Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-21, 09:37   #4906
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cześć i czołem!

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!!! WRÓCIŁA WASZA MONIA!!!!!!!!
No super!!!! wreszcie mam towarzyszkę do nocnych rozmów sasasa bardzo się cieszymy, że do nas wróciłaś akurat niedługo otwarcie nowego wątku!

U mnie śliczne słoneczko za oknem i 5 stopni na plusie oby już przyszła wiosna

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
U mnie na wadze dziś równo 48 czyli jest dobrze oby dalej tak mi się udawało trzymać tą wagę, to będzie super
super naprawdę podziwiam bo utrzymanie jest w gruncie rzeczy trudniejsze niż chudnięcie a czasem tak łatwo się zagalopować...

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A w ogóle to chciałam Wam powiedzieć, że od kiedy robię brzuszki to mój brzuch zrobił się fajniejszy skóra jest bardziej napięta i jędrna chciałabym do wakacji mieć zarys mięśni na brzuszku
widzisz, zasługa mojego tasaka do lata to Ty będzie miała kaloryferek jak będziesz tak zawzięcie ćwiczyć

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Aha i postanowilam ze jak dzisiaj wroce z pracy bede cwiczyc
No ciekawe hehehe
ciekawe?
miłego dnia

Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
Siema!!
Jejku dziewczyny jestem tak obłożnie chora,ze masakra... ale przynajmniej apetytu nie mam i nie będę się obżerać;p;p
Może macie jakiś pomysł na późną kolację?? Bo mi odchudzanie strasznie nie wychodzi przez pracę, bo wiecznie wracam po 22, czasem jem w pracy, ale nie zawsze np. wczoraj obiad jadłam o 14, a potem nic, bo już w pracy nie mogłam, to odgrzałam wieczorem pomidorową podłubałam tam troszkę kurczaczka i tak troszkę zjadłam... Dzisiaj 2 dzień Brazil Butt znowu to tez wszystko przez te późne powroty, ale mam nadzieje,że tym razem wytrwam,muszę wytrwać... a poza tym zastanawiam się nad jakimś wspomagaczem do odchudzania, znacie coś dobrego??
Buzia
Uła, wszystkie nam się tu rozkładają... powiem jeszcze raz: kup Colderex normalnie zaraz powiedzą, że jakąś reklamę tu robię mogłabym być niezłym przedstawicielem farmaceutycznym ale naprawdę, polecam nie tylko mi pomógł wiele razy

A na kolację to może jajka na miękko? Serek wiejski z warzywami? Czy wolisz coś na ciepło? Jakaś czysta zupka nie będzie zła

A ja piję kawkę i zaraz będzie owsianeczka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora