Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-06-25, 16:46   #270
sylka79
Wtajemniczenie

Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Raczej nie mógł tego wiedzieć, bo nie spróbował wcześniej

Zazdroszczę A o której zasnął?
Aha to zmienia postać rzeczy

Przeważnie zawsze,rano śpi dłużej,jak nie ma popołudniowego spania a tak wogóle,to wolę jak rano wcześniej wstanie i wieczorem wcześniej idzie spać ale różnie z tym jest,w szczególności jak jest piękna pogoda,bo dłużej siedzimy na dworze

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
dzięki,wszystko w porządku.Dużo śpiewa,wierszyki mówi,ładnie potrafi się długo bawić.W stosunku do siostry jest bardzo opiekuńcza,aż za bardzo co czasem kończy się płaczem
Nie je już tyle co kiedyś.
Śmiga na rowerku na 4 kółkach.
Nerwy już opanowała...ufff,scen nie robi.
dla Laury i po cichu zazdroszczę tego pogrubinym drukiem

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość

my dalej smigamy bez pieluchy
chyba w koncu nadszedl ten czas
dzis bylismy zalatwic rozne sprawy na miescie i jak bylismy w firmie to maly ladnie zawolal i zroblismy siusiu w ubikacji, nawet zawolalam pozniej kupke ale posiedzial i nic nie zrobil

widze, ze temat mowienia...my nie mamy problemow, Marci wymawia wszystkie litery i pieknie mowi, inni jak slysza to chwala
ale tak jak piszecie - kazde dziecko inaczej sie rozwija i nie ma co porownywac, Marci zaczal mowic pozniej niz Eryk
ale jednak jakby 3letnie dziecko nic nie mowilo to bym sie zaczynala martwic
mojej kolezanki syn tak nie mowil i to zignorowala, teraz mlody ma prawie 7lat i mowi jak dla mnie jak 3latek, a ona dalej nic z tym nie robi, ja w ogole nie rozumiem co on mowi
dla Marcela,szybko Mu poszło

W kwestii mówienia,to u nas też nie ma problemu,wymawia wszystkie litery,pięknie mówi zdaniami ostatnio u alergologa,gadał jak najęty,aż pani doktor,w końcu Mu mówi:a Ty już bądź cicho i tyle nie gadaj,bo ja chcę porozmawiać z Twoją mamą a dzisiaj do listonosza wypalił: siema tak sobie mówią z Damianem,jak się witają po szkole

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Kupiłam wózek
Załącznik 4740604

Bylismy na końcu roku w GOK. Bartek ślicznie wystąpił, stresowal sie, ale juz było ok
Foto:
Załącznik 4740602
Załącznik 4740603

No i całkiem,całkiem prawie na taki wyjazd

Bartek i dla Niego, i rośnie Ci starsza latorośl

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Hej

Tato juz w domu- zalozyli mu narazie jeden stent bo tracil przytomnosc podczas zabiegu i za 3 tygodnie kolejny beda zakladac.......najgorsze ze choroba postepuje
zdrówka dla Taty
Ta koronografia,to podobno nieprzyjemny zabieg

c.d.n

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora