Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 21:08   #4478
cynamonowy_deser
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
jestem padnieta. Jeszcze sie tak nie narobiłam w ciązy jak dzis. Doszlam do wniosku ze nigdy wiecej nie bede czegos z tztem robila, bo mnie szlag trafia... ja mu tak a on takByle by odwalic.

wwku.rzył mnie tak dzis ze az sie poplakałam w wannie. masakra.

wszystko mnie boli, stopy mnie rwą i ryczec mi sie chce

super ze wszystko ok a moj gin wapominał o tym samym terminie byc moe rozpakujemy sie w tym samym dniu

mnie tez tak boli
A remont już zakończony przynajmniej? Wy macie takie swoje małżeńskie "wzloty i upadki" jeszcze niedawno pisałaś że jesteś w nim mega zakochana więc złość pewnie szybko Ci przejdzie

A co do żylaka na nodze. Gin mówił, że z tego co zaobserwował żylaki, które pojawiają się w pachwinach czy hemoroidy w większości przypadków po ciąży ulegają całkowitemu wchłonięciu natomiast te na nóżkach już nie koniecznie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
przestalam mu ufac bo uzywam od lat a lapie infekcje, i dowiaduje sie z enie tylko ja tak mam
A próbowałaś może odstawić płyn do higieny intymnej? Odkąd przestałam używać czegokolwiek do pielęgnacji intymnej nic się nie dzieje.

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Jakie śliczności, a ja się już zdążyłam obkupić
cynamonowy_deser jest offline Zgłoś do moderatora