Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-07, 08:16   #478
00anulka00
Zadomowienie

Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

teraz to już mnie totalnie zaskoczyłaś... psu pozwoliłaś spać ze sobą od pierwszego dnia i z góry wiedziałaś, że będziesz mu na to pozwalać do końca jego życia, a z dzieckiem od zawsze wiedziałaś, że nie chcesz spać???
po pierwsze pies z nami nie śpi od pierwszego dnia kiedy z nami był!

po drugie założyłam że nie chce żeby dziecko spało ze mną w łózku.
po trzecie nie wiem co w tym dziwnego.
Dopisalabym cos jeszcze, ale tu nie będzie to zrozumiane, bo wychodzę tu na wyrodną matkę.

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a co do tego czy jest to wykonalne czy nie - no pewnie, że jest. noworodek sam z łóżeczka nie wylezie, więc jak go tam włożysz to będzie leżał, nawet jak będzie płakał, to w końcu ze zmęczenia zaśnie...
zakładasz, ze ja jako wyrodna matka odłoże dziecko do łózeczka, najlepiej jeszcze gdzies w innym pokoju, przyjde dopiero rano i będę sobie smacznie spała cala noc z psem.

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Widze, ze ostra dyskusja co do spania z dzieckiem ja Wam powiem tak... Sama na poczatku ciazy bylam zdania, ze nigdy dziecko nie bedzie spalo z nami w lozku itp zaciekle sie tego trzymalam... ale w chwili gdy zblizamy sie do rozwiazania, czlowiek czasami zmienia zdanie. Ciekawa jestem ile z Was, tych, ktore tak upieraja sie przy nie spaniu z dzieckiem, pozostanie w tym postanowieniu znajac zycie to zmeczenie i brak sil wezma gore
ciekawe
jak wątek bedzie jeszcze istniał i bede sie tu wypowiadać, to powiem jak bylo u mnie.

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Ja tez bym sie bala takiego noworodka zostawiac samego-a nie daj Boze jakby mu sie ulało i by sie zakrztusil-rozne sa przypadki.
nikt nie pisze, ze chce dziecko zostawić same!
00anulka00 jest offline Zgłoś do moderatora