Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-03, 05:51   #3232
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

dzień dobry
Ja też na nogach, zbieram się do pracy - mam nadzieję że jeszcze trochę siatki obejrzę
[QUOTE=wodaqua;30858943]
Aania, ja mam takie coś nie wiem od czego, czasem na górnej części kaltki i pleców pojawia, niewidoczna kasza - bezbarwna taka, tylko pod ręką czuć. Kiedyś pediatra widziała to (wówczas było właśnie czerwone) i powiedziała, że na pokarm uczulenie raczej, ale ja nic nowego nie jadłam, samo jakoś przeszło, czasem wraca w delikatnej postaci, ale teraz to ja wszystko jem bez ograniczeń, więc pewnie od żarcia u nas jest./QUOTE]
dzięki
Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Zapomniałam o najważniejszym!!

Domek dzisiaj zjadł ziemniaczka z dynią!

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Aniu a widzisz poprawę z dnia na dzień? Bo jeśli tak to ja bym nie szła do lekarza

dla Domka!
Poprawę widzę, najpierw były takie czerwone kropeczki, teraz już praktycznie zbladły, trochę je widać, więcej wyczuwalne jest pod palcami..

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
(a co nie tak z obiadami teściowej?)

Nie no...nic prawie ale składają się w większości z wcześniej wymienionych rzeczy, w dodatku zrobionych tak że wszystko smakuje tak samo...nawet marchewka z groszkiem, którą w domu uwielbiam
to w skrócie ale wredna jestem, dobrze że nie ma szans tego przeczytać

Biedny Kuba... oby szybko przeszło!
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Kurcz, nie wiem Może faktycznie ten Johnson, tyle się złego o nim czyta. A ja wyglądają te krostki? Białe czy czerwone i suche czy takie ropne (jak pryszcze)? Mają otoczki czy nie? Może razem dojdziemy co to

A jak się robi cacy, cacy?

teraz już bardziej suche, blade, ropne nie. Wyżej jeszcze dopisałam
jakoś na początku skojarzyłam z tym płynem, lekarz stwierdził że potówki, nie pasowało mi to ale nie będę lekarza stwierdzeń podważać, niech mu będzie...
Cacy cacy - głaskanie delikatnie rączką po buzi
(mój tak lubi robić jak mama wróci do domu )

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
aania - mnie jak wyskakuje uczulenie na cos to na rekach i brzuchu... takze to moze byc to.
dzięki
Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość

Jedna żaba spotyka drugą. Ta pierwsza mówi :wiesz, że w krzakach gwałcą??!! na co druga : a skąd wiesz ??
no jak skad?? wczoraj byłam, dzisiaj byłam i jutro też pójdę
niby znam, ale i tak
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Aha, a Pana Metkę któraś ma? Sprawdza się?
ja mam Super się sprawdza, jedna z ulubionych zabawek Adasia

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora