Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-03-25, 16:10   #4938
nataszka25
Zakorzenienie

Dot.: Drżą rodzice, dziadkowie, sąsiadka, bo za chwilę BUNT DWULATKA! III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Aneczka przy spisaniu umowy przedwstępnej my robiliśmy wpłatę, a w akcie notarialnym było uwzględnione że ma moc po przelaniu pieniędzy na konto tych co mieszkanie sprzedają.

Libra współczuję Tobie że teraz sama zostaniesz

I nie wiem jakby tu zacząć, ... Ja dzisiaj mam koszmarny dzień, dzień z horroru, co chwila ryczę. Pojechaliśmy z dziećmi do stadniny koni rowerami, żeby Eryk pojeździł koniem, i było źle zapięte siodło, i spadł centralnie na twarz na szczęście prucz piachu w ustach nic mu nie było, ale postanowiliśmy wracać do domu, i w drodze powrotnej Eryk jak zwykle szalał na rowerze, wpadł w poślizg na piachu na lotnisku, i wyrrznął się w ułamku sekundy centralnie twarzą na beton tz pojechał rowerem po auto, ja z dzieciakami zostałam. a Eryk nawet nie potrafił powiedzieć jak się nazywa, ani co się stało, czy gdzie jest
Osobna historia co było na izbie przyjęć w szpitalu, co ☠☠☠☠a jedna mi dokumenty każe wszystkie przedstawiać, a dziecko dalej leży na kozetce w poczekalni i krwawiącą buzią, opieprzyłam. Przysłali lekaża nosze. I młode został w szpitalu w tomografie wyszło że ma uszkodzenie kręgosłupa, drugi kręg mu się przesunął, twarz, to nawet nie opiszę jak wygląda, i rękę mają mu jeszcze prześwietlać bo nie może nią ruszać. Zęby ma na szczęście na swoim miejscu. Jeszcze czeka na szycie wargi od środka, i czyszczenieWięc licze na dobre fluidy od was bo jestem w załamce, tak mi go szkoda
I teraz naprawdę poważnie się zastanawiam czy wogle kupować ten rowerek biegowy dla drugiego, lekarz powiedział że może nam młody podziękować za dobry kask, bo inaczej by mu czaszka pękła
Masakra Strasznie Ci współczuje i trzymam kciuki za powrót do zdrówka Pisz co u Was koniecznie...
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Madzia- biedny Eryk. Ciarki mam na plecach. Z opisu to tak dość strsznie to wyglada jak na upadek na rowerze.
A przecież Eryk to ten spokojniejszych syn.

-------------

Maja mała waży juz 1 kg. . Jeszcze tylko jakieś 1,2 kg i wyjdzie do domu.
Jaka dzielna dziewczyna i silna, całusy dla Was
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
i jeszcze zaległe fotki urodzinowe i nie tylko
Jaka śliczna, no i faktycznie podobna do Mamy
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora