Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowo-Czerwcowe 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-07, 20:26   #3614
debesciara
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowo-Czerwcowe 2012

Cytat:
Napisane przez liveinhope Pokaż wiadomość
Ja się wstrzymuję z większymi zakupami, bo jak się rozrosnę we wszystkie strony, to w nic nie wejdę.

Dziewczyny - z ciekawości, czy wam też cera wróciła do stanu z okresu dojrzewania? Ja mam pryszcze nawet na szyi
u mnie zupełnie odwrotnie.. nie pamiętam żebym miała taką fajną cerę.. może miałam ze 2 pryszcze od początku ciąży, a to 12 tygodni.. wcześniej były dwa w ciągu tygodnia ;p i z tego chwalenia właśnie coś wymacałam na czole.. cóż ;p

Cytat:
Napisane przez Sylwka1988rr Pokaż wiadomość
witam wszystkie przyszle mamusie rowniez jestem w ciazy obecnie 13 tydzien ciazy blizniaczej termin na 13 maja 2012 brzusio juz mam dosc duzy ogolnie czuje sie dobrze czy jest tutaj jakas podwojna mamusia?
kurczę, gratuluję ja też troszku się spodziewałam, że będzie "double shot", ale jednak nie. Podwójne szczęście, gratuluję

Cytat:
Napisane przez nedzia Pokaż wiadomość
hejo
ale macie fajnie ze macie tyle czasu ja to za pierona was nadrobić nie potrafię tak lecicie
mam to samo.. na weekendzie lekko się zapuściłam.. i już nowe "twarze" i naście stron do przodu ;p ale chociaż pobieżnie staram się czytać

kapukat.. współczuję.. że takie masz nastroje a nie inne.. pewnie z czasem się to zmieni, oby jak najszybciej

ktoś pisał o legginsach z zary.. mam ubiegłosezonowe "zimowe" i owszem są dość ciepłe i ze świetnego materiału.. ale z ciążą nie mają nic wspólnego, założyłam je miesiąc temu do pracy i marzyłam tylko o tym żeby je zdjąć.. bardzo mnie uciskały.. z tym że to są takie hm.. wysokie biodrówki? No ale może pisałyście o jakimś innym modelu. Choć faktem jest, że Zara nie miała nigdy i chyba to się nie zmieniło ubrań prociążowych.

btw na maila wrzuciłam kilka ślubnych fotek

No i witam wszystkie "nowe" mamy
debesciara jest offline Zgłoś do moderatora