|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
pojawiam się i znikam... i znikam... znów problemy z siecią ![]() Może jednak modem, bo przełożyłam kable i dzisiaj rano znów działa ![]() Się wkurffiłam na kuleżankę, bo ze 2 tyg. temu wysłałam jej maila z prośbą o kupno modemu na all, bo konta nie mam jeszcze na fejsie gadałyśmy, "to weź mi ten zamów, ok? wolę kupić modem za 2 dychy i sprawdzić, czy aby na pewno to nie wina sprzętu, nim rozwiążę umowę" (bo jeśli to wina linii, to mi technicy nie chcą wymienić całego okablowania ), a ona "tak, tak! słusznie! też bym tak zrobiła! przypomnij mi jutro sms-em, to Ci wezmę"a przez następne parę dni pisała o pierdołach. Wczoraj mi cały dzień sieciunie wywaliło, to letko zniecierliwiona piszę, co ta przesyłka tak długo idzie, a ona, że nie zamówiła w ogóle to teraz mi ✂✂✂✂a mówisz? nie łaska było poinformować wcześniej jak jeszcze sieć miałam? ![]() edit: uffa, a dzisiaj na całym all nie ma takiego, jak potrzebuję zanim będzie taki jak mam, to może mnie znów wywalić eeesuuu, jak ja nienawidze takich ludzi, co powie, że zrobi coś, za potem cie w doopie ma
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-29 o 08:42 |
|
|
|
#3272 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie będziesz dawać rady to Cie zastąpię ![]() ![]() Cytat:
Co to jest ten Tap/ Top/Tip Madl/Model/Modem ? Co oni/one chyba raczej tam robią? I co wygrywają? Zostanie profesjonalną modelką? Ale nagrodą pocieszenia był tylko buziak, żadnej faki nie było w planach ![]() Cytat:
Cytat:
To jedyna moja naiwna wiara , w innych przypadkach nie jestem tak naiwna , ale w tym nadal tak A tylko dlatego, że to jest qpa kasy...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-29 o 09:17 |
||||
|
|
|
#3273 | ||
|
Zakorzenienie
|
uoch.... człowiek się trochę prześpi, a tu tyle naczaskajo.. że oczy bolo.....
A my tu mamy dziewczęcie z bardzo oryginalnym imieniem ![]() I jest jeszcze jedna, ale się ostatnio nie udziela.... Arlina a wicie... skoro tak o tych imionach... ja mam takie dziwne coś że lubię przeinaczać wszystko, to wicie nie i imiona też , i tako na mego kota na B, mówię Ernszt ![]() No bo mam za mało kotów kurde..... ![]() zimno mi w stópy... boshe.... muszę koneicznie kupić w tesku bambosze futerowe ![]() a fogle to
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektórzy wymagają ciągłego przypominania i domagania się o swoje. tylko zazwyczaj nie widzą, że dla kogoś to może być żenujące.... tak już mają i traktują to jako normę... ![]() nie trzeba tego brać do siebie ani za bardzo sie przejmować. kiedyś z kumplem zapracowanym miałam często konflikty na tym punkcie. bo coś obiecał dla mnie zrobić, a zapomniał, czy uznał, że skoro nie przypominam się, to nic ważnego albo sama sobie już poradziłam... aluzje i delikatne sugestie nie zawsze zaskakiwały, to nauczyłam się walić wprost, ale kulturalnie i bez żalu jeśli jednak nie da rady. ![]() czy ona jedyna ma konto na all? bo adres wysyłki można ustawić inny niż swój, nie musi być to nikt z okolicy. ![]() ja od paru miesięcy prawie na samym na gprsie w domu... ale wczoraj listonosz podrzucił modem do skrzynki i śmiga ale sobie zrobiłam dobrze za 22 zł
|
|
|
|
|
#3275 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
). Albo wybierasz nieodpowiednie osoby albo fajnych masz znajomych Ja zazwyczaj wolę robić sama coś, ale w przypadkach takich jak ten myślę, że chyba to nie problem, wysyłasz linka i od razu się klika przecie.. ![]() Następnym razem poproś mnie, kliknę Ci co chcesz i podam Twój adres do wysyłki, to żaden problem ![]() Cytat:
Cytat:
Łohoho
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też tak chcę ![]() ależ przecież wysyłałam jej sms-y z przypomnieniem, na fejsie pisałam... ![]() Cytat:
![]() A co do tej wysyłki, to ok, że dla kogoś z Was to nie problem Tylko dla mnie problem, bo jak oddać, kasę, jak przelewu bez sieci nie zrobię ![]() a jak modem nie zdziała i się linia rozieppie, to się zejdzie następne kilka tyg zanim oddam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-29 o 09:11 |
||
|
|
|
#3277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba dobrze myślisz ![]() ja tylko z doskoku podglądałam Cytat:
![]() ja nie mam pamięci do twarzy... nawet bardziej znanych aktorów często nie poznaję pokazanych w różnych konwencjach. teraz to się na początku tłumaczę "wybacz jak nie rozpoznam na ulicy twojego brata i się nie przywitam, tak już mam i czasem muszę się długo na kogoś napatrzeć żeby poznawać" ostatnio siedziałam w urzędzie, jakaś laska rozmawiała z koleżanką na korytarzu, trochę się patrzyłam na figurę, twarz, ciuchy... a ona zaraz podchodzi do mnie i "cześć B. co słychać, gdzie teraz mieszkasz?" ja "yyy... cześć... ..." odpowiadam na pytania niepewnie grzebiąc w pamięci czy ja ją znam, "a widujesz kogoś z klasy?" bingo, podstawówka albo liceum! ale dalej nie mogąc ustalić co, to wzbijając się na szczyty inteligencji, podaję koleżankę która chodziła do obu... przyglądam się jeszcze chwilę, dodać prostą grzywkę, wydłużyć włosy i zsianowacieć je, +5 kilo, twarz odmłodzić z 15 lat ...... Iwona, nic się nie zmieniłaś! uch..... tym razem się udało.... ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle ceny ciuchów na dzieci są ... duże
Wiem, że nie odkryłam nic nowego, ale qrcze np taka kurtka (podoba mi się kolor żeby tam razem nie była róziowa kurtka )http://allegro.pl/myszka-minnie-kurt...836400786.html No cena jest świetna ... , tylko za naszywkę z Myszką Minnie się płaci ... no ale w sumie ubranka na licencji, Myszka Miki musi zarabiać Chociaż nie !! Bez żadnych Myszek Miki, Księżniczek, Syrenek, Hello Kitów czy Barbie ![]() Więc qrde no Niby się to tłumaczy tym, że takie małe ubranie trudniej uszyć, ale czy aby tylko o to chodzi czy o zarabianie na rodzicach To samo z butami Bo jak wiadomo w przypadku takiego małego dziecka, które szybko rośnie, to taka kurtka czy buty są na jeden sezon
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-29 o 09:18 |
|
|
|
#3280 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kto śmiał grać we mnie? ![]() Rejcz, mam teraz perfumeryjną fazę na T4T i Padparadschę. Chyba zmieniam się w Daff
|
|
|
|
|
#3281 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jeżeli muoda nieco inaczej to rzeczywiście dobry gin by się zdał . No i może jednak organizm zaczyna mieć dość wariactw uprzednich , bo w końcu wszystko kiedyś wyłazi...Kurzowi i śmieciom robię kuku i koty straszem bo siem bojom ![]() Cytat:
![]() He he , wszystkie imiona popularne i częste w populacji dziecięcej obecnie , nie do zidentyfikowania ![]() Wczoraj w przychodni była akcja policji - przyszła sobie jedna pani - nie nasza pacjentka - i pobiła lekarza bo odmówił jej żądaniu nie do spełnienia (ale nic nieprzyzwoitego , żeby sobie kto nie pomyślał ) , a potem rzuciła się na kierowniczkę i też ją chciała pobić . Przyjechali chłopcy w mundurach operacyjnych i musieli kobitę siłą wywlekać z budynku . Nie ma to jak komfortowa praca w służbie zdrowia
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3282 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda gadać w ogóle Każdy z nas tutaj Ci chętnie pomoże Jak mnie wkokufia takie coś ![]() A co do oddania kasy, jak to będzie 20 czy 40 zł to każdy poczeka nie stresuj się , gorzej jak to zakup na 20 tysięcy no to będziemy musieli zrzutę zrobić, ale looz coś się wymyśli ![]() Że też nikt tych 50 mln nie wygrał, kupiłby Ci fabrykę modemów i przeniósł ją na Twoje podwórko ![]() Cytat:
Cytat:
). Przyznam szczerze, że wcześniej się nie spotkałam chyba z tym imieniem Zresztą z kilkoma, które znam z wizażu się nie spotkałam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-29 o 09:40 |
|||
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmień procedurę, a jeśli ty nie chcesz inaczej, to polegaj na kimś bardziej nastawionym na potrzeby innych. ona pewnie nie robi tego świadomie. komunikaty też trzeba umieć tak formułować, żeby były na równi zrozumiałe dla nadawcy i odbiorcy. inaczej powstają szumy i niejsności. no chyba, że to jest dla niej duży problem zrobić to od razu.... ![]() ludzie są różni i ich nie zmienisz obrażając się i idąc w zaparte, że ma być po twojemu. przelewy bez sieci w domu da się robić, uwierz
|
|
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oesu powinniście mieć ochroniarzy przy gabinetach albo chociaż ochraniacze
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak jesteśmy przy medycynie, to co jest dobre i bezpieczne na rozstrój nerwowy? na Rp, bo apteka już nie daje rady... ![]() właśnie spóźniam sie do gina... ustawili mnie na 10, a mówiłam, że muszę dojechać i najlepiej przed 12...
|
|
|
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może i niektórzy nie robią tego świadomie, ale są też tacy co świadomie zapominają lub olewają Ok rozumiem, może ktoś powiedzieć spoko zrobię to jutro, bo teraz siedzę na fejsie i nie mam czasu 2 minut, by to zrobić i looz
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba polować, a to wymaga czasu... licencyjny plecak udało mi się upolować za 45,90 w outlecie, w sklepie 20m dalej w promocji kosztował 89...
|
|
|
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Ty się nie wkurzaj tylko te co grał w Redzie szukaj, niech się kasą z Tobą dzieli za to ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też mają do tego prawo... trzeba zawsze patrzeć na to co ktoś robi a nie mówi, to się często rozbiega. dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane... ale czepiać, się kogoś o to, że jest sobą, też nie można... |
|
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To trzeba na kurs asertywności wysłać delikwenta
|
|
|
|
#3291 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
prawo powinno być inne . 80% pracowników zostało osobiscie dotkniętych agresją ze strony pacjentów - niekoniecznie od razu pobicie , ale choćby przekleństwa i groźby - ale nie ma na to bata - jak się chce ,można wytoczyć sprawę z powództwa cywilnego więc agresywni sa praktycznie bezkarni .Cytat:
na tych na Rp siem nie znam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3292 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nawet dwie ![]() Cytat:
Idę na wizooż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Macham znad kawy
|
|||||||
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas tak chłopaki się umawiali, że jeden drugiego czegoś tam nauczy przy kompie, chęci były, potrzeba też pilna, żeby jak najszybciej, a zgadać się nie mogli, bo obaj zabiegani... w końcu uczeń dzwoni pewnego pięknego popołudnia, jestem w pobliżu, jak masz czas to może wpadnę teraz, pokażesz mi jak to robić. ok, ale po drodzę kup jakąś małpkę (że niby najmniejszą pojemność), bo na kacu jestem i będzie przyjemniej się pracowało... no i kupił 0,7 ginu, bo podobno mniejszych nie było... urąbali się, ale zrobili co mieli zrobić ![]() trzeba być kreatywnym
|
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
No nie
Ja tylko do jakichś tam teatruff chodzę, czy jak to się tam nazywa ![]() Złapię go i potrzymam, żeby nie uciekł ![]() A która pierwsza dla Ciebie? ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Bo ona nie ma konta na fejsie
|
|
|
#3298 | ||
|
Zakorzenienie
|
no ale..... hmm a nie coś mi się tam międliw głowie...
no wiem, ale ja żem chyba coś wysyłała jakiś wspólny zakup i zapomniałam ![]() jestem starra i mam sklerozeu ![]() aa nie ma że pierwsza czy druga dla mnie , są dwie i dopsz, tylko ja żem nei pamiętała że dwie...
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
chcem pigłułę, a nie pie...ć się z tym tygodniami... mam dwa stany albo deprecha i ryczę w autobusie/ulicy/wszędzie, albo niszczyć i mordować... to drugie opanowuję, puszkę po piwie na trawnik tylko wyrzuciłam.... poza tym jeść nie mogę, od piątku wmuszam raz dziennie coś małego i piwo czasem wieczorem. wiem, że samo przejdzie, ale szkoda mi czasu i energii na szarpanie się z emocjami... |
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
A i zapomniałam wczoraj napisać
Kupiłam w końcu tzw gluta do kibla i oprócz tego zawieszkę z 4 kulkami (zawieszka super pasuje do mojego modelu muszli i wydaje mi się, że większość by pasowała - z np domestosa itp, tylko akurat ta co ostatnio kupiłam była jakaś lewa ) i jak na razie z obu jestem zadowolona
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

jeszcze na fejsie gadałyśmy, "to weź mi ten zamów, ok? wolę kupić modem za 2 dychy i sprawdzić, czy aby na pewno to nie wina sprzętu, nim rozwiążę umowę" (bo jeśli to wina linii, to mi technicy nie chcą wymienić całego okablowania

Bez żadnych Myszek Miki, Księżniczek, Syrenek, Hello Kitów czy Barbie 

Ja tylko do jakichś tam teatruff chodzę, czy jak to się tam nazywa