2011-09-08, 12:54
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29275164]
Bez gazu też może mdlić i rzygać [/QUOTE]
ech radosci porodowe doczekac sie nie moge 
Cytat:
Napisane przez Mravka
Ja sie obawiam abym w chwili kumulacji skurczowych nie zaczac klnac na czym swiat stoi...bo nie chcialabym aby moje dziecko wystawilo glowe,a pierwszym slowem jakie uslyszy bylo echo mojej łaciny 
|
juz sobie wyobrazam 
ale pewnie wiele kobiet klnie na czym swiat stoi podczas partych...
Cytat:
Napisane przez anagat
No i ja wiem , ze w Polsce też zdarzają się 'wypasione' szpitale, ale w Irlandii to jest standard. Dla każdego, w absolutnie każdym szpitalu.
Moja koleżanka pracuje w dużym szpitalu gdańskim na położnictwie i mówi, że nierzadko zdarza się ,że miejsca w kubikach nei mają i pacjentki na korytarzu rodzą, przy drzwiach do WC. To jest straszne.
|
o matko! Ty mnei nie strasz z tym korytarzem... Masakra jakas. Tego sie tez miedzy innymi boje ze bede rodzic w jakis okropnych warunkach i przechodzacy korytarzem ludzie beda mieli kino 
Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83
Witam
Ja dzis mam Usg prenatalne, tak sie ciesze, nie moge sie doczekac
|
zacisniete! 
Cytat:
Napisane przez lena_mi
Hej Dziewczyny-przyszłe Mamusie, można dołączyc do Was? 
|
witaj 
Cytat:
Napisane przez Dragusia88
w najgorszych snach bym nie pomyslala ze to spotka wlasnie mnie...nie mam dziecka, jest tylko pusty pecherzyk ktory przestal sie rozwijac 3 tyg temu. niema serduszka, nie ma glowki, raczek,nozek nic nie ma...pusty pecherzyk i pustka we mnie. nie wiem co mam ze soba zrobic, jest mi tak zle,ze nie da sie tego wyrazic slowami,a zarazem mam zal do tej siostry tż za te podle slowa ze moze byc cos nie tak....mozecie mnie wykreslic z listy
|
bidulko kochana tak mi przykro
to sie niestety zdarza ale nastepnym razem na pewno bedzie juz dobrze. trzymaj sie mocno.

|
|
|