Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wpływ znaku zodiaku a charakter człowieka... czy wierzycie w to?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-02-29, 17:41   #117
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Dot.: wpływ znaku zodiaku a charakter człowieka... czy wierzycie w to?

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
1. Ryby zwlekają, bo i tak wszytko w końcu się ułoży bez ich wysiłku.

2.Jeśli chodzi o mnie to nigdy sie nie mogć zdecydować co ubrać i na ostatnią chwilę zmieniam buty, albo kurtkę
1.

2. A już myślałam, że jesteś spod znaku Lwa Moja mama tak ma

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez amyleia87 Pokaż wiadomość
Hej witam wszystkie uczestniczki forów różnorakich chciałabym przedyskutować coś co siedzi w mojej głowie od zeszłego tygodnia.......... moja koleżanka ma znajomą, która udowodniła jej prawdziwość horoskopów. W jej poprzedniej pracy powiedziała jej dokładnie kogo nie będzie lubić... i to wszystko miało związek z jej znakiem zodiaku i z tym jaki znak ma ta druga osoba... kiedy rozmawiałyśmy zgadła mój znak zodiaku za 4 razem (może niezbyt imponująco) i później wyliczyła mi cechy mojego znaku zodiaku. Większość rzeczy się zgadzała... i najlepsze jest to, że zaczerpnęła tę wiedzę z obserwacji ludzi z identycznym znakiem zodiaku jak ja mam dlatego właśnie zaczęłam w to wierzyć, że to, kiedy się urodziliśmy ma jakiś związek z naszym charakterem jak wy uważacie? (mała prośba do moderatorki proszę zmienić tytuł na "wpływ znaku zodiaku na charakter człowieka")Czekam na wasze opinie pozdrawiam
Mam 24 lata (no, za 11 dni będę miała, a więc jeszcze 23 ) i przez 11 lat zaobserwowałam ogromny- wręcz całkowity wpływ znaku na mój charakter. Podobnie jak imię itd.

Wszystko wychodziło z czasem, bo mając 14 lat, nie wiedziałam, jaka będę w pracy, jaka będę w rodzinie (nadopiekuńcza itp- no, tego jeszcze nie wiem).

Od zawsze ( odkąd skończyłam roczek -było to wyraźne ) - mam ciągły związek ze zwierzętami i dziećmi, a to jedna z cech Ryb. Lubię też podróże, jestem niezdecydowana, interesuję się magią.

Wszystko się sprawdza.

Zdrowie, zachowanie, zawody itd- cechy pozytywne i negatywne.

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez o Kasia o Pokaż wiadomość
Ja w to nie wierzę, mimo, że mam trochę cech pasujących do opisu mojego znaku zodiaku. Ale uważam, że ilu ludzi, tyle charakterów i jakaś część wpasuje się w te opisy. Niemniej, czasami lubię poczytać horoskop dla zabawy i podoszukiwać się jego prawdziwości
Ale horoskop np. w gazecie dla jakiegoś znaku, a charakter znaku to 2 zupełnie inne sprawy.

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Mileva_ Pokaż wiadomość
Sam znak zodiaku - bzdura. Niby jak 1/12 ludzi miałaby mieć podobne cechy, bo urodzili się w tym samym miesiącu Natomiast horoskopy natalne - na podstawie daty, godziny i miejsca urodzenia - w tych już coś jest.
Ja kiedyś też w to nie wierzyłam, a Ty na ilu osobach sprawdzałaś zgodność?

Bo ja doszłam do wniosku, że nie można doszukiwać się prawdziwości na jednej lub 2 osobach, które zna się z widzenia lub tylko z pracy

Siadłam kiedyś, zrobiłam listę osób, które znam bardzo dobrze i większość cech znaku zgadzała się z charakterem danych osób (choć oczywiście nie wszyscy przyznają do cech negatywnych, ale jednak, jestem osobą obiektywną i mówię, kiedy ktoś jest skąpy, leniwy czy lubi kombinować ).
Nie wszystkie, bo np. nie wiem, jaki mój brat ma stosunek do pracy, bo jeszcze się uczy.

Porównanie zrobiłam na rodzicach, bracie, sąsiadach, kuzynce, kuzynie, koleżankach.

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość
Lubie Rybki,sa wrazliwe i spokojne ,zawsze sie z nimi dogatywalam,wielu moich przyjaciol jest spod tego znaku....
To ja
Ale 2 Ryby w związku to katastrofa

Edytowane przez Nimfa20
Czas edycji: 2012-02-29 o 17:39
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując