2012-02-21, 09:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cześć i czołem! 
Cytat:
Napisane przez monika01011986
WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!!! WRÓCIŁA WASZA MONIA!!!!!!!!  
|
No super!!!! wreszcie mam towarzyszkę do nocnych rozmów sasasa bardzo się cieszymy, że do nas wróciłaś akurat niedługo otwarcie nowego wątku! 
U mnie śliczne słoneczko za oknem i 5 stopni na plusie oby już przyszła wiosna 
Cytat:
Napisane przez meeedzik
U mnie na wadze dziś równo 48  czyli jest dobrze  oby dalej tak mi się udawało trzymać tą wagę, to będzie super
|
super naprawdę podziwiam bo utrzymanie jest w gruncie rzeczy trudniejsze niż chudnięcie a czasem tak łatwo się zagalopować...
Cytat:
Napisane przez meeedzik
A w ogóle to chciałam Wam powiedzieć, że od kiedy robię brzuszki to mój brzuch zrobił się fajniejszy  skóra jest bardziej napięta i jędrna  chciałabym do wakacji mieć zarys mięśni na brzuszku 
|
widzisz, zasługa mojego tasaka do lata to Ty będzie miała kaloryferek jak będziesz tak zawzięcie ćwiczyć 
Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka
Aha i postanowilam ze jak dzisiaj wroce z pracy bede cwiczyc 
No ciekawe  hehehe
|
ciekawe? 
miłego dnia 
Cytat:
Napisane przez marikamb
Siema!!
Jejku dziewczyny jestem tak obłożnie chora,ze masakra... ale przynajmniej apetytu nie mam i nie będę się obżerać;p;p
Może macie jakiś pomysł na późną kolację?? Bo mi odchudzanie strasznie nie wychodzi przez pracę, bo wiecznie wracam po 22, czasem jem w pracy, ale nie zawsze np. wczoraj obiad jadłam o 14, a potem nic, bo już w pracy nie mogłam, to odgrzałam wieczorem pomidorową podłubałam tam troszkę kurczaczka i tak troszkę zjadłam... Dzisiaj 2 dzień Brazil Butt znowu  to tez wszystko przez te późne powroty, ale mam nadzieje,że tym razem wytrwam,muszę wytrwać... a poza tym zastanawiam się nad jakimś wspomagaczem do odchudzania, znacie coś dobrego??
Buzia 
|
Uła, wszystkie nam się tu rozkładają... powiem jeszcze raz: kup Colderex normalnie zaraz powiedzą, że jakąś reklamę tu robię mogłabym być niezłym przedstawicielem farmaceutycznym ale naprawdę, polecam nie tylko mi pomógł wiele razy 
A na kolację to może jajka na miękko? Serek wiejski z warzywami? Czy wolisz coś na ciepło? Jakaś czysta zupka nie będzie zła
A ja piję kawkę i zaraz będzie owsianeczka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|