|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
za Pumcię i Depoisondziękuję Czuć A jak Małemu urządzimy kącik to już w ogóle Cytat:
dziękuję |
|
|
|
|
#4502 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Nawet jeśli tak nie będzie to pamiętaj - jesteś warta tego co najlepsze. Ochłapy zostawmy w chlewie ![]() Mam stopy jak serdelki
|
|
|
|
#4505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
racja,o TK Maxie jeszcze zapomniałamZa Zosię trzymam mocno kciuki, u mojego Oskara była identyczna sytuacja, podejrzewali nawet hipotrofię a nadrobił i jest wszystko ok ![]() Właśnie byłam siusiu i przy podcieraniu miałam papier zabarwiony na beżowo-to po tym dzisiejszym badaniu prawda??? |
|
|
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Tz mi pomasowal plecy ale stop.y mam jak u ogra takie wielkie spuchniete... W ogole zauwazylam juz ze puchne bez wzgledu na oogode....
|
|
|
|
#4508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
![]() Ledwo dziś szłam, bo myślałam, że mi skóra popęka na stopach
|
||
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Okropne mam zreszta twarz ni puchnie rece stopy kostki kolana wszystko...
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Jestem ciekawa czy mi wymasuje stopy jak go poprosze.... |
|
|
|
#4510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!A co do języka to nie pozwalaj absoltunie miaużonowi mowic po niemiecku do małej! Sama zobaczysz z resztą jak to jest Moja kuzyneczka amerykanska z kolei do 3 roku życia nie potrafiła powiedziec nic, bo jej się mieszały język!! ![]() Trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno ![]() Będzie dobrze!!! |
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się jeszcze nad dokupieniem takiej butelki np. żeby podać syropek... Myślicie że warto? O taka http://www.drewex.com/asortyment_3-1...KA__75_ml.html
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Moj szef jest anglikiem. A kobiete ma polke. Maja 3 letniego synka. Maly smiga w obydwoch jezykach.
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jak jest taki typu zawiesina to może nie przejść...
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
ja uciekam, dłużej nie wysiedze, bo mi żebro połamie
![]() Dobranoc Mamusie
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Też lecę spać, bo mi strasznie gorąco
![]() dobranoc
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Ollcia - na bank po badaniu. Tak myślę.
Depoison - za Zosię i jej tłuszczyk Pumcia, Norniczka
|
|
|
|
#4518 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystkie się zwijają spać?
u mnie dziś było i jest chłodno a w nocy taaaaka burza była z piorunami ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Linka też myślę że po badaniu ale dziwi mnie że po przytulankach nigdy tak nie miałam a po badaniu tak? ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- no dobra,nikogo nie ma to i ja lecę. Jutro będę dopiero po południu,papaaa |
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poczytam książkę i też obieram kierunek: łóżko
![]() Dziś zamówiłam w końcu koszule do szpitala (szybko, nie..? ![]() Ręczniki mam te: http://motherhood.pl/produkt/recznik.html wg mnie mają nieporównywalnie lepszy kształt niż klasyczne: http://www.calydlamamy.pl/akcesoria-...-hop-zaba.html Olllcia zdecydowałaś się na kocyki? Bo ja jeszcze nie mam żadnego, chyba 2 wystarczą? ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Ollcia - ja w ciaży raz miałam brunatne plamienie - po badaniu. Po przytulankach nigdy. |
|
|
|
#4520 | |||||
|
Raczkowanie
|
WoW, udało mi się Was nadrobić... Ja dziś miałam pracowity intelektualnie dzień - kończyłam jedną taką bzdurkę, za którą mam dostać nawet jakąś kasę... A kasa się przyda zawsze
![]() Cytat:
współczuję Ci - ja też tak mam, ale od 25 tygodnia z krótką przerwą...Już się trochę przyzwyczaiłam, ale nadal mam gorsze i lepsze dni... np. Nie mogę siedzieć przy kompie - wszystko robię na leżąco w łóżku, lub w pozycji półsiedzącej. A jak wstaję, to jakby mnie ktoś siekierą między nogi zdzielił. Generalnie da się to rozchodzić, ale jak tylko usiądziesz to boli od nowa - ja chodzę z kijkam - to pomaga Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja dziś miałam w południe dość silne skurcze - aż w końcu poprasowałam ciuszki i tetry dla maleństwa i dopakowałam do końca torbę Ale jeszcze chyba nie - proszę o jeszcze ze 2-3 dni na dokończenie różnych spraw.Do terminu mam 10 dni (lub 16 dni do terminu z pierwszego usg)!!!
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Od 5 nie śpimy z TŻ
![]() Przebudziło mnie coś dziwnego, miałam wrażenie, że ktoś mnie obserwuje. Otwieram oczy, patrzę... a tu mi kot nad głową siedzi Tak się wystraszyłam, że masakra. Mówię do TŻ: kot, kot, ten tak samo wstał i aż podskoczył. I z tego stresu baliśmy się złapać tego kota Okazało się, że przeszedł po parapecie od sąsiadów. Ale piękny biały, taki zadbany No, adrenalinę nam tak podniósł, że spać teraz nie możemy
|
|
|
|
#4522 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jakby mi ktoś kupił coś takiego to bym go ozłociła ![]() jedna z dwóch wątkowych wędrowniczek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) mnie tak za to gonił, że przestałam i też już mnie razi u innych![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kurde, nie mogę spać od 3 Co do fajek i alkoholu to moje ulubione to PallMalle Slimy jasnozielone,super fanką piwa nie jestem, najczęsciej piłam piwo w restauracjach jako dodatek do jedzenia, bo to najtańsza opcja napoju (tańsza od wody ) O wiele bardziej lubię drineczki i wino A to czeka i "paczy" na mnie w garażu
|
||||||||
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Nie wiem czy będę miała dostęp do innego. A dzisiaj mam wolne to mogłabym tu pobuszować, tym bardziej że ostatnio wątek bardzo bujnie kwitnie Miłego dnia Kochane ![]() Maciejka to miałaś udaną wizytę Cytat:
Trzymam mocno, wierzę że Zosia podrosła Cytat:
No to może lada moment się rozpakujesz |
||
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam aż mi się spać zachce
|
|
|
|
#4526 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i cały czas mnie ciągnie![]() Ad2, miałam dwa podejścia do tego sklepu i za każdym razem zniechęcał mnie tłum ludzi i wszechobecny burdel, nic nie mogłam znaleźć i wychodziłam wściekła i z niczym, trzeci raz juz nie poszłam i chyba nie pójdę Ad3. mocne kciukasy za Zosieńkę ![]() Jak syrop bardzo gęsty to można odciąć dziubek, albo delikatnie na małej łyżeczce. Ta butelka wydaje mi się niepotrzebnym wydatkiem, pewnie też sporo syropu zostanie na ściankach. |
|||
|
|
|
#4527 | |||||
|
Zakorzenienie
|
heeeeeeej.
Witam w 37 tygodniu Pije kawke, zaraz bede sprzątac. No i musze isc na miasto. Zrobic małe oplaty ,po klej i na poczte wyslac zwolnienie(dobrze ze bylam u gina wczoraj bo jak poprosił o wynik to znalazłam w teczce L4 , zapomnialabym o nim i był by zonk![]() Wszystko mnie boli, stopy mnie rwą krzyz nap.ier.dala ze masakra ![]() Cytat:
) no i zostanie podloga i jakies tam półki wieszaki itp/ I bedzie wsio na obecną chwile. a ogolnie do generalnego remontu zostanie lazienka ale to tyle kasy potrzebujemy ze za glowe idzie sie zlapac![]() co do zylaka to ta mądra pani doktorka mnie juz uswiadomiła ze moze byc ciezko ale ze PO 6 TYG PO PORODZIE MOGE SE USUNAC GO JESLI BEDZIE MI PRZESZKADZAŁ, ALE NIE POMYSLALA ZE MOZ EMNIE AN TO NIE STAC ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() poszedł do pracy (2 dni byl w domu ) moze mi nerwy an Niego przejda zanim wroci to pomasuje mi ejszcze razCytat:
KCUKI ZA WSZYTSKIE DZISIEJSZE WIZYTY!!!!!!!
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-06-22 o 06:35 |
|||||
|
|
|
#4528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie myślałam nad tą butelką bo ona grosze kosztuje. Teraz już sama nie wiem ![]() Cytat:
za tydzień jesteś donoszona ![]() dziękuję Tylko Tobie pająk nie siedział nad głową rano |
||
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Od 3:00 nie śpię, zaczyna się Strasznie się denerwowałam, myśli miałam wiadome - poród, dziecko, lekarz, usg, ból ITD. to jakaś obsesja. Do tego rano weszłam na FB i zobaczyłam zdjęcia świeżo narodzonej kruszynki mojej znajomej, która oczywiście miała termin po mnie Nie ma to jak się zdołować. Powiedzcie mi, od czego to zależy, że jedne rodzą wcześniej, inne później. Całą ciążę się nie oszczędzałam, wróżono mi przedwczesny poród, a tu klops, mała siedzi i wyjść nie chce !
|
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

za Pumcię i Depoison
od razu "czuć" dzidzię w pokoju,nie?

. Czasem takie cudne tekstylia mają, że aż zębami zgrzytam, że nie potrzebuję ani pół kocyka więcej
racja,o TK Maxie jeszcze zapomniałam

)

generalnie kości a nie mięśnie czy skóra ale lekarzowi można gadać....ten mi o zapaleniu skóry
współczuję Ci - ja też tak mam, ale od 25 tygodnia z krótką przerwą...Już się trochę przyzwyczaiłam, ale nadal mam gorsze i lepsze dni... np. Nie mogę siedzieć przy kompie - wszystko robię na leżąco w łóżku, lub w pozycji półsiedzącej. A jak wstaję, to jakby mnie ktoś siekierą między nogi zdzielił. Generalnie da się to rozchodzić, ale jak tylko usiądziesz to boli od nowa - ja chodzę z kijkam - to pomaga 
i cały czas mnie ciągnie