Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty- część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-07-14, 08:48   #69
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Dot.: Koty- część V

Cytat:
Napisane przez Lenka 91 Pokaż wiadomość
ganiała z jednego pokoju do drugiego, potem z korkiem szalała i na dokładkę siatką sie bawiła
Full wypas

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzik_2905 Pokaż wiadomość
zjada półtora puszki dziennie suchą tylko na noc ma, ale i tak mało jej zjada nie lubi suchej
Mojemu Chamowi kupuje po 10 dag różnej suchej i daję mu po parę krokietów na biurko, bo miska jest be
Też woli mokre.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Anitast Pokaż wiadomość
No prosze chwile mnie nie ma i juz jest 5 czesc , my tez sie meldujemy ja i moja Giulietta i Snoopy

Jak zwykle lenistwo... Czy one aby kiedyś wstają z legowisk

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Anitast Pokaż wiadomość
Co do mokrej karmy to ja tez kupuje saszetki bo jedza sie lepiej niz puszki a jak puszki to te malutkie po 85 gr
Też wolę saszetki.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Napisane przez marea Pokaż wiadomość
Bibuś mój kochany dziś przegrał walkę o życie [*], mogłyśmy z mamą tylko pomóc mu odejść dusił się, nie jadł, ważył mniej niż w chwili gdy do nas trafił, męczył się okropnie
Pozostała po nim straszna pustka, był cudownym chłopczykiem

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
To jest reguła, która i u mnie ma zastosowanie
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora