|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat
Dziękuję bardzo  Wygląda na to, że białek chyba jem za mało. Ale to akurat wczoraj, a tak to nie wiem. No nic, będę stawiać na wyczucie jedynie, a waga mi spada, więc chyba jest ok.
Właśnie... Nie mogę w to uwierzyć... Waga od poprzedniego piątku spadła o 2kg!!! Ważę 78,5kg! Doczekałam się siódemki na początku i to po prostu dla mnie niewiarygodne, że już, już teraz...
Ah, plago, te ceny właśnie są najgorsze  A tak chętnie kupiłabym czasem ciasteczka owsiane!!
|
brawo! A co do ciach- upiecz je 
Cytat:
Napisane przez Eldo_rado
|
boska jesteś dziewczynooooooooooo!
Cytat:
Napisane przez czwarta_plaga_egipska
Najlepsze nogi w sieci.
Wyglądasz oszałamiająco.
|
Lubi e to!
Cytat:
Napisane przez whisky79
Kochane moje,dlaczego nie korzystacie ze stronki http://www.ilewazy.pl/?Tam sa zdjecia porcji(garsc,szklanka,lyz ka-zelezy do wazonego produktu lub potrawy)i dla tej porcji podane zarowno kcal jak i ilosc bialka,tluszczy,wegli,itd .
U mnie dzis na sniadanie wjechal kawalek tortu z kawusiPo torta dzis rano moj TZ sie wymknal do sklepu i wszedl z zapalonymi na nim swieczkami spiewajac(tzn falszujac  )Happy Birthday.A ja,ze mam aktualnie PMS az sie ze wzruszenia poplakalam prawie.Na obiad chyba gdzies do restauracji pojdziemy.
A tu dla Was torcik  i moje zdjecie,pierwsze jako 32-latki
|
Ekstra! Tryliard lat Kochana!
Cytat:
Napisane przez Bottega
50g nie jest, jest akurat Chodziło mi bardziej o 30g Wychodzi tego mała garstka tylko, a przynajmniej dla mnie (w porównaniu z tym, ile kiedyś jadłam), to malutko.
Eldo, tak patrzę, że masz170cm, czyli jesteś trochę wyższa ode mnie Kurcze, naprawdę masz super budowę, ta talia boska w ogóle dziękitej budowie wyglądasz na taką malutką, drobniutką, a ja zawsze chciałam tak wyglądać Zazdroszczę 
|
I ja te z zazdroszczeeee
Cytat:
Napisane przez Scio
Ja mam dziś humor do  nie wiedzieć czemu. Głowa mnie boli, apetytu tez nia mam. Zjadałam rano krome z polędwicą, potem jajecznice z dwóch jaj i mała kromeczka chlebka, ryż z papryką, cebulą i serem.
Moj mąż właśnie smaży racuszki z jabłkami. Pewnie bedzie kusił.
Strippi
|
Trzymaj si e i jedz ładnie
Cytat:
Napisane przez katiennn
tyszka_ męski cel też jest dobry  czasem się zastanawiam, czy to nie bardziej motywuje niż "dla siebie"  ahaaa i też tak mi się wydaje, że rok 2012 to należy do mnie, do nas  hihi
|
Facet to najgorsza motywacja z możliwych bo rózne rzeczy się w związkach dzieją a potem po rozstaniu są problemy
Cytat:
Napisane przez mroowi
Z tarczycą nie mam problemów.
Jem różnorodnie, dużo warzyw i wody.
Ćwiczę co 2 dni po około 50 min. rowerek i orbitrek, czasem jakieś zajęcia…
Z NNKT jadam pestki dyni, sezam i oliwe z oliwek lub winogron
Na razie wdrażam się w diety i nie ważę pokarmów ale staram się jeść naprawdę mało kalorii
Dwa lata temu przy podobnej diecie schudłam 10 kg w 4 miesiące ale nie ćwiczyłam wtedy, a teraz ledwo 3 kg w dwa miesiące… we wrześniu ćwiczyłam częściej, nawet 5 X z tygodniu.
|
Widocznie coś źle robisz. Postaraj się piliczyć kalorie i raz czy dwa zważyć lub korzystać z tabel w sieci kilka dni by zobaczyć jak z tym jedzeniem jest
Cytat:
Napisane przez Bottega
f_ola, skąd ja to znam  mój TŻ ma 176cm, więc niedużo, a do tego praktycznie cały czas jest zmęczony pracą, więc ciutkę się garbi siłą rzeczy i wygląda na niższego niż jest. Jak założę szpile, to jesteśmy równi lub prawie równi i dziwnie się z tym czuję. Mój były miał 194cm, więc 26cm więcej ode mnie. Jak nie chodziłam w szpilkach, to opierał łokieć o moją głowę, patrzył się przed siebie i mówił, że mnie tam nie ma, gdzie ja jestem
|
Ja tam faceta od stycznia nie mam i mi dobrze w tym stanie Pomyliłaś mnie Botteguś( i wywołałaś wilka z lasu huehue)
Cytat:
Napisane przez KsiezniczkaNocy
Jeśli u mnie widać spadek pięciu kilogramów, w sensie ja widzę, rodzina widzi to u Ciebie NA PEWNO widać spadek dziesięciu kilogramów
A tak w ogóle to dzisiaj się zważyłam. Było 89,5kg
Mam nadzieję, że nadal będzie spadać <3
Dzisiaj zjadłam
I: Serek wiejski, 50g wędliny pieczonej, pomidor tutaj wrzucić węgle
II : Jabłko
III : Zupa z kapusty, fasola czerwona i przyprawy
IV : Biały ryż z pieczoną piersią kurczaka na ostro i buraczkami brązowy ryż
V : Jogurt bakomy jak już chcesz to wiesniak/homo i warzywka
Łącznie jest to 1250 kalorii.
Białko: 80,5grama
Węglowodany: 221grama
Tłuszcze: 26,95grama
A poza tym właśnie wróciłam z godzinnego spaceru z psem i planuję jeszcze z godzinkę rowerka, bo po co oglądać serial w bezruchu 
|
U mnei kiepsko. Mam rozregulowany tryb Rozpacz :/
S: musli z jogurtem +grejpfrut
IIŚ: kanapka z filetem z indyka, ogórkiem +2 łyżki homo
O: miseczka zupy wielowarzywnej
P: miseczka zupy wielowarzywnej+kawa lek gotowanej piersi
|