Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-08, 16:00   #2009
Milena001
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Jakie to jest cudne uczucie jak tak wszyscy mówią - Ale Ty schudłaś!!! Ja rok temu to przechodziłam w lutym ważyłam 70 kg a na święta w kwietniu 60 i było to bardzo widać więc każdemu gały wychodziły odwaliłam się jeszcze w białe spodnie i białe szpilki to już w ogóle szwagierki myślałam, że sobie palce z zazdrości pozjadają. Ale było bosko!!!!!! no i dalej tak mam oczywiście, bo one grube maciory są i wiem, że mi zazdroszczą bo to nawet ślepy i głupi by zauważył. Te ich teksty typu " ale ty na twarzy brzydko juz wyglądasz! policzki masz zapadnięte" albo "nie długo anoreksje będziesz miała" to mnie rozśmieszają na maksa
Jestem wczoraj nie miałam kiedy wejść trochę musiałam nadrobić zaległości z uczelni. Powoli staram się was nadrobić
Monia na pewno fajne uczucie już mi mówią że schudłam dużo No prawie 10 kg więc widać muszę sobie coś kupić na święta co będzie podkreślać moje nowe kształty
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora