Aneczka przy spisaniu umowy przedwstępnej my robiliśmy wpłatę, a w akcie notarialnym było uwzględnione że ma moc po przelaniu pieniędzy na konto tych co mieszkanie sprzedają.
Libra współczuję Tobie że teraz sama zostaniesz
I nie wiem jakby tu zacząć, ... Ja dzisiaj mam koszmarny dzień, dzień z horroru, co chwila ryczę. Pojechaliśmy z dziećmi do stadniny koni rowerami, żeby Eryk pojeździł koniem, i było źle zapięte siodło, i spadł centralnie na twarz

na szczęście prucz piachu w ustach nic mu nie było, ale postanowiliśmy wracać do domu, i w drodze powrotnej Eryk jak zwykle szalał na rowerze, wpadł w poślizg na piachu na lotnisku, i wyrrznął się w ułamku sekundy centralnie twarzą na beton

tz pojechał rowerem po auto, ja z dzieciakami zostałam. a Eryk nawet nie potrafił powiedzieć jak się nazywa, ani co się stało, czy gdzie jest

Osobna historia co było na izbie przyjęć w szpitalu, co ☠☠☠☠a jedna mi dokumenty każe wszystkie przedstawiać, a dziecko dalej leży na kozetce w poczekalni i krwawiącą buzią, opieprzyłam. Przysłali lekaża nosze. I młode został w szpitalu w tomografie wyszło że ma uszkodzenie kręgosłupa, drugi kręg mu się przesunął, twarz, to nawet nie opiszę jak wygląda, i rękę mają mu jeszcze prześwietlać bo nie może nią ruszać. Zęby ma na szczęście na swoim miejscu. Jeszcze czeka na szycie wargi od środka, i czyszczenie

Więc licze na dobre fluidy od was bo jestem w załamce, tak mi go szkoda

I teraz naprawdę poważnie się zastanawiam czy wogle kupować ten rowerek biegowy dla drugiego, lekarz powiedział że może nam młody podziękować za dobry kask, bo inaczej by mu czaszka pękła