Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-29, 14:56   #3345
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar XXXIII

Maja , niech pannica na drzewo się uda , daj sobie z nia spokój zachowanie szczeniackie i niepoważne , dobre u 14-latki ale nie dorosłej kobity
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Idę na wizooż
Ale nie straszę ich umyślnie , one sie boją niezależnie od mojego nastawienia , mimo przekonywania , że odkurzacz krzywdy nie zrobi

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

chcem pigłułę, a nie pie...ć się z tym tygodniami...
mam dwa stany albo deprecha i ryczę w autobusie/ulicy/wszędzie, albo niszczyć i mordować... to drugie opanowuję, puszkę po piwie na trawnik tylko wyrzuciłam....
poza tym jeść nie mogę, od piątku wmuszam raz dziennie coś małego i piwo czasem wieczorem.
wiem, że samo przejdzie, ale szkoda mi czasu i energii na szarpanie się z emocjami...
A weź sobie kup Buerlecytynę w tabletkach i pobierz dłuższy czas , a niezależnie od tego może psycholog by się zdał ?

Melduję , że deichmannowe buciki są nieprawdopodobnie wygodne i stabilne , wspaniale się w nich chodzi ino nie można dragonskim krokiem lecieć przez miasto , trzeba bardziej po kobiecemu drobniejszym kroczkiem , ale to pierwsze wyjście , jak sie przyzwyczaję , to pewnie dragoński krok automatycznie powróci

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora