Rozeznanie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Hej, hej, hej A ja dalej w łóżeczku. Wczoraj wieczorem musiałam wstać na chwilkę i przejść się kilka minut, bo brzuszek mi stwarniał, w ogóle nerki mnie bolały.
I tak się zastanawaim dlaczego. Trochę opuściłam się z piciem wody, bo mam leżeć a nie non stop latać do łazienki. I pije jedną butelkę wody. Pozatym wydaje mi się, że wymywam tą luteine, jak czesto siusiam.
Cytat:
Napisane przez Sara_m7
Gratuluję wszystkim zdrowych dzieciaczków i ładnych brzuszków. U ja byłam dziś na usg - 21 tc - i będę miała córkę!!! Chociaż spodziewałam się chłopca, bo w rodzinie męża przewaga chłopaków.On też na 2 braci.
Dzidzia zdrowa, waży 400gr, kręci się. Tylko teraz będzie kłopot z wyborem imienia. Wybredni jesteśmy i nie wiemy jak nazwiemy dzidzię. Muszę poprzeglądać jakieś w necie. A Wy jakie macie imiona dla córek?
|
U mnie braliśmy pod uwagę Amelia i Aleksandra. Ale będzie ... Bartosz U mojego męża też same chłopaki w rodzinie, w mojej zresztą też. Więc to dla nas żadne zaskoczenie, że będziemy mieć chłopaka. Chociaż miałam mała nadzieję na dziewczynkę
Gratuluje damy 
Cytat:
Napisane przez tamlin111
|
Mieszkanie bardzo ładne i z tego co widze to gotowe do zamieszkania. Cena też fajna. Także zaciskam kciuki, żeby wszystko przebiegło pomyślnie
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34388692]
nie wiem co sie ze mna dzieje ale ciągle bym spała.własnie sobie zrobiłam 2,5h drzemke i znowu bym poszła spac [/QUOTE]
Ja nigdy w dzień nie spałam, nawet na początku ciązy. Chodziłam spać poprostu wcześniej. A od kiedy mam tą luteinę to raz że śpie w ciągu dnia-bo w sumie co w łóżku przez cały dzień robić- to jeszcze wróciły początkowe problemy na twarzy. Sucha skóra, kremy nie pomagają. To wina tego progesteronu to jest pewne.
Kupiłam Cetaphil-emulsje do mycia twarzy no i jest trochę lepiej. W aptece pani powiedziała, że mogę stosować.
Cytat:
Napisane przez Agnes!84!!
Hej. Wpadam na chwilę bo nie wiem co robić. Od jakichś paru dni mam ciągle twardy brzuch ale dziś w nocy czułam przy tym dyskomfort i teraz też go odczuwam. Mam skonsultować to z lekarzem czy niektore kobiety maja w ciąży taki twardy brzuch?Lezenie nie bardzo pomaga.
|
Twardy brzuch to nic dobrego. W moim przeypadku gdyby twardnienie trwało dłużej niż 15-30 minut mam odrazu gnać do szpitala, bo szyjka krótka a twardnienie to poprostu skurcze. Ale odpukać wczoraj pierwszy raz mi stwardniał i trwało to krótko. Trzeba do lekarza poprostu
Cytat:
Napisane przez Almariel
To ja się pochwalę brzucholkiem moim  22 tydz + 2 dni dzisiaj
i moją zdobyczą lumpkową dla synka, jeszcze z metką był.
|
Ale duży brzusio...łał A pamiętam jak pare tygodni temu pisałaś, że nic jeszcze nie widać. Ale ładnie wyskoczył Twój maluszek
Cytat:
Napisane przez Konczita
jestem wq&^%%^& na maxa .. pamiętacie moją karuzelę? znalazłam na tablicy ją i jeszcze babka miała komplet pościeli to sobie wzięłam i .. dostaje paczkę a tam pełno papierów i stare firany ... no ja pierd&^%%^&&
ale mnie nosi !!!!!!!!!!!
jutro zgłoszę to na policji nie wiem czy coś da się zrobić bo na tablicy tylko wymiana a tu poszła przesyłka ... no co za wredny oszust !!
|
no takie jest życie, że oszustów nie brakuje. nie można ufać obcym, mam nadzieję, że policja coś zdziała, nie ważne czy niska szkodliwość czynu oni i tak mają obowiązek działać. Niech mężuś się tym zajmie, na policji długo schodzi a Ty słoneczko już się nie denerwuj
Cytat:
Napisane przez elena_100
Mówiłam, że nie tknę po tej glukozie słodkiego i co.... zjadłam loda i ciasteczko 
|
Oj to mnie po glukozie tak odrzuciło od słodkiego, że nie mogłam patrzeć na cukier. A norma to nie wiem jaka jest w przypadku 50g. Ale myśle, że cukier po glukozie powinien skoczyć, więc nie martw się na zapas.
Cytat:
Napisane przez colds
Moje dzisiejsze łupy. Wszystko z lumpka, w sumie zapłaciłam 20zł  .
Wszystko oryginalne, większe niż rozmiar 56.
Sukienka, sukienka dla mnie, bluza, leginsy, ogrodniczki, tunika i leginsy 
|
Dobry wyhaczacz z Ciebie ładniusie ubranka
Cytat:
Napisane przez Katee27
Nie denerwuj się Kochanie  oby sprawa szybko się wyjaśniła,brak słów-co za typy!!!Dostaną za swoje,zobaczysz.
Dziękuję za gratulację.Liczyłam na córeńkę,ale jest "córek"ważne,że zdrowy a i podobny do męża 
Nawet teściowa w rozmowie z tżtem zapytała,czy nie mogłabyć córeczka?a tż powiedział,że widocznie miał być synek.
I trochę mi się smutno zrobiło z tego powodu,jakby nie cieszyła sie naszym szczęściem i zdrowiem maluszka...a może to tylko moje odczucia 
Dodaje tu jedną fotkę i resztę na maila.
Dobranoc
|
U mnie też rodzina na dziewczynke czekała Fajnie że syneczek zdrowy,a z nerką ok. Trzeci będzie dziewczynka