Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa! IX/X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-09, 08:34   #4985
mooonik
Zakorzenienie

Dot.: Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa

Dzień dobry!

my już nie śpimy od 7, córa stwierdziła, że skoro takie ładne słońce to szkoda czadu na spanie leży koło mnie z czkawką właśnie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Aaaaaaaa i mnie dopadł kryzys laktacyjny .
co się dzieje?
Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
Moonik-stary/nowy avek
tiaaa, powrót do staroci

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość

Mój wieczorami też marudzi, myślałam, że wszystkie dzieci wieczorkiem przed kąpielą marudzą .

moja nie

Dwa.
Marudzenie musi minąć, muszę w to wierzyć. Wózek chyba kupię nowy, są nawet po 299 zł jakieś w promocji. Używane też często w podobnej cenie.
A kącik do karmienia w sumie chyba nie jest nam potrzebny, bo Franek już je w miarę sprawnie, bez wyginania.
jejjjj

m się mieścimy w jednym pokoju, muszę jakoś oddzielić strefę dzienną, jadalną i nocną dlatego mam kącik karmieniowy

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
Maminki, ile dziecko powinno min. przybierać tygodniowo na wadze??Coś mi sie wydaje,że z Marcelem musze wybrać się do innego pediatry, Wasze dzieci tak ładnie przybieraja na wadze, a on nie może jakoś, a jest na mm
Kapka ja czytałam, że koło kg na miesiąc powinno dziecko przybrać

mówisz, że już Marcello pospał

Dziewczyny jak używacie wody morskiej? Tzn chodzi mi o to, jak wydmuchujecie nosek? Chciałam mojej zakropić nosek bo mi w nocy charczała ale nie wiem co potem zrobić

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora