2011-11-07, 20:26
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowo-Czerwcowe 2012
Cytat:
Napisane przez liveinhope
Ja się wstrzymuję z większymi zakupami, bo jak się rozrosnę we wszystkie strony, to w nic nie wejdę.
Dziewczyny - z ciekawości, czy wam też cera wróciła do stanu z okresu dojrzewania? Ja mam pryszcze nawet na szyi 
|
u mnie zupełnie odwrotnie.. nie pamiętam żebym miała taką fajną cerę.. może miałam ze 2 pryszcze od początku ciąży, a to 12 tygodni.. wcześniej były dwa w ciągu tygodnia ;p i z tego chwalenia właśnie coś wymacałam na czole.. cóż ;p
Cytat:
Napisane przez Sylwka1988rr
witam wszystkie przyszle mamusie  rowniez jestem w ciazy obecnie 13 tydzien ciazy blizniaczej  termin na 13 maja 2012  brzusio juz mam dosc duzy  ogolnie czuje sie dobrze czy jest tutaj jakas podwojna mamusia?  
|
kurczę, gratuluję ja też troszku się spodziewałam, że będzie "double shot", ale jednak nie. Podwójne szczęście, gratuluję 
Cytat:
Napisane przez nedzia
hejo
ale macie fajnie ze macie tyle czasu ja to za pierona was nadrobić nie potrafię tak lecicie 
|
mam to samo.. na weekendzie lekko się zapuściłam.. i już nowe "twarze" i naście stron do przodu ;p ale chociaż pobieżnie staram się czytać
kapukat.. współczuję.. że takie masz nastroje a nie inne.. pewnie z czasem się to zmieni, oby jak najszybciej
ktoś pisał o legginsach z zary.. mam ubiegłosezonowe "zimowe" i owszem są dość ciepłe i ze świetnego materiału.. ale z ciążą nie mają nic wspólnego, założyłam je miesiąc temu do pracy i marzyłam tylko o tym żeby je zdjąć.. bardzo mnie uciskały.. z tym że to są takie hm.. wysokie biodrówki? No ale może pisałyście o jakimś innym modelu. Choć faktem jest, że Zara nie miała nigdy i chyba to się nie zmieniło ubrań prociążowych.
btw na maila wrzuciłam kilka ślubnych fotek 
No i witam wszystkie "nowe" mamy 
|
|
|