Scent Bar XXXIII - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-29, 12:25   #3331
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXIII

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
I P. zostawiający na uaffkach to chyba też trochę podobny typ

Jej Majka uciekaj od tej dziewuchy, zerwij kontakty, bo ona jest z lekka rąbnięta, z lekkiego lekka
ale ja też nie jestem bez winy, zdaję sobie sprawę, bywalcy baru wiedzo, że mam ciężki i upierdliwy charakterek
Ale mam nadzieję, że umiem ocenić sytuację i dla bliskich znajomych staram się być lojalna i pomocna i jak ktoś mnie prosi o coś, co mogę zrobić bez większych trudów, to robię i nie wypominam potem ile razy i za co
Stary 2011-09-29, 12:29   #3332
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ale ja też nie jestem bez winy, zdaję sobie sprawę, bywalcy baru wiedzo, że mam ciężki i upierdliwy charakterek
Ale mam nadzieję, że umiem ocenić sytuację i dla bliskich znajomych staram się być lojalna i pomocna i jak ktoś mnie prosi o coś, co mogę zrobić bez większych trudów, to robię i nie wypominam potem ile razy i za co
No i właśnie o to chodzi

A bez winy nie jest nikt
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 12:35   #3333
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Gryx, smaruj usta Carmexem i wsiadaj w pociąg do Krakowa!

Gratuluję

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Tak w kwestii jaj jeszcze, dzisiaj w Tap Madl dziefszyny polazły do kurnika po jaja na poranną jajecznicę, no i ofkors wszystkie leżały wśród słomy czyściutkie, bez jednego piórka nawet, czy kawałka g...

Tzn. jaja leżały, nie dziefszyny, żeby była jasność
dobrze że wyjaśniłeś, ja zrozumiałam że dziefszyny

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
czyli lipa grałam w Kiełpinie ,
znaczy pieniądze nie pójdą na szczytne cele tylko fanaberie jakieś, ktoś se dom wybuduje i auto kupi reszte przebaluje, ale na zdrowie
i niech się udławi

mam nadzieję że jednak pójdą, przynajmniej część..

Cytat:
eeesuuu, jak ja nienawidze takich ludzi, co powie, że zrobi coś, za potem cie w doopie ma
Maju, ja Ci sie dziwię że po wcześniejszych doświadczeniach nadal ją o coś prosisz i myślisz że tym razem będzie ok.. każdy z Baru mógłby przecież kliknąć i podać Twój adres, nie jest to przecież żaden problem a ona Cię wyraźnie specjalnie olewa..

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
No bo mam za mało kotów kurde..... imion w głowie multum, pomysłów a koty ino dwa

Cytat:
Spoo to Ty, że tak powiem... masz pełny kajblik, glut, kulki....

musi pafnąć

Cytat:
Bo z jednej strony najpierw założyłam kulki A potem z drugiej dodałam jeszcze tego gluta, bo chciałam zobaczyć jak to se działa

yyy zdjęcia nie będą wstawiać...

---
dobra, pośmiałam się to teraz narzeknę.. na kuriera.. i sklep od stołu i krzeseł.. pamiętacie jak pisałam że sklep miał opóźnienie i miał wysłać w czwartek? no to wysyłka była dopiero w poniedziałek, oczywiście bez żadnej informacji.. kurier dzwonił we wtorek, a we wtroeek nie mogłam odebrać, ani w środę ani dziś też nie mogę bo w domu jestem dosłownie pół godziny i nie wiem dokładnie o której.. to ja mu na to że zadzwonię do centrali i się z nimi dogadam.. wczoraj sprawdzam przesyłkę w necie a tam status "odmowa odbioru przesyłki" no to dzwonię do centrali DHL a oni mi na to że już wróciła paczka do Rzeszowa.. ale pan w dziele interwencji powiedział że bez problemu mi ją zawrócą i że mogę zamówić dostawę na po 18 w piątek.. tia, jak to samo chciałam ustalić z panem kurierem to wciskał mi kit że tak się nie da na za parę dni i na po 18 i że po prostu przesyłka wróci do nadawcy.. no i jak DHL ma mieć dobrą opinię jak ludzie mają bezpośredni kontakt z kurierami którzy na wszystko leją
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 12:39   #3334
Maja102
Zakorzenienie

tulam Kamenę
Cytat:
No i właśnie o to chodzi

A bez winy nie jest nikt
bo to nie jest tak, że ja się poświęcam i robię wszystko dla wszystkich bez szemrania, a inni mnie wykorzystują i daję sobą manipulować jak mi zagrają
tzn. kiedyś tak się czułam, ale to było jak miałam 18-19 lat. Się z czasem nauczyłam odmawiać jak na coś nie mam ochoty, wyrażać swoje zdanie, mieć dystans do świata i ludzi (podszyty cynizmem ), wyrażać sowje złośliwe pesymistyczne zdanie, a nie udawać hurra-optymistkę we wszystkim, nie być już taką niedojdą ze wsi, zahukaną i łatwowierną Teraz oczekuję znajomości z wymianą w obie strony - daję, ale też i biorę, i to zaczęłam uznawać za normalne - jak czegoś chcesz, to wal od razu i mów co ci trzeba, a jak ja będę w potrzebie, to mi pomóż.
To mi mówią, że się strasznie zmieniłam na gorsze
Chyba, że jej chodziło o coś innego
No jestem wredna, upierdliwa, złośliwa, cyniczna, marudna i miewam wahania humorków Ale jak ktoś, kogo lubię poprosi o pomoc, to staram się zrobić co mogę i dla mnie osobiście to normalne, że w takich sytuacjach pomagam i nie wypominam ani nie chcę niczego w zamian.

dla mnei zawsze najważniejsze było, żeby móc na kimś polegać, a to że się różnimy charakterem albo upodobaniami, to normalne, kazdy może mieć swoje zdanie i zainteresowania.

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-09-29 o 12:58
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 12:47   #3335
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
dobra, pośmiałam się to teraz narzeknę.. na kuriera.. i sklep od stołu i krzeseł.. pamiętacie jak pisałam że sklep miał opóźnienie i miał wysłać w czwartek? no to wysyłka była dopiero w poniedziałek, oczywiście bez żadnej informacji.. kurier dzwonił we wtorek, a we wtroeek nie mogłam odebrać, ani w środę ani dziś też nie mogę bo w domu jestem dosłownie pół godziny i nie wiem dokładnie o której.. to ja mu na to że zadzwonię do centrali i się z nimi dogadam.. wczoraj sprawdzam przesyłkę w necie a tam status "odmowa odbioru przesyłki" no to dzwonię do centrali DHL a oni mi na to że już wróciła paczka do Rzeszowa.. ale pan w dziele interwencji powiedział że bez problemu mi ją zawrócą i że mogę zamówić dostawę na po 18 w piątek.. tia, jak to samo chciałam ustalić z panem kurierem to wciskał mi kit że tak się nie da na za parę dni i na po 18 i że po prostu przesyłka wróci do nadawcy.. no i jak DHL ma mieć dobrą opinię jak ludzie mają bezpośredni kontakt z kurierami którzy na wszystko leją

Cytat:
bo to nie jest tak, że ja się poświęcam i robię wszystko dla wszystkich bez szemrania, a inni mnie wykorzystują i daję sobą manipulować jak mi zagrają
No zmieniłaś się na gorsze, bo już nie zawsze tańczysz jak Ci zagrają i nie dajesz się wykorzystywać I dlatego jesteś już gorsza Ja chyba też się zmieniłam na gorsze

Wiesz jak zawsze komuś pomagasz a on Tobie nie i raz mu odmówisz to jesteś zła, bo zawsze pomagałaś, a teraz nie? Przyzwyczajenia trudno się wyzbyć
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 13:21   #3336
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
"a widujesz kogoś z klasy?"
bingo, podstawówka albo liceum!
ale dalej nie mogąc ustalić co, to wzbijając się na szczyty inteligencji, podaję koleżankę która chodziła do obu...
przyglądam się jeszcze chwilę, dodać prostą grzywkę, wydłużyć włosy i zsianowacieć je, +5 kilo, twarz odmłodzić z 15 lat ......
Iwona, nic się nie zmieniłaś!

uch..... tym razem się udało....

Świetnie napisane

Cytat:
niektórzy też nie potrafią odmawiać i biorą na siebie rzeczy których nie chcą robić licząc, że rozejdzie się po kościach...
ale też mają do tego prawo...
trzeba zawsze patrzeć na to co ktoś robi a nie mówi, to się często rozbiega.
dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane...
ale czepiać, się kogoś o to, że jest sobą, też nie można...
Drugi raz
Całkowicie się podpisuje

Cytat:
A i zapomniałam wczoraj napisać Kupiłam w końcu tzw gluta do kibla i oprócz tego zawieszkę z 4 kulkami (zawieszka super pasuje do mojego modelu muszli i wydaje mi się, że większość by pasowała - z np domestosa itp, tylko akurat ta co ostatnio kupiłam była jakaś lewa ) i jak na razie z obu jestem zadowolona Z glutem nic złego się nie dzieje
Piszesz, jakbyś biżuterię kupowała swojemu kibelkowi- naszyjnik z 4 kulkami

Maju- wg mnie znajdujesz sobie kogoś, kto Cię zawiedzie, osobę najmniej odpowiednią do znajomości po to, żeby potem móc złorzeczyć i dać upust negatywnym emocjom, ktore się w Tobie kłębią i dokopać sobie przy okazji ("głupia Maja") i reszcie świata ("jak ja nienawidzę takich ludzi").

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

Edytowane przez justynaneyman
Czas edycji: 2011-09-29 o 13:22
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 13:28   #3337
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
tulam Kamenę
dziękuję choć aż tak utulenia nie potrzebuję, to tylko gupi stół

Cytat:

dla mnei zawsze najważniejsze było, żeby móc na kimś polegać, a to że się różnimy charakterem albo upodobaniami, to normalne, kazdy może mieć swoje zdanie i zainteresowania.
Niby tak, ale wg mnie te same lub zbliżone upodobania są ważne, co to za przyjemność spędzać czas w warunkach których sie nie cierpi i sie męczyć.. chyba że nie chodzi nam o wspólne spędzanie czasu tylko na świadczeniu sobie nawzajem przysług, ale to już raczej nie przyjaźń ani koleżeństwo tylko zupełnie co innego..

Cytat:
mam nadzieję że jak już dowiozą to nie będzie to stół z powyłamywanymi nogami
Cytat:
Wiesz jak zawsze komuś pomagasz a on Tobie nie i raz mu odmówisz to jesteś zła, bo zawsze pomagałaś, a teraz nie? Przyzwyczajenia trudno się wyzbyć
o, słuszna uwaga

---
uświadomiłam sobie że wcześniej znikł mi cytat Skrb o lewarku biedna, widzieć takie coś....

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Piszesz, jakbyś biżuterię kupowała swojemu kibelkowi- naszyjnik z 4 kulkami

Cytat:
Maju- wg mnie znajdujesz sobie kogoś, kto Cię zawiedzie, osobę najmniej odpowiednią do znajomości po to, żeby potem móc złorzeczyć i dać upust negatywnym emocjom, ktore się w Tobie kłębią i dokopać sobie przy okazji ("głupia Maja") i reszcie świata ("jak ja nienawidzę takich ludzi").
o kurczę, rzeczywiście coś w tym jest...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-09-29, 13:33   #3338
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
nie znajduje sobie, tylko ta znajomość trwa już od kilkunastu lat i kiedyś naprawdę było super i cacy
A teraz jak kogoś poznaję, to się po prostu nie przejmuję ludźmi, z którymi się nie dogaduję
Cytat:
Niby tak, ale wg mnie te same lub zbliżone upodobania są ważne, co to za przyjemność spędzać czas w warunkach których sie nie cierpi i sie męczyć.. chyba że nie chodzi nam o wspólne spędzanie czasu tylko na świadczeniu sobie nawzajem przysług, ale to już raczej nie przyjaźń ani koleżeństwo tylko zupełnie co innego..
no oczywiście, że wspólne zainteresowania są ważne, przy bliskich relacjach, przyjaźniach itp. żeby się dogadywać i wspólnie spędzać czas...
Ale np. tu w barze siedzą ludzie co się lubią, o najróżniejszych upodobaniach (choćby muzycznych) i nikt nie napisze nie obchodzi mnie co lubisz, czym się interesujesz itp.

edit: Tym bardziej, że z tą koleżanką od zawsze dobrałyśmy się na zasadzie przeciwieństw, już w liceum z tego żartowałyśmy Mi nie przeszkadzało nigdy i nie przeszkadza, że słucha kompletnie innej muzyki, kupuje buty i ciuchy, których bym w życiu nie założyła, jeździ na imprezy żeby flirtować i podrywać, wybiera facetów, których bym kijem nie tkła itp, grunt, że się człowiek i tak potrafił dogadać
(edit2: no dopra, ja też kiedyś słuchałam techno i interesowały mnie kluby i dyskoteki, ale mi przeszło)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-09-29 o 13:50
Stary 2011-09-29, 13:33   #3339
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
podzielę się z Wami esem jaki dostałam od dida przed chwilą :
"Mamutku Oliwia dziś nie przychodzi, Peace&Love . Jor doter. "
słiiiiiiiit
rispekt
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Rejcz, mam teraz perfumeryjną fazę na T4T i Padparadschę. Chyba zmieniam się w Daff
hmmmmm no ja już nie i jeszcze nie - nie poznałam Padpy - bo już miałam nadmiar poznawania - T4T poleciałło było - niezłe ale odechciało misie

ja poznaję falami - coby zminimalizować ryzyko spodobnięcia się

aleście som nienormalne - tak wam powiem z temi imionami

dobra to zbieram sie nauczać - booooooooooooooooosze jak nie kceeeeeeee- czwartki to katorga - ja już kce być po

a i dzie sprawdzic małą Spoorcię?
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 13:41   #3340
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Aurelia piękne imię wymyśliłam że tak nazwę mego dida o ile jakiegoś będę miała i będzie dziefczynką
Popieram

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
A wiesz, że ta warszawska szóstka padła niemal pod moim blokiem? Ex-współlokatorka mówi: "Chodziło się do tesco po brokuły i ruskiego szampana zamiast w totka grać!"

Cytat:
Teraz oczekuję znajomości z wymianą w obie strony - daję, ale też i biorę, i to zaczęłam uznawać za normalne - jak czegoś chcesz, to wal od razu i mów co ci trzeba, a jak ja będę w potrzebie, to mi pomóż.
I to jest zdrowe. Dla obu stron.

Cytat:
no i jak DHL ma mieć dobrą opinię jak ludzie mają bezpośredni kontakt z kurierami którzy na wszystko leją

Cytat:
nie znajduje sobie, tylko ta znajomość trwa już od kilkunastu lat i kiedyś naprawdę było super i cacy
Tyle że teraz Ty się zmieniłaś, a podejście tej laski nie. Szkoda machnąć ręką na te kilkanaście lat, ale IMO nie ma sensu odgrzewać zepsutych kotletów, że się tak poetycko wyrażę

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2011-09-29 o 13:50
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 13:45   #3341
rachell111
Zakorzenienie

a ja sobie uświadomiłam ze chcę oldskulowy stół - i ze nie ma takich we sklepach - no niby mi niepoczebny teraz ale jak się na sklepach przymierzam do różnych (zasiadam) to mimo że ładne to nigdzie nie czuję się dobrze, przytulnie domowo i odpowiednio odjazdowo

ale to taka refleksja żeby zapomnieć o dzisiejszym anuczaniu

adieu
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 14:07   #3342
Maja102
Zakorzenienie

jeszcze mi laska marudzi, że nie mamy wspólnych tematów "bo Ty tylko o muzyce i perfumach potrafisz pisać!"
No to się pytam - to o czym innym chcesz? zarzuć jakiś temat. To nic nie odpisała.
No to próbuję "To może coś innego, o czym ostatnio dużo pisałam? Historia architektury? Biżuteria steampunk, nowe filmy, mitologia skandynawska, filozofia A.Camus, język fiński?
"No właśnie nie pasujemy do siebie"
Ale jak spytam co ją interesuje to nie powie

edit: "ja sobie znalazłam teraz nowe koleżanki, z którymi piszę o czym chcę i pojadę gdzie chcę!"
No to miej i nie zawracaj mi więcej głowy
Stary 2011-09-29, 14:15   #3343
skarbiatko
Zakorzenienie

Maja , ja jeszcze sie nie wypowiedziałam, to się wypowiem... a weź ją kopnij w rzyć i już .

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 14:21   #3344
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja , ja jeszcze sie nie wypowiedziałam, to się wypowiem... a weź ją kopnij w rzyć i już .
wspólna podstawówka, wspólne studia, wspólna praca, kopę lat wspólnych imprez... ciężko tak się odciąć

łoo, napisala mi "Kupisz mi suwak 85cm?"
No dopra, będę w mieście to kupię...

edit: a nie, to nie do mnie miało być, pomyliła numery a już myślałam, ze się pogodziła
No nic, idę do stodoły ziarka ładować. Koniec przynudzania o moich kuleżankach

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-09-29 o 14:23
Stary 2011-09-29, 14:56   #3345
Parabelka
Panaroja

Maja , niech pannica na drzewo się uda , daj sobie z nia spokój zachowanie szczeniackie i niepoważne , dobre u 14-latki ale nie dorosłej kobity
Cytat:
Idę na wizooż
Ale nie straszę ich umyślnie , one sie boją niezależnie od mojego nastawienia , mimo przekonywania , że odkurzacz krzywdy nie zrobi

Cytat:

chcem pigłułę, a nie pie...ć się z tym tygodniami...
mam dwa stany albo deprecha i ryczę w autobusie/ulicy/wszędzie, albo niszczyć i mordować... to drugie opanowuję, puszkę po piwie na trawnik tylko wyrzuciłam....
poza tym jeść nie mogę, od piątku wmuszam raz dziennie coś małego i piwo czasem wieczorem.
wiem, że samo przejdzie, ale szkoda mi czasu i energii na szarpanie się z emocjami...
A weź sobie kup Buerlecytynę w tabletkach i pobierz dłuższy czas , a niezależnie od tego może psycholog by się zdał ?

Melduję , że deichmannowe buciki są nieprawdopodobnie wygodne i stabilne , wspaniale się w nich chodzi ino nie można dragonskim krokiem lecieć przez miasto , trzeba bardziej po kobiecemu drobniejszym kroczkiem , ale to pierwsze wyjście , jak sie przyzwyczaję , to pewnie dragoński krok automatycznie powróci

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 15:16   #3346
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
A teraz jak kogoś poznaję, to się po prostu nie przejmuję ludźmi, z którymi się nie dogaduję

no oczywiście, że wspólne zainteresowania są ważne, przy bliskich relacjach, przyjaźniach itp. żeby się dogadywać i wspólnie spędzać czas...
Ale np. tu w barze siedzą ludzie co się lubią, o najróżniejszych upodobaniach (choćby muzycznych) i nikt nie napisze nie obchodzi mnie co lubisz, czym się interesujesz itp.

edit: Tym bardziej, że z tą koleżanką od zawsze dobrałyśmy się na zasadzie przeciwieństw, już w liceum z tego żartowałyśmy Mi nie przeszkadzało nigdy i nie przeszkadza, że słucha kompletnie innej muzyki, kupuje buty i ciuchy, których bym w życiu nie założyła, jeździ na imprezy żeby flirtować i podrywać, wybiera facetów, których bym kijem nie tkła itp, grunt, że się człowiek i tak potrafił dogadać
(edit2: no dopra, ja też kiedyś słuchałam techno i interesowały mnie kluby i dyskoteki, ale mi przeszło)
ad. pierwszy akapit i edit:
czy oby na pewno było tak super i cacy i nigdy Ci nic nie przeszkadzało? bo z tego co już nam tu nie jeden raz pisałaś wynika coś zupełnie przeciwnego..

ad. drugi akapit: no proszę Cię, ja bym nie porównywała SB i stosunków koleżeńskich z druga osobą w świecie realnym... w barze jak kogoś coś nie interesuje to po prostu nie czyta i nie klika w linki do zdjęć czy muzyki czy co tam się wkleja..

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
a ja sobie uświadomiłam ze chcę oldskulowy stół - i ze nie ma takich we sklepach - no niby mi niepoczebny teraz ale jak się na sklepach przymierzam do różnych (zasiadam) to mimo że ładne to nigdzie nie czuję się dobrze, przytulnie domowo i odpowiednio odjazdowo
o, a jaki to oldskulowy stół? tzn. w jakim stylu chciałabyś oldskulowy? trochę fajnych stołów jest na allegro, w kategorii antyki i sztuka --> meble, naprawdę można coś dla się upolować, oryginalnego a przy tym w znośnej cenie..

mi się podobają takie z ceramicznymi płytkami na blacie, kiedyś takie mini stoliczki z mozaiką były, żałuję że nie kupiłam, ale może uda mi sie podobne kiedyś ustrzelić

Cytat:

edit: a nie, to nie do mnie miało być, pomyliła numery a już myślałam, ze się pogodziła
Maja............. a gdyby to było do Ciebie to autentycznie byś jej ten suwak kupiła? żartujesz chyba......

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
A ja mam pytanie poza konkursowe Co to jest ten Tap/ Top/Tip Madl/Model/Modem ? Co oni/one chyba raczej tam robią? I co wygrywają? Zostanie profesjonalną modelką?
o, jesteś taką samą ignorantką w tej dziedzinie jak ja

przyznam sie Wam do czegoś - jak pierwszy raz była mowa o tym programie to ja na serio myślałam że tytuł jest Tap Madl bo widziałam to tylko napisane w barze i na fejsie.. i fogle nie wiedziałam co to znaczy

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2011-09-29 o 15:18
Stary 2011-09-29, 15:29   #3347
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
ad. pierwszy akapit i edit:
czy oby na pewno było tak super i cacy i nigdy Ci nic nie przeszkadzało? bo z tego co już nam tu nie jeden raz pisałaś wynika coś zupełnie przeciwnego..
no i było fajnie przez jakies 10 lat
to w ostatnich 2-3 się dopiero psuć zaczęło
Cytat:
Maja............. a gdyby to było do Ciebie to autentycznie byś jej ten suwak kupiła? żartujesz chyba......
myslałam, że zakopuje topór wojenny i chce, żeby dla niej też coś zrobić
nawet jej odpisałam, że ok
Aposzło to, że jak mi w ostatnich 2 latach pisała, że chce jej się na dyskotekę jechać, to mi się nie chciało. I to ją tak strasznie boli. Ze 3 razy się zmusiłam mimo braku chęci i byla kicha, to dałam spokój z jeżdżeniem. Zaproponowałam jakiś koncert, to ona nie chciała. pojechała raz bez przymuszania na clostera i się burmuszyła cały występ.
A jak wcześniej ona nie chciała ze mną jeździć, jak prosiłam, błagałam, bo usychałam bez imprezy siedząc sama w domu na wsi, to "nie chce mi się, ja do faceta jadę! w Łodzi są lepsze imprezy niż na tej wsi" I to było cacy
To się przez tamte 3 lata odzwyczaiłam od dyskotek, zaczęłam metalu słuchać sama w domu i już nie wróciłam do starych upodobań.
edit: zanudzam Was, c'nie?

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-09-29 o 15:48
Stary 2011-09-29, 15:52   #3348
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
no i było fajnie przez jakies 10 lat
to w ostatnich 2-3 się dopiero psuć zaczęło
Oj, kiedy chyba właśnie nie było fajnie.. dopiero co pisałaś o tym że zawsze Ty dla niej coś robiłaś a ona dla Ciebie nie, że na studiach pisałaś za nią prace i dawałaś ściągać, że jak ona do chłopaka jeździła (nie w ostatnich dwóch latach tylko wcześniej) to sie na Twoje potrzeby wypinała mimo błagań, itd. itp.... A Ty nadal twierdzisz że to było fajnie? To jak to jest niefajnie wg Ciebie? Ględzenie po pijanemu że jest się najlepsiejszą psiapsiółą nic nie znaczy....
Cytat:
myslałam, że zakopuje topór wojenny i chce, żeby dla niej też coś zrobić
acha, i to ma być zakopanie topora wojennego? ja bym mogła tak nazwać przeprosiny za olewactwo a nie prośbę o przysługę

Dobra, już nic nie mówię, życzę Ci udanego odcięcia się od dziewczyny, bo życzyć żeby się zmieniła nie ma po co....

i pamiętaj - bez względu na to co masz zakorzenione gdzieś tam w podświadomości - bez niej nie będziesz sama i nie jest Ci ona do szczęścia potrzebna

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-09-29, 16:02   #3349
ElizaSch
Raczkowanie

powodzenia!
ElizaSch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 16:02   #3350
Pin up girl
Zakorzenienie

Macham znad talerza po tostach

Zbiorowe przytulasy dla Skrb, Kameny i Mai i

Dziś pierwszy raz w życiu omlety robiłam, udały się
I chyba mi się gust perfumowy zmienił...

A, i Skrb mi się śnił i cały SB, że jechałyśmy do Skrb i zabrała wszystkich do centrum handlowego w Lublinie i się tam bawiłyśmy w chowanego

W drugim była Rachell, miałyśmy translatorium z angielskiego, na którym przepisywałyśmy książkę czytaną przez lektora i radziła, żeby rysować przy literach owadzie odnóża, żeby nikt nie mógł ściągnąć

Edytowane przez Pin up girl
Czas edycji: 2011-09-29 o 16:07
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 16:11   #3351
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, kiedy chyba właśnie nie było fajnie.. dopiero co pisałaś o tym że zawsze Ty dla niej coś robiłaś a ona dla Ciebie nie, że na studiach pisałaś za nią prace i dawałaś ściągać, że jak ona do chłopaka jeździła (nie w ostatnich dwóch latach tylko wcześniej) to sie na Twoje potrzeby wypinała mimo błagań, itd. itp.... A Ty nadal twierdzisz że to było fajnie? To jak to jest niefajnie wg Ciebie? Ględzenie po pijanemu że jest się najlepsiejszą psiapsiółą nic nie znaczy....

może i masz rację
mi to wtedy wystarczało
Cytat:
acha, i to ma być zakopanie topora wojennego? ja bym mogła tak nazwać przeprosiny za olewactwo a nie prośbę o przysługę
noo... myślałam, że to sprawdzanie, czy jednak coś zrobię
A jakbym odmówiła, to by było "widzisz? Ty ode mnie coś chcesz, a sama dla mnie nie zrobisz!"
(Wiem, po tylu latach z taką osobą mam może letko spaczone podejście )
Cytat:
Dobra, już nic nie mówię, życzę Ci udanego odcięcia się od dziewczyny, bo życzyć żeby się zmieniła nie ma po co.... i pamiętaj - bez względu na to co masz zakorzenione gdzieś tam w podświadomości - bez niej nie będziesz sama i nie jest Ci ona do szczęścia potrzebna
dzięki
jak trudno się odciąć, to Gryksiu wie
no powolutku, powolutku próbuję... już na CP pojechałąm bez niej i było mi przegenialnie w innym towarzystwie

A co do snów, to mi się ostatnio śniło, ze w mojej wiosce jakaś impreza/festyn się odbywał, coś z pogranicza fantasy bractw słowiańskich itp i pikny młody długopiór przyjechał... i poszlimy na łąkę się położyć i poleniuchować na słońcu. I jakoś tak się z tego leżenia do rękoczynów przeszło nagle... łomatulu jak szkoda było się obudzić

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-09-29 o 16:20
Stary 2011-09-29, 16:36   #3352
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:

Cytat:
ad. drugi akapit: no proszę Cię, ja bym nie porównywała SB i stosunków koleżeńskich z druga osobą w świecie realnym... w barze jak kogoś coś nie interesuje to po prostu nie czyta i nie klika w linki do zdjęć czy muzyki czy co tam się wkleja..
otóż to

poza tym nie rozumiem, co to w ogóle za "wymyślanie tematów" do rozmowy ze znajomymi... "a może porozmawiajmy o filozofii? a może o mitologii?" no błagam... do takich sztucznych rozmów, nerwowego szukania tematów na siłę można się uciekać w jakichś awaryjnych sytuacjach z obcymi ludźmi, a znajomi/koledzy/przyjaciele chyba mają to do siebie, że po prostu ma się z nimi o czym rozmawiać , ma się masę wspólnych tematów, wychodzi to zupełnie naturalnie i można gadać godzinami... a skoro wy nie macie, to widocznie niewiele was łączy i tyle.
jak spotykam się raz na jakiś czas z kumpelą z podstawówki/liceum, to przez parę godzin dzioby nam się obu nie zamykają i bynajmniej nie rozmawiamy o filozofii. poza tym nie rozumiem, po co jej w ogóle zarzucasz jakimiś ąę tematami, o których dobrze wiesz, że nie ma pojęcia

Cytat:
Raczej załamujesz...

Edytowane przez melkmeisje
Czas edycji: 2011-09-29 o 16:37
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 16:37   #3353
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

Wczoraj w przychodni była akcja policji - przyszła sobie jedna pani - nie nasza pacjentka - i pobiła lekarza bo odmówił jej żądaniu nie do spełnienia (ale nic nieprzyzwoitego , żeby sobie kto nie pomyślał ) , a potem rzuciła się na kierowniczkę i też ją chciała pobić . Przyjechali chłopcy w mundurach operacyjnych i musieli kobitę siłą wywlekać z budynku . Nie ma to jak komfortowa praca w służbie zdrowia
Cytat:
Ba prawo powinno być inne . 80% pracowników zostało osobiscie dotkniętych agresją ze strony pacjentów - niekoniecznie od razu pobicie , ale choćby przekleństwa i groźby - ale nie ma na to bata - jak się chce ,można wytoczyć sprawę z powództwa cywilnego więc agresywni sa praktycznie bezkarni .

Spokój i wyciszenie i odpoczynek na tych na Rp siem nie znam
Skąd ja to znam Odpukać mnie nikt nie pobił, ale koledzy ratownicy oberwali I nie podarowali, do sądu podali agresywnych pacjentów
Cytat:
A i zapomniałam wczoraj napisać Kupiłam w końcu tzw gluta do kibla i oprócz tego zawieszkę z 4 kulkami (zawieszka super pasuje do mojego modelu muszli i wydaje mi się, że większość by pasowała - z np domestosa itp, tylko akurat ta co ostatnio kupiłam była jakaś lewa ) i jak na razie z obu jestem zadowolona Z glutem nic złego się nie dzieje
A widzisz, ta z kulkami jest fajna, glut dla mnie nic nie robi,a po paru dniach robi się z tego smętna kupa o glutowatym kształcie

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 16:41   #3354
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość

Zbiorowe przytulasy dla Skrb, Kameny i Mai i

Dziś pierwszy raz w życiu omlety robiłam, udały się
I chyba mi się gust perfumowy zmienił...

A, i Skrb mi się śnił i cały SB, że jechałyśmy do Skrb i zabrała wszystkich do centrum handlowego w Lublinie i się tam bawiłyśmy w chowanego

W drugim była Rachell, miałyśmy translatorium z angielskiego, na którym przepisywałyśmy książkę czytaną przez lektora i radziła, żeby rysować przy literach owadzie odnóża, żeby nikt nie mógł ściągnąć
Fajny sen

Jak to gust Ci się zmienił co CI się spodobało

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 16:41   #3355
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A widzisz, ta z kulkami jest fajna, glut dla mnie nic nie robi,a po paru dniach robi się z tego smętna kupa o glutowatym kształcie
Fajnie to zdanie brzmi jak sie czyta bez kontekstu sanitarno-porcelanowego

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-09-29, 16:46   #3356
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez ElizaSch Pokaż wiadomość
powodzenia!
Dzieki

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
No A chciałam jeszcze dodać, że może się z tego zrobić smętny glut o kupowatym kształcie

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 16:54   #3357
gryx82
BAN stały

Macham znad talerza po sandwiczach i zimnej kawy

Maja, brak suf po prostu... i te jej esemesy, normalnie jakby pisane przez dwunastolatkę Ale ja ekspertem w "tych sprawach" nie jestem, mam swoje za uszami, więc się nie udzielam

Cytat:
No ja obecnie mam i gluta i kulki i mi pachnie, a wczoraj jak same kulki miałam to też pachniało, ale może dlatego że nowe?
To jeszcze kup magiczne pastylki do spłuczki, będziesz miała najbardziej wypasioną muszlę klozetową na całej dzielni (a kto wie, może i w całym mieście?)

Cytat:
A wiesz, że ta warszawska szóstka padła niemal pod moim blokiem? Ex-współlokatorka mówi: "Chodziło się do tesco po brokuły i ruskiego szampana zamiast w totka grać!"
To oznacza, że wielkie pieniądze są coraz bliżej Ciebie, bądź tylko cierpliwa i nie zachodź do Tesco

Cytat:
Tak nawiasem mówiąc, słuchałam sobie wczoraj mistrza Świetlickiego i nadal twierdzę, że w większości sytuacji w życiu są trzy opcje do wyboru: Umrzeć, wyjechać, nie zareagować?
Cytat:
Coś w tym jest, nie da się ukryć

Cytat:
podzielę się z Wami esem jaki dostałam od dida przed chwilą :
"Mamutku Oliwia dziś nie przychodzi, Peace&Love . Jor doter. "
Słiiit

Cytat:
Paczta no, mój adwokat się odezwał, dobre sobie! Sam to chciałem napisać, a więc: I P. zostawiający na uaffkach to chyba też trochę podobny typ

Cytat:
dobrze że wyjaśniłeś, ja zrozumiałam że dziefszyny

Cytat:
dobra, pośmiałam się to teraz narzeknę.. na kuriera..

Cytat:
...
No widzisz, sama przyznajesz, że zmieniłaś się na gorsze, więc się nie dziwię koleżance

Cytat:

Cytat:
Ale nie straszę ich umyślnie , one sie boją niezależnie od mojego nastawienia , mimo przekonywania , że odkurzacz krzywdy nie zrobi
Za późno Spodziewaj się na dniach wizyty bojówki Wizoożu, Zielonych i Animalsów (czekamy teraz tylko na wywiad środowiskowy, dzisiaj powinien już wpłynąć)

No przecież wiem, że nie specjalnie, bez przesady Pani Doktor

Cytat:
Napisane przez ElizaSch Pokaż wiadomość
powodzenia!

---

Nie cierpię dużych miast, tłoku, autobusów i uczelni wyższych
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 17:04   #3358
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
jak spotykam się raz na jakiś czas z kumpelą z podstawówki/liceum, to przez parę godzin dzioby nam się obu nie zamykają i bynajmniej nie rozmawiamy o filozofii. poza tym nie rozumiem, po co jej w ogóle zarzucasz jakimiś ąę tematami, o których dobrze wiesz, że nie ma pojęcia
bo mnie wkułfiła i mnie poniosło
zarzuca mi, że nie umiem o niczym innym gadać. I to osoba, która sama ma niewiele do powiedzenia poza ciuchami, dyskotekami, techno i podrywaniem facetów

Nie mogę z Was o tych glutach

Cytat:
No widzisz, sama przyznajesz, że zmieniłaś się na gorsze, więc się nie dziwię koleżance

Cytat:
Nie cierpię dużych miast, tłoku, autobusów i uczelni wyższych

czymam żebyś skończył jak najszybciej
a co to za wielkie mniasto z uczelnią?
Stary 2011-09-29, 17:09   #3359
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Trzeba Mai kuleżankę zeswatać z gryxowym P. i po sprawie.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-29, 17:10   #3360
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Moja to typ potrzebujący brzydsiejszej i grubsiejszej kuleżanki żeby błyszczeć na jej tle. A tu lipa bo się w międzyczasie wylaszczyłam, na dodatek mam chuopa, chate, prace i dida a ona dopiero ledwo co znalazła robotę

Cytat:

Cytat:
poza tym nie rozumiem, co to w ogóle za "wymyślanie tematów" do rozmowy ze znajomymi... "a może porozmawiajmy o filozofii? a może o mitologii?" no błagam... do takich sztucznych rozmów, nerwowego szukania tematów na siłę można się uciekać w jakichś awaryjnych sytuacjach z obcymi ludźmi, a znajomi/koledzy/przyjaciele chyba mają to do siebie, że po prostu ma się z nimi o czym rozmawiać , ma się masę wspólnych tematów, wychodzi to zupełnie naturalnie i można gadać godzinami... a skoro wy nie macie, to widocznie niewiele was łączy i tyle.
Ano, ja z kuleżankami na żywo pitolę o jakiś pierdołach i żadne zainteresownia nas nie łączą. No z jedną książki fantasy.

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Kopę lat

Cytat:
Nie To ta co na nią faceci lecą i nawet jakiś długopiór onegdaj?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości