wiem bo widziałam na necie ale właśnie myślałam że takie cudo gdzieś znajdę

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-08-10, 20:55   #1971
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Śliweńko chyba jeszcze w HOlandii nie pamiętam już.

Stary 2011-08-10, 20:55   #1972
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ja też więc już usiedzieć nie mogę na samą myśl. Mieliśmy dziś to zrobić, ale mąż się spieszył na meczyk bo w TV leci .

Baja no właśnie to duże są super. Bo można fajnie do dekoracji wykorzystać w sali, te są za małe do tego.
Polecam jeszcze te dziurkacze brzegowe i rogowe fajne do ozdobienia kartek np. okolicznościowych

Jakie pieczątki???
Stary 2011-08-10, 21:03   #1973
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana mazaki 2 stronie. Z jeden strony jest mazak a z drugiej pieczątka. Ja mam takie opakowanie z 12 sztukami.

Stary 2011-08-10, 21:12   #1974
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana mazaki 2 stronie. Z jeden strony jest mazak a z drugiej pieczątka. Ja mam takie opakowanie z 12 sztukami.
Jeszcze mi powiedz, że są w biedrze?

A do czego używałaś? pisałaś, ze bardzo Ci się przydały?

Mam jeden taki mazak... tata na targach był to mam różne próbki i całe komplety też chyba się zasypię tymi pisakami, mazakami i innymi
Stary 2011-08-10, 21:18   #1975
śliweńka
Zakorzenienie

będą rzeczy w sam raz dla dziecka madzialenka ja mam gdzieś nożyczki co robią wzorki

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-08-10, 21:20   #1976
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
będą rzeczy w sam raz dla dziecka madzialenka ja mam gdzieś nożyczki co robią wzorki
jak dla dziecka, jak dla dziecka Dla mnie

Ana tak, tak w biedrze są A jak kiedys w Billi kupiłam. Ja dzieciom stempelki za zachowanie nimi robiłam.

Stary 2011-08-10, 21:24   #1977
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
jak dla dziecka, jak dla dziecka Dla mnie

Ana tak, tak w biedrze są A jak kiedys w Billi kupiłam. Ja dzieciom stempelki za zachowanie nimi robiłam.
a jaka cena?
Stary 2011-08-10, 21:27   #1978
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
a jaka cena?
Nie pamiętam. Myślałam, że w gazetce są ale ich nie ma. Ja kiedyś za 12 kolorów zapłaciłam ok 7 zł. w Billi (rok temu).

Stary 2011-08-10, 21:51   #1979
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
(...)Jak sie staraliśmy o dziecko, to też po owu zawsze uważałam z alkoholem, a w tym cyklu, w którym zaszłam w ciążę piłam potem piwo kilka razy, bo bylam pewna że w ciąży nie jestem. Na szczęście nie przyniosło to negatywnych skutków.
(...)
Ktosiu jak widać to były nieszkodliwe ilości alko

aaa i zabiłaś mnie tym swoim tekstem jesteś boska

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
(...)
ania84 trudna decyzja przed Wami

(...)
na mojego to nie działa
India decyzja na ten rok już podjęta, nie jedziemy ale stale zastanawiam się nad tym jak szybko uzbieralibyśmy kasę na spłatę kredytu, wtedy juz mogłabym żyć spokojnie i pracować za te glodowe pensje

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
to dobrze ze nie wyjezdzacie
a z przespisu na pewno skorzystam(...)
Tak tak zostaję z Wami
a tagliatelle wyszło palce lizać, także polecam

Cytat:

Gdybam nad tymi pieczątkami

Cytat:
Moi odkładają w słoiczek niestety mniej niż by przepalili, ale zawsze to coś (...)
Liczą się chęci
Stary 2011-08-10, 21:54   #1980
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Aniu no ja sobie chwalę Holandiię. Gydyby nie ona to nie uzbieralibyśmy tyle na wkład wlasny do kredytu i pewnie samochodu też byśmy nie mieli

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości