|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Ameli83 masz bardzo fajną wagę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kamilon no wielkie brawa Ci się należą ![]() ![]() ![]() ![]() Ooo tak, masz rację ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Tak ten człowiek ma coś nie tak z psychiką ale co się dziwić jak jest po 50 a dalej mieszka z mamą ...
![]() ![]() Zrobiłam 200 brzuszków ale hh sobie odpuściłam, po tym bieganiu normalnie taka wypompowana jestem ![]() I znów jestem głodna a przecież zjadłam 3 kanapki na kolację! Ale fajnie tak się obudzić i od razu do lodówki lecieć ![]() medzik sporo używasz tych kosmetyków, uważaj żeby Ci się łupież nie zrobił bo jak się używa dużo to może się pojawić, wiem po sobie ![]() ![]() ![]() ameli wbrew pozorom 4kg jest ciężko zrzucić, właśnie szybciej schudnie się jak ma się więcej dodatkowych kg ![]() ![]() A co do tych cukierków.. myślę że w Twojej głowie mogło zostać trochę tego myślenia z ED i dlatego teraz tak się nimi zajadasz. Nie jestem żadnym ekspertem ale tak mi to wygląda, piszesz przecież że zaraz potem są wyrzuty sumienia. A rozmawiasz z Tż i przyjaciółmi o tym jak się naprawdę czujesz, że nie jesteś naprawdę szczęśliwa? Spróbuj się przed kimś wygadać i to rozmową łatać tę pustkę a nie słodyczami, powodzenia ![]() kamilon no no ![]() ![]() ![]() ![]() Będę zdawała relacje, ale naprawdę nie wiem czy on poniesie jakieś konsekwencje bo zawsze dyrekcja stoi za nauczycielem.. Z nim już było tyle akcji i dalej go trzymają, mam nadzieję że teraz coś z tym zrobią bo taki człowiek nie powinien być nauczycielem.
#4893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() brawo za ćwiczenia ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zadomowienie
|
Ja nawet nie wiem ile on uczy z 20lat
![]()
#4895 |
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() Pierwszy dzień nowego semestru i jestem padnięta ![]() Ale byłam dzisiaj w Ikei i kupiłam sobie z koleżanką takie 2 stoliki po 20 zł szklanki 1.3 zł jedna i nakljeke na ścianę do naszego pokoju jestem bardzo zadowolona ![]() A i kupiłam dla Tż perfumy na walentynki w Rossmannie jeszcze przecena była ![]() ![]() Z dietą do niczego ![]() Ale jutro rano idę do Biedronki na zakupy potem na zajęcia i aerobik i już obiecuję poprawę ![]() Nie wiem już co odpisać bo oczy mi się kleją Do jutra ![]()
#4896 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Uwielbiam zakupy w Ikea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i kiedyś kupiłam takie szklanki wysokie po 1 zł sztuka ![]() ![]() ![]() a jakie perfumki? ![]() wracaj do diety ![]() ![]() śpij dobrze ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Rozeznanie
|
Heroine to chyba ten sam
![]() ![]() Od jutra będę grzeczna dobranoc ![]()
#4898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zakorzenienie
|
WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!!! WRÓCIŁA WASZA MONIA!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mąż już pojechał ![]() ![]() ![]() Poczekam do 7:40 i obudzę synka. Muszę go ubrać i wyszykować do przedszkola bo dziadek po niego o 8 przychodzi. A potem idę dalej spać!!! ![]() Muszę dziś przed 15stą do urzędu zanieść akty urodzenia dzieci bo im dowody osobiste wyrabiamy żeby mogły za granicę wyjechać. Potem odbiorę synka z przedszkola i zrobię zakupy w Biedronie. Także dzisiejszy dzień mam już zaplanowany ![]() ![]() Dobra uciekam bo tu zimno od okna znowu wieje :/ w ogóle to u mnie wczoraj tak sypał od rana do 11stej śnieg że świata przez okno nie widziałam!!! Dziś ponoć też zapowiadają opady śniegu mnie. No ale ponoć nie długo wiosna ![]() ![]() ![]() ![]() No to do później laseczki ![]() ![]() No i później postaram się Wam chociaż troszkę po odpisywać, przynajmniej na to co pisałyście bezpośrednio do mnie ![]() ![]() To pa ![]() ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-02-21 o 06:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() U mnie na wadze dziś równo 48 ![]() ![]() ![]() Monia kochana cieszę się, że wróciłaś ![]() ![]() ![]() Co do pogody to u mnie dziś od rana tak słońce daje, że aż mnie obudziło ![]() ![]() Murka ale ja nie używam tych wszystkich kosmetyków na raz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do nauczyciela to naprawdę chora sytuacja ![]() Sanderka cieszę się, że zakupy udane ![]() ![]() A w ogóle to chciałam Wam powiedzieć, że od kiedy robię brzuszki to mój brzuch zrobił się fajniejszy ![]() ![]() ![]()
#4901 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() U mnie na wadze dziś równo 48 ![]() ![]() ![]() Monia kochana cieszę się, że wróciłaś ![]() ![]() ![]() Co do pogody to u mnie dziś od rana tak słońce daje, że aż mnie obudziło ![]() ![]() Murka ale ja nie używam tych wszystkich kosmetyków na raz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do nauczyciela to naprawdę chora sytuacja ![]() Sanderka cieszę się, że zakupy udane ![]() ![]() A w ogóle to chciałam Wam powiedzieć, że od kiedy robię brzuszki to mój brzuch zrobił się fajniejszy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Post mi się zdublował :/ ![]()
![]() |
#4902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym go normalnie nagrala telefonem i gdzies wyslala do telewizji albo zglosila do jakies insytucji przeciez to sie w pale nie miesci! Tak ogolnie dopiero wstalam i nie mam czasu nawet Wam poodpisywac ![]() Monia ciesze sie ze juz jestes ![]() Aha i postanowilam ze jak dzisiaj wroce z pracy bede cwiczyc ![]() No ciekawe ![]() ![]() No nic uciekam! Caluje Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Raczkowanie
|
Siema!!
Jejku dziewczyny jestem tak obłożnie chora,ze masakra... ale przynajmniej apetytu nie mam i nie będę się obżerać;p;p Może macie jakiś pomysł na późną kolację?? Bo mi odchudzanie strasznie nie wychodzi przez pracę, bo wiecznie wracam po 22, czasem jem w pracy, ale nie zawsze np. wczoraj obiad jadłam o 14, a potem nic, bo już w pracy nie mogłam, to odgrzałam wieczorem pomidorową podłubałam tam troszkę kurczaczka i tak troszkę zjadłam... Dzisiaj 2 dzień Brazil Butt znowu ![]() Buzia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() Ja wstałam i byłam już w Biedronce i kuchnie posprzątałam ![]() Kupiłam sobie truskaweczki w Biedronce pycha ![]() Skończę oglądać Pierwszą Miłość i lecę na uczelnie a potem na aerobik z koleżanką ale się cieszę ![]() Monia super e jesteś ![]() Heroine no lekki ale w autobusie pełno ludzi a my jeszcze kupiłyśmy szklanki miałyśmy książki to trochę to ważyło ![]() W ogóle to dzisiaj spać nie mogłam nie wiem czemu chyba za gorąco było mi i teraz wietrzę ![]() Do później ![]()
#4905 |
Przyczajenie
|
No tak...w końcu zrozumiałam co to za ból,kiedy pół godziny człowiek się męczy próbując coś mądrego napisać,a potem jednym kliknięciem myszki wszystko się kasuje....
![]() Więc reasumując moje wcześniejsze wypociny ![]() ![]() Murka 04w zupełności się z Tobą zgadzam.Problem polega na tym,że mojemu Tż trudno moje rozterki zrozumieć. Często się zastanawia,dlaczego dziewczyny odmawiają sobie niektórych pyszności,wiedząc,że są one takie smaczne. Przecież "od jednej drożdżóweczki się nie przytyje...."Problem polega na tym,że ja na jednej drożdżówce bym się nie zatrzymała..... No nic,od jutra zaczyna się Wielki Post i ja zacznę Wielką Walkę ze swoimi słabościami ![]() ![]() Poza tym biorę się za ćwiczenia. Od miesięcy stoi u mnie w pokoju bieżnia,która już chyba zapomniała do czego powinna służyć,bo jak na razie świetnie się sprawuje w roli wieszaka na ubrania i torebki ![]() Więc dziewczynki....od jutro biorę się za siebie i za swoją galaretkę,która obficie pokrywa mój brzuch i pupę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem!
![]() No super!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie śliczne słoneczko za oknem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() miłego dnia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na kolację to może jajka na miękko? Serek wiejski z warzywami? Czy wolisz coś na ciepło? Jakaś czysta zupka nie będzie zła ![]() A ja piję kawkę i zaraz będzie owsianeczka ![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki z Ciebie pracuś od rana ![]() ![]() już Ci lepiej, że na aero śmigasz? ![]() Cytat:
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Rozeznanie
|
Heroine muszę na aero bo mam w ramach wf na uczelni 1.5 godziny a podobno dobry wycisk
![]()
#4909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
Marika ja też polecam Coldrex na przeziębienie
![]() ![]() A co do wspomagaczy to ja kiedyś brałam Thermo Speed Extreme i jak dla mnie jest dobry ![]() ![]() ![]() Heroine mieć kaloryfer to jest marzenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Twój tasaczek niezastąpiony ![]()
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Zakorzenienie
|
wstałam! i jestem
![]() dziś się nawet wyspałam co bardzo mnie dziwi ![]() Moja mama przyjdzie o 14:30 do synka a ja musze do miasta lecieć. Stwierdziłam, że nie dam rady Was nadrobić ale tak po części postaram się trochę po odpisywać Wam, także zaczynam! ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Też się cieszę że do Was wróciłam! Cholernie brakowało mi Was!! No i fajnie, że nie zaczęłyście nowego wątku beze mnie ![]() ![]() ![]() ![]() A u mnie śnieg pada!!! w sumie to śnieżyca jest a wichura taka, że głowy urywa!!! u mnie tylko 2 stopnie w plusie ale przy gruncie zawsze jest mniej o 2-3 stopnie. Ja mieszkam na 3 piętrze to tu zawsze jakoś cieplej, bo u teściów na parterze zawsze na termometrze mniej jest.
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
Heroine boję się tylko, że zgubią mnie te słodkości które podjadam
![]() ![]()
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2012-02-21 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja tez polecam Coldrex!!! Świetny jest!! wypij na noc saszetkę a rano będziesz jak nowo narodzona
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Super, że Tobie się waga utrzymuje ![]() ![]() Mi też Was bardzo brakowało ![]() ![]() ![]() U mnie od rana śnieżyca ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Ale teraz macie okazję aby właśnie powiedzieć wszystko co on wyrabia na lekcjach! Nie pozwólcie mu pracować dalej! Jakby cała wasza klasa się zjednoczyła i razem byście poszli do dyrektorki i powiedzieli że nie chcecie z tym człowiekiem mieć nic wspólnego i dlaczego to myślę, że by coś zrobili z nim w końcu. On nie powinien pracować z młodzieżą! Zboczeniec stary!! Napisz koniecznie co tam dzisiaj się działo w szkole ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja w sobotę byłam w McDonaldzie i wzięłam moją ukochaną tortille ale ledwo ją zjadłam!! była taka pikantna że prawie mi gardło wypaliło!!! Więcej jej nie kupie na pewno :P zreszta od 1 marca McDonald'sa i inne takie będę omijać szerokim łukiem ![]()
![]() |
#4915 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaa ja zgubiłam juz tyle kilogramów a te 4 ostatnie ciągle mnie prześladują i za żadne skarby nie mogę ich zrzucić... Może i za słabo sie starałam ale przyznam, że te ostatnie kilogramy najgorzej się zrzuca ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() Ja tez cierpiałam że z Wami popisać nie miałam kiedy ![]() ![]() Co do męża to masz Świętą rację! Zgadzam się co do słowa z Tobą! ![]() Mąż szybko przywykł do dobrego tam w Niemczech bo tam nikt mu nie biega po domu, nie krzyczy i może robic co mu się podoba ![]() ![]() Ale mimo wszystko chcemy spróbować i zamieszkać razem w Niemczech. Co do sesji to pójdę na nią ale dopiero po okresie czyli za 2 tygodnie bo teraz zacznę puchnąć i będę strasznie wyglądała! ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() Oczywiście nie dlatego, że masz wielki tyłek bo wiem że nie jest tak źle jak to opisujesz ![]() ![]() Ja mam to samo z moimi udami więc wiem co czujesz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4916 |
Przyczajenie
|
Nie wiem dlaczego moj post,który naspisałam,do tej pory się nie pojawił....Pojawiła się co prawdą jakaś wiadomość o akceptacji moderatorów....????Wcześn iej nic takiego mi się nie pojawiło...
![]() Wy na pewno wiecie o co chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
Ameli post się nie pojawił, bo dopiero zaczynasz przygodę z wizazem i pierwsze posty będą sprawdzane przez modów
![]() ![]() Monia a ten tekst, który napisała Eldo jest z filmu "Lejdis" ![]() ![]()
#4918 |
Zakorzenienie
|
Julia po sprawdzeniu paru pierwszych postów przez moderatorów, kolejne zaczną się już normalnie pojawiać
![]()
#4919 |
Zadomowienie
|
Hej no więc tak jak obiecałam napiszę co nowego
![]() Najpierw się dowiedzieliśmy że ten nauczyciel poszedł na zwolnienie lekarskie, nie wiemy do kiedy. Później dyrektorka kazała przyjść 3 osobom z naszej klasy żeby o nim porozmawiać. Tam był też wicedyrektor. I te 3 osoby powiedziały WSZYSTKO: jakimi tekstami rzucał, jak na matmie opowiadał historie z życia zamiast tłumaczyć, a jak już coś to kiedy mówiliśmy że nie wiemy o co chodzi to odpowiadał że to nasz problem i mamy się w domu tego nauczyć. Że miał napady furii i rzucał wtedy książkami i wskaźnikiem wymachiwał. Że grzebał dziewczynom w torebkach, plecakach tłumacząc się że chce wyjąć książkę np. Jak czytał smsy czyjeś na lekcjach. Ona była naprawdę w szoku, chyba nie wiedziała rzeczywiście o tym wszystkim. Zapisywała wszystko co mówiły te osoby. Za to dyrektor? Kpił sobie po prostu, z uśmieszkiem na twarzy mówił 'chyba nie chcecie mi wmówić że się go boicie?'. Ale co się dziwić oni się zawsze trzymali razem. No a tamtą dziewczynę przenieśli do innej klasy, bo ona jest taka pyskata i stwierdzili że nie jest bez winy. Ja tam jej nie lubię więc płakać nie będę ![]() Ale napisałam dużo, wybaczcie że tak dokładnie ale po prostu emocje jeszcze mną targają i nie umiałam ominąć nic ![]() monia super że już wróciłaś, bez Ciebie tu było jak w grobowcu! ![]() ![]() medzik a no to chyba że tak, wiesz napisałam bo ciężko się pozbyć tego cholerstwa ![]() ![]() Reszcie odpiszę później bo biorę się za chemię bo mam klasówkę a znając mnie to ze 3h mi zejdzie nauka ![]()
#4920 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.