2011-12-03, 05:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
dzień dobry 
Ja też na nogach, zbieram się do pracy - mam nadzieję że jeszcze trochę siatki obejrzę [QUOTE=wodaqua;30858943]
Aania, ja mam takie coś nie wiem od czego, czasem na górnej części kaltki i pleców pojawia, niewidoczna kasza - bezbarwna taka, tylko pod ręką czuć. Kiedyś pediatra widziała to (wówczas było właśnie czerwone) i powiedziała, że na pokarm uczulenie raczej, ale ja nic nowego nie jadłam, samo jakoś przeszło, czasem wraca w delikatnej postaci, ale teraz to ja wszystko jem bez ograniczeń, więc pewnie od żarcia u nas jest./QUOTE]
dzięki 
Cytat:
Napisane przez Natka_
Zapomniałam o najważniejszym!!
Domek dzisiaj zjadł ziemniaczka z dynią! 
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------
Aniu a widzisz poprawę z dnia na dzień? Bo jeśli tak to ja bym nie szła do lekarza 
|
dla Domka!
Poprawę widzę, najpierw były takie czerwone kropeczki, teraz już praktycznie zbladły, trochę je widać, więcej wyczuwalne jest pod palcami..
Cytat:
Napisane przez iustyna1
 (a co nie tak z obiadami teściowej?)
|
Nie no...nic prawie ale składają się w większości z wcześniej wymienionych rzeczy, w dodatku zrobionych tak że wszystko smakuje tak samo...nawet marchewka z groszkiem, którą w domu uwielbiam
to w skrócie ale wredna jestem, dobrze że nie ma szans tego przeczytać
Biedny Kuba... oby szybko przeszło!
Cytat:
Napisane przez brumek
Kurcz, nie wiem  Może faktycznie ten Johnson, tyle się złego o nim czyta. A ja wyglądają te krostki? Białe czy czerwone i suche czy takie ropne (jak pryszcze)? Mają otoczki czy nie? Może razem dojdziemy co to
A jak się robi cacy, cacy? 
|
teraz już bardziej suche, blade, ropne nie. Wyżej jeszcze dopisałam 
jakoś na początku skojarzyłam z tym płynem, lekarz stwierdził że potówki, nie pasowało mi to ale nie będę lekarza stwierdzeń podważać, niech mu będzie...
Cacy cacy - głaskanie delikatnie rączką po buzi
(mój tak lubi robić jak mama wróci do domu )
Cytat:
Napisane przez meszsares
aania - mnie jak wyskakuje uczulenie na cos to na rekach i brzuchu... takze to moze byc to.
|
dzięki 
Cytat:
Napisane przez dziubek79
Jedna żaba spotyka drugą. Ta pierwsza mówi :wiesz, że w krzakach gwałcą??!! na co druga : a skąd wiesz ??
no jak skad?? wczoraj byłam, dzisiaj byłam i jutro też pójdę 
|
niby znam, ale i tak   
Cytat:
Napisane przez brumek
Aha, a Pana Metkę któraś ma? Sprawdza się?
|
ja mam Super się sprawdza, jedna z ulubionych zabawek Adasia
|
|