Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-23, 11:22   #921
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Ty wariacie jeden, kurde zajade na kopernik i Cie znajde i po dupie wystrzelam serio!!!!
Jezu w ciąży puchną nogi i nawet mi kumpela pisała że ma nogi jak kapcie już z miesiąc czasu a żadnej choroby nie ma bo przeszła przez wszystkie badania.
Na mnie gada że panikuje a sama nie lepsza
Nie doczytuj sie na necie bo osiwiejesz.
Słychać mnie tam???? !!!!!

A miałam dopisać ze ja u gina mam cisnienie 150/100, a w domu normalne 117/70.
Gin mi mówi że on tak na mnie działa
Cytat:
Napisane przez Grosi0603 Pokaż wiadomość
Mi puchną od bardzo dawno tak samo ręce odrazu gin kazał mi wszystkie pierścionki ściągać powiedział ,że to normalne w ciąży bo kobieta ma dużo wody w organizmie kazał ograniczyć sól i pić dużo wody i sprawdzać czy po odpoczynku puchnięcie ustaje aa i na dodatek o skurczach w łydkach nie wspomne..;/ ehh
Cytat:
Napisane przez katrin1 Pokaż wiadomość
Konczi, mi też nogi trochę puchną, nie jakoś może strasznie, ale jednak. To normalne, szczególnie w upały, wszystkie moje znajome miały z tym problem, jeśli chodziły w ciąży latem. Ja w ogóle mam tendencję do opuchlizny dłoni i stóp latem, gdy jest gorąco w nocy już przed ciążą budziałam się rano z parówkami zamiast palców. Trzeba to jednak obserwować i zbadać, ale nie ma powodu do obaw póki ta opuchlizna jest jeszcze niewielka.

ehh no jest niewielka i tylko na nogach, a wczoraj pochodziłam troszkę więcej no i chyba jest efekt tego .. no nic zobaczymy jak mój mocz dzisiejszy nie ? ja chyba do września osiwieję a jeszcze bez neta to już nie komentuję ....

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Konczi, ale patrz kurde 1 cm a do tego wiotka , nie wiem, ja bym poszła to sprawdzić do innego gina,

wiem wiem .. ale nie ma co straszyć trzeba do innego gina się wybrać na spokojnie .. umówić się jak najszybciej i bez paniki ( i kto to mówi? nie ?)
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora