2012-06-22, 07:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
heeeeeeej.
Witam w 37 tygodniu
Pije kawke, zaraz bede sprzątac. No i musze isc na miasto. Zrobic małe oplaty ,po klej i na poczte wyslac zwolnienie(dobrze ze bylam u gina wczoraj bo jak poprosił o wynik to znalazłam w teczce L4 , zapomnialabym o nim i był by zonk
Wszystko mnie boli, stopy mnie rwą krzyz nap.ier.dala ze masakra
Cytat:
Napisane przez cynamonowy_deser
A remont już zakończony przynajmniej? Wy macie takie swoje małżeńskie "wzloty i upadki" jeszcze niedawno pisałaś że jesteś w nim mega zakochana więc złość pewnie szybko Ci przejdzie
A co do żylaka na nodze. Gin mówił, że z tego co zaobserwował żylaki, które pojawiają się w pachwinach czy hemoroidy w większości przypadków po ciąży ulegają całkowitemu wchłonięciu natomiast te na nóżkach już nie koniecznie 
e:
|
nie jest skonczony bo nam kleju zabrakło i dzis kupie i poprosze mame by dotapetowała (z Nim juz nie mam zamiaru wspolpracowac to nie na moje nerwy ) no i zostanie podloga i jakies tam półki wieszaki itp/ I bedzie wsio na obecną chwile. a ogolnie do generalnego remontu zostanie lazienka ale to tyle kasy potrzebujemy ze za glowe idzie sie zlapac
co do zylaka to ta mądra pani doktorka mnie juz uswiadomiła ze moze byc ciezko ale ze PO 6 TYG PO PORODZIE MOGE SE USUNAC GO JESLI BEDZIE MI PRZESZKADZAŁ, ALE NIE POMYSLALA ZE MOZ EMNIE AN TO NIE STAC 
Cytat:
Napisane przez Soleilka
Za bajzel w tle przepraszamy, ale musimy to zaraz wszystko ogarnąć
Jutro zrobię lepsze fotki jak dam tam pościel, bo póki co założyłam tylko ochraniacz na szczebelki 
|
superanckie!!! to kołyska tez????
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama
Tz mi pomasowal plecy ale stop.y mam jak u ogra takie wielkie spuchniete... W ogole zauwazylam juz ze puchne bez wzgledu na oogode....
|
ja tez mam stopy spuchniete wczoraj zalozylam buta i mi nie weszła noga 
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama
Okropne mam zreszta twarz ni puchnie rece stopy kostki kolana wszystko...
|
mi tez szystko puchnie. Tz mi masuje stopy codziennie kilka razy. Dzis rano tez mi wymasował sam, bo sie do niego nie odzywam
poszedł do pracy (2 dni byl w domu ) moze mi nerwy an Niego przejda zanim wroci to pomasuje mi ejszcze raz
Cytat:
Napisane przez Soleilka
Hej. Od 5 nie śpimy z TŻ 
Przebudziło mnie coś dziwnego, miałam wrażenie, że ktoś mnie obserwuje. Otwieram oczy, patrzę... a tu mi kot nad głową siedzi  Tak się wystraszyłam, że masakra. Mówię do TŻ: kot, kot, ten tak samo wstał i aż podskoczył. I z tego stresu baliśmy się złapać tego kota  Okazało się, że przeszedł po parapecie od sąsiadów. Ale piękny biały, taki zadbany 
No, adrenalinę nam tak podniósł, że spać teraz nie możemy 
|
to juz wiesz jak sie czułam jak mnie pająk obserwował
KCUKI ZA WSZYTSKIE DZISIEJSZE WIZYTY!!!!!!!
Czas edycji: 2012-06-22 o 07:35
|
|
|