2012-05-23, 11:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
Napisane przez Iwoncia81
Ty wariacie jeden, kurde zajade na kopernik i Cie znajde i po dupie wystrzelam serio!!!!
Jezu w ciąży puchną nogi i nawet mi kumpela pisała że ma nogi jak kapcie już z miesiąc czasu a żadnej choroby nie ma bo przeszła przez wszystkie badania.
Na mnie gada że panikuje a sama nie lepsza
Nie doczytuj sie na necie bo osiwiejesz.
Słychać mnie tam???? !!!!!
A miałam dopisać ze ja u gina mam cisnienie 150/100, a w domu normalne 117/70.
Gin mi mówi że on tak na mnie działa 
|
Cytat:
Napisane przez Grosi0603
Mi puchną od bardzo dawno tak samo ręce odrazu gin kazał mi wszystkie pierścionki ściągać powiedział ,że to normalne w ciąży bo kobieta ma dużo wody w organizmie kazał ograniczyć sól i pić dużo wody i sprawdzać czy po odpoczynku puchnięcie ustaje  aa i na dodatek o skurczach w łydkach nie wspomne..;/ ehh
|
Cytat:
Napisane przez katrin1
Konczi, mi też nogi trochę puchną, nie jakoś może strasznie, ale jednak. To normalne, szczególnie w upały, wszystkie moje znajome miały z tym problem, jeśli chodziły w ciąży latem. Ja w ogóle mam tendencję do opuchlizny dłoni i stóp latem, gdy jest gorąco w nocy już przed ciążą budziałam się rano z parówkami zamiast palców. Trzeba to jednak obserwować i zbadać, ale nie ma powodu do obaw póki ta opuchlizna jest jeszcze niewielka.
|
ehh no jest niewielka i tylko na nogach, a wczoraj pochodziłam troszkę więcej no i chyba jest efekt tego .. no nic zobaczymy jak mój mocz dzisiejszy nie ? ja chyba do września osiwieję a jeszcze bez neta to już nie komentuję ....
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------
Cytat:
Napisane przez Sojka1990
Konczi, ale patrz kurde 1 cm a do tego wiotka , nie wiem, ja bym poszła to sprawdzić do innego gina,
|
wiem wiem .. ale nie ma co straszyć trzeba do innego gina się wybrać na spokojnie .. umówić się jak najszybciej i bez paniki ( i kto to mówi? nie ?)
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości [*] .. dzieli nas już tylko czas ...
|
|
|