Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-30, 08:31   #2169
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Hej, hej, hej A ja dalej w łóżeczku. Wczoraj wieczorem musiałam wstać na chwilkę i przejść się kilka minut, bo brzuszek mi stwarniał, w ogóle nerki mnie bolały.
I tak się zastanawaim dlaczego. Trochę opuściłam się z piciem wody, bo mam leżeć a nie non stop latać do łazienki. I pije jedną butelkę wody. Pozatym wydaje mi się, że wymywam tą luteine, jak czesto siusiam.

Cytat:
Napisane przez Sara_m7 Pokaż wiadomość
Gratuluję wszystkim zdrowych dzieciaczków i ładnych brzuszków. U ja byłam dziś na usg - 21 tc - i będę miała córkę!!! Chociaż spodziewałam się chłopca, bo w rodzinie męża przewaga chłopaków.On też na 2 braci.
Dzidzia zdrowa, waży 400gr, kręci się. Tylko teraz będzie kłopot z wyborem imienia. Wybredni jesteśmy i nie wiemy jak nazwiemy dzidzię. Muszę poprzeglądać jakieś w necie. A Wy jakie macie imiona dla córek?
U mnie braliśmy pod uwagę Amelia i Aleksandra. Ale będzie ... Bartosz U mojego męża też same chłopaki w rodzinie, w mojej zresztą też. Więc to dla nas żadne zaskoczenie, że będziemy mieć chłopaka. Chociaż miałam mała nadzieję na dziewczynkę
Gratuluje damy

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Byłam o kredyt się dowiadywać. Zdolność mam Teraz czas ruszyć tą machinę i kupować mieszkanko. Takie mnie urzekło. Jest piękniejsze niż na zdjęciach, bo te fotki jakoś nie udolnie zrobione.
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-mi...b1f;r:11;s:286
Mieszkanie bardzo ładne i z tego co widze to gotowe do zamieszkania. Cena też fajna. Także zaciskam kciuki, żeby wszystko przebiegło pomyślnie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34388692]
nie wiem co sie ze mna dzieje ale ciągle bym spała.własnie sobie zrobiłam 2,5h drzemke i znowu bym poszła spac[/QUOTE]

Ja nigdy w dzień nie spałam, nawet na początku ciązy. Chodziłam spać poprostu wcześniej. A od kiedy mam tą luteinę to raz że śpie w ciągu dnia-bo w sumie co w łóżku przez cały dzień robić- to jeszcze wróciły początkowe problemy na twarzy. Sucha skóra, kremy nie pomagają. To wina tego progesteronu to jest pewne.
Kupiłam Cetaphil-emulsje do mycia twarzy no i jest trochę lepiej. W aptece pani powiedziała, że mogę stosować.

Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
Hej. Wpadam na chwilę bo nie wiem co robić. Od jakichś paru dni mam ciągle twardy brzuch ale dziś w nocy czułam przy tym dyskomfort i teraz też go odczuwam. Mam skonsultować to z lekarzem czy niektore kobiety maja w ciąży taki twardy brzuch?Lezenie nie bardzo pomaga.
Twardy brzuch to nic dobrego. W moim przeypadku gdyby twardnienie trwało dłużej niż 15-30 minut mam odrazu gnać do szpitala, bo szyjka krótka a twardnienie to poprostu skurcze. Ale odpukać wczoraj pierwszy raz mi stwardniał i trwało to krótko. Trzeba do lekarza poprostu

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
To ja się pochwalę brzucholkiem moim 22 tydz + 2 dni dzisiaj
i moją zdobyczą lumpkową dla synka, jeszcze z metką był.
Ale duży brzusio...łał A pamiętam jak pare tygodni temu pisałaś, że nic jeszcze nie widać. Ale ładnie wyskoczył Twój maluszek

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
jestem wq&^%%^& na maxa .. pamiętacie moją karuzelę? znalazłam na tablicy ją i jeszcze babka miała komplet pościeli to sobie wzięłam i .. dostaje paczkę a tam pełno papierów i stare firany ... no ja pierd&^%%^&&
ale mnie nosi !!!!!!!!!!!
jutro zgłoszę to na policji nie wiem czy coś da się zrobić bo na tablicy tylko wymiana a tu poszła przesyłka ... no co za wredny oszust !!
no takie jest życie, że oszustów nie brakuje. nie można ufać obcym, mam nadzieję, że policja coś zdziała, nie ważne czy niska szkodliwość czynu oni i tak mają obowiązek działać. Niech mężuś się tym zajmie, na policji długo schodzi a Ty słoneczko już się nie denerwuj

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Mówiłam, że nie tknę po tej glukozie słodkiego i co.... zjadłam loda i ciasteczko
Oj to mnie po glukozie tak odrzuciło od słodkiego, że nie mogłam patrzeć na cukier. A norma to nie wiem jaka jest w przypadku 50g. Ale myśle, że cukier po glukozie powinien skoczyć, więc nie martw się na zapas.

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Moje dzisiejsze łupy. Wszystko z lumpka, w sumie zapłaciłam 20zł .
Wszystko oryginalne, większe niż rozmiar 56.
Sukienka, sukienka dla mnie, bluza, leginsy, ogrodniczki, tunika i leginsy
Dobry wyhaczacz z Ciebie ładniusie ubranka

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Nie denerwuj się Kochanieoby sprawa szybko się wyjaśniła,brak słów-co za typy!!!Dostaną za swoje,zobaczysz.

Dziękuję za gratulację.Liczyłam na córeńkę,ale jest "córek"ważne,że zdrowy a i podobny do męża
Nawet teściowa w rozmowie z tżtem zapytała,czy nie mogłabyć córeczka?a tż powiedział,że widocznie miał być synek.
I trochę mi się smutno zrobiło z tego powodu,jakby nie cieszyła sie naszym szczęściem i zdrowiem maluszka...a może to tylko moje odczucia
Dodaje tu jedną fotkę i resztę na maila.
Dobranoc
U mnie też rodzina na dziewczynke czekała Fajnie że syneczek zdrowy,a z nerką ok. Trzeci będzie dziewczynka